שאלה.....

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif שאלה.....

את מה אתם מעדיפים
עזריאלי
התחנה המרכזית החדשה אני אישית מעדיפה את התחנה....

BlueCat

New member
מעדיפים בתור מה?

כקניון? (עזריאלי מבין השניים. אבל מעדיף כמה אחרים הרבה יותר) צמוד-תחנת רכבת? (עזריאלי בהחלט.) נוף (אהה... טוב, קשה להחליט) נוח להגעה (שוב, עזריאלי) אתר מועד להריסה? (פה דווקא התחנה המרכזית. למרות שיש בה כמה צדדים חיוביים)

yoyoz

New member
בטח שעזריאלי

התחנה המרכזית החדשה זה פשוט כישלון לדעתי... לא היו צריכים לבנות אותה באיזור הזה שזה בכלל איזור מגעיל...

Secular

New member
ללא ספק עזריאלי,

לא רק בגלל האיזור והחנויות בקניון, אלא בעיקר בגלל שקניון עזריאלי מתוחזק כמו שצריך ולא מוזנח כפי שהתחנה המרכזית מוזנחת. דרושה מתיחת פנים רצינית כדי להפוך את התחנה המרכזית לאטרקציה של ממש, מה שלא צפוי לקרות ב-10 שנים הקרובות.

four seasons

New member
שני הפרוייקטים ראויים...

לכל אחד יש את האופי שלו ולשניהם מאפינים דומים. שניהם סמוכים לתחנת רכבת (היום חיבור מתחנת ההגנה לתחנה החדשה נמצא בעיצומו) שניהם מרכזי קניות. שניהם יש נוף מקסים ויחודי על העיר. התחנה החדשה נמצאת במקום מצויין ומאוד חשוב מבחינת תולדות העיר והאדריכלות שבה, היא משמשת כתחנה מרכזית וכתחנה הגדולה ביותר בעולם מבחינת שטח, יש שם ניהול כושל והזנחה למרות שמנסים לטפח אותה והיא עברה שיפוץ מקיף ומתמיד ויש לה מסוף נוסעים (של דן ואגד בקומה השביעית) שיכול להתמודד עם שדות תעופה מפוארים בעולם ויש בה פונציאל ענק כמו המדרחוב הסמוך לה, מרכז העסקים שנבנה בסמוך ועוד כמה פרוייקטים, רק צריך שיהיה תהליך שלום עם הפלסטניאים להפסיק לבצע פשע כנגד האנושות (ובגדר פשע מלחמה) כנגד העובדים הזרים בשביל להתחיל חיים נורמליים ולראות תיירות ורווחה.

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif ../images/Emo45.gif

אני גם לא אוהבת כ"כ את עזריאלי בגלל שהכל ממש יקר שם

yoyoz

New member
עד שתחזור התיירות

לארץ יקח עוד הרבה זמן... והאיזור של התחנה המרכזית הוא אמנם איזור היסטורי אך הוא מוזנח בצורה בלתי רגילה. בכל עיר גדולה בעולם יש את האיזור הלא כ"כ יפה שלה, ונווה שאנן זה המקום כאשר מתייחסים לת"א. כדי להפוך את האיזור הזה למקום תיירותי צריך לעשות שם שיפוץ מקיף שיכול להסתכם בסכומים גבוהים מאוד, בנוסף כפי שידוע לכולנו זו השכונה של העובדים הזרים והמדרחוב המדובר מוכה בזונות ובנרקומנים. לכן אני חושב שאם קצת ישקיעו בתחנה החדשה ולא יזניחו אותה כמו עכשיו זה יכול לתרום גם לאיזור כולו.

yoyoz

New member
ושכחתי

לציין שהתחנה המרכזית היא חדשה היא מבנה מדהים לדעתי. הגשרים ומערכות הכבישים שנבנו שם זה פשוט פרויקט אדיר ואנחנו צריכים להתגאות שיש בעיר שלנו דבר כזה ולכן צריך לשמור עליו ולא להזניח.

danezeq

Member
אני מאוד אוהב את העיצוב הקלאסי שלו

קרמיקה או חומר דומה בצבע אדום, עם הסמל של קולנוע ששת הכוכבים - ממש נראה אופייני מאוד לתחילת שנות ה90 סוף ה80 אני אוהב עיצוב כזה, אני מפחד מאוד שעם ההזנה תימשך בעוד 10 שנים הקרמיקה תתחיל לנשור - מפחיד ביותר. אגב - מישהו יודע מה קורה עם קולנוע ששת הכוכבים? א. למה כשפעל אף פעם לא נכלל במוסף של הסרטים בעיתון???? תמיד זה שיגע אותי!! ב. מתי הוא נסגר? ג.קראתי כמה פעמים שהוא בשיפוץ והוא יפתח מחדש בבעלות אחרת - נו מה עם זה? כמה זמן? אגב גם את קולנוע גת שיפצו - אני חייב לבקר שם

four seasons

New member
קולנוע ששת הכוכבים...

באותה בעלות של רשת לב, הייתה רוכש כרטיס שהיה מתיר לך לשהות במתחם ככל העולה על רוחך ולהכנס חופשי לכל בתי הקולנוע, הוא פורסם בכל מדורי בתי הקולנוע ומציג סרטי איכות, סרטים מאירופה, הוא נסגר בגלל שהתחיל כל בלגן האינטיפדה ותל אביב התרוקנה מתיירים, חבל, יצא לי להיות במתחם פעמיים, נכלל בו גם בית קפה ומכונות משחק.

danezeq

Member
מתי אני יכול להגיד לך בביטחון ש

קראתי כתבה שישפצו את הקולנוע הזה ויפתחו אותו מחדש לא יודע מה קורה אם זה באיזה קומה של התחנה הוא נמצא?

four seasons

New member
בקומה ראשונה שזה למעשה...

אם תעשה חשבון שקומה רביעית היא למעשה קומה מס' 4.

למעלה