קסם

../images/Emo28.gif קסם../images/Emo28.gif

איך רק לפני שנה וקצת הייתי מתה- חיה, דכאונית, עייפה, שרוטה ומותשת. איך פתאום החגים (שהיו כה שנואים עלי בשל הזמן הרב שהייתי צריכה לבלות עם בעלי דאז) הופכים להיות מרחיבי לב, כמה הבנות מקסימות אותי, השמש זורחת, הפרחים מלבלבים. תכף יגיעו לי ה
מכל כיוון אפשרי ויגידו שזה זמני. אני יודעת. אבל אחד הדברים שלמדתי בתהליך הכואב הזה של הגירושין זה להסתפק בכאן ועכשיו, ב"מה שיש" ולשמוח איתו.
הכל זמני, אבל במקום להיות מדוכדכת מזה- טוב לי. תודו שבשביל פולניה "קונטרול פריק" כמוני זה צעד גדול לאנושות
יאללה, מגיע לנו גם איזה פוסט אופטימי לפעמים לא? שיהיה לנו חג שני שמייח. אמן.

holabo

New member
כבר הרבה זמן בא לי על איזה פוסט אופטימי...

כי דווקא עכשיו שצריך להתמודד מול דברים בגרושים, אני יודעת להעריך יותר את מה שיש. מעדיפה את הקושי והתקווה על הריקנות וחוסר התקווה. עם כל מה שקורה וקשה וכואב מסביב, טוב לי. כל יום עוד. מכל זה אני רק לומדת ומתחזקת, לומדת סבלנות, אבל לא מסתפקת בכאן ועכשיו - נהנית ממנו, זה כן!, אבל לא מפסיקה לרצות! חג שמח. שבוע מעולה. שנה נהדרת. חיים מלאים וממצים. איזה כייף אופטימיות בזמן הנדודי שינה...

ye44

New member
צעד גדול לאנושות חפירה קטנה לפורום ../images/Emo152.gif

תחיו את היום ותהנו ממנו, החיים קצרים עוד שני עשורים וזה במקרה הטוב הפורום הזה הוא גיים אובר אז תהנו כל עוד אתם יכולים בלי פילוספיות
חג שמח

שאתה נשמה

טהורה. פשוט אין דברים כאלה.
ויקום המלפפון ויכה את המורה? לא יתכן!!! יאללה תן באופטימיות- אני דורשת לקרוא ל
שלך מהר!!!

אין ../images/Emo86.gif היום...

וכנראה שהגברת שלו קצת עסוקה. אולי בעצם הוא התחיל להתאמן עם ה-
ליום העצמאות. אל דאגה שלי - מחר בשעות האלה הוא לא יכתוב כאן

menny1970

New member
רגע רגע, תעצרו את הכל !!!!!

מה? פולניה שנהנית? רגע אחד, כזה עוד לא היה לנו. אז אם כל הציניות וכל הקושי, כולנו עברנו דבר אחד או שניים בתהליך המחפיר הקשה ולעיתים קטטוני הזה שנקרא גירושין. יש מצב לאופטימיות אצל כולנו כבר אמרו חז"ל, יגעת ומצאת? תאמין יגעת ולא מצאת? אל תאמין. שהלא כבר אמר הרב הצדיק יורם (לייב שטרודל) ארבל ובלי האמונה צ.ס.ק.א לא היתה אוכלת אותה אז תהני שלי מהזמן הטוב, מאחל לך שימשך עוד הרבה זמן ומי יתן וחג האביב הזה אכן יביא לך פריחה מרהיבה בשלל פרחי בר צבעוניים לחיים הפרטיים והמשפחתיים שלך. אם אני זוכר נכון יש לך גם ילדים, אז אין ספק שזה יקרין גם אליהם אהבה אושר ובריאות, שמחה וכייף חג (שני) שמייח מנ

NoaModiin

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

שימשיך לך אמן. מה שמלמדנו שגם אם נראה שסוף העולם הגיע - אם רק נתחשל, נאמין ונרצה- זו יכולה להיות תחילתה של תקופה מופלאה

למעלה