על טבעי

vand

New member
אהבתי

באמת הפרק היה מותח והיו קטעים מפחידים. יחסית לפיילוט של סדרה הוא הסביר טוב מאוד את מה שהולך בסדרה ובסה"כ היה מצוין. אני מוכרח לציין שהקטע האחרון של הפרק שהחברה של סם נשרפה (ברח לי השם שלה) היה מאוד מאוד צפוי.
 

Aviad1987

New member
הפרק הראשון מעולה.

לדעתי בכל אופן. הוא היה שנון, זורם, אפילו מצחיק לפעמים ואני לא חושב שהיו רגעים משעממים אם כי כן היו קטעים מפחידים. לפחות בצפייה הראשונה שלי, לפני איזה חצי שנה. וכנראה שיס שכחו שהם החליטו לקרא לסדרה בסופו של דבר על טבעי ולא ציידי האופל.
 

dRoy

New member
היה נחמד, חוץ מכמה דברים מעצבים:

הראשון, כששני האחים היו בתחנת הדלק, האח הגדול סיפר שהם עושים הונאות בכרטיסי האשראי כדי להתקיים. לדעתי הסיבה היחידה שהתסריטאים הוסיפו את זה היא כדי לענות על השאלה איך הם מתפרנסים. לדעתי זה מאוד מאוד מאולץ... אני הייתי מוצא משהו אחר. השני, איך לעזאזל האח הגדול הגיע לבית הזה, שלא היה לו מושג איפה הוא, בכזו מהירות? ולמה בכלל האישה בלבן רצתה להרוג את האח השני? הרי הוא כן היה נאמן... סה"כ בסדר... נראה לי שאמשיך לצפות.
 

vand

New member
לגבי הדבר השני

אתה צודק גם אני ברגע שזה קרה חשבתי איך זה יכול להיות שאח שלו הגיע לשם בכזאת מהירות כאשר לפני דקה הם דיברו בפלאפון והוא היה במקום אחר לגמרי בנוסף לזה שהוא אפילו לא יודע איפה הבית נמצא. או שזו טעות גדולה של העורכים או שיש לאח שלו כוחות על כלשהם (לא נראה לי הגיוני).
 

sweet fairy

New member
היה פרק ממש נחמד

ואיפלו מפחיד אני בהחלט הולכת לראות את זה באופן קבוע
 
אהה היה יפה../images/Emo45.gif../images/Emo29.gif

נהנתי מהפרק הראשון מאד מאד היה מפחיד
אבל בשביל זה ראיתי את זה עם אור ודלת פתוחה
 
הבנים הכי יפים בטלוויזיה../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

ג'רד וג'נסן הם בהחלט הכי יפים בטלוויזיה כרגע
איזה כיףףף שהם בסדרה אחת
הנה קצת מידע על כל אחד מהם חחח ומצחיק שלג'נסן בסדרה קוראים דין... ככה גראו לג'רד ב"בנות גילמור" שניהם שווים ושניהם מתחילים באות j שלמות
 

השורד19

New member
מה נסגר עם האבא שלהם?

או שלא ממש נסגר?? אני באמת לא מבין מה הם מנסים לגלות...כאילו שדים ..טוב הם הרגו אותם.. למה לחפור עוד יותר? מה יש למצוא ניראה לי אני יעקוב..
 

ShaYArO

New member
אחרי שהאמא נרצחה

האבא התחיל לחפש שדים וכל זה ומי רצח אותה האבא במסע צלב (איך שלא אומרים) בהמשך הסדרה הם יתקלו בשדים ותופעות על טבעיים וכנראה בסוף יגלו מי רצח את האמא בהמשך נבין תמטרה
 
למעלה