סקר חדש! להצביע!
E elad2002 New member 9/4/02 #3 למה....דווקא סקר בסדר האמת שכל הסקרים האלה אני מעדיף שיהיה מישהו דניאל לדוגמה שישאל שאלות פה בפורום כלומר כמו הודעה רגילה במקום סקר.....
למה....דווקא סקר בסדר האמת שכל הסקרים האלה אני מעדיף שיהיה מישהו דניאל לדוגמה שישאל שאלות פה בפורום כלומר כמו הודעה רגילה במקום סקר.....
T tkz New member 9/4/02 #4 דניאל תחזור למחסן ../images/Emo13.gif ותוציא רעיונות יותר טובים לסקר =) אולי תעשה איזה מצילות של ZILDJIAN שולטות אצלך בסט? K COSTUM K SIRES A COSTUM וכו רק רעיו
דניאל תחזור למחסן ../images/Emo13.gif ותוציא רעיונות יותר טובים לסקר =) אולי תעשה איזה מצילות של ZILDJIAN שולטות אצלך בסט? K COSTUM K SIRES A COSTUM וכו רק רעיו
K Kodak997 New member 9/4/02 #5 באמת רעיון נחמד אפשר לעשות סקר ואז לשאול אותו גם בתור הודעה ככה יהיו גם תוצאות מספריות וגם אנשים יוכלו לפרט!
באמת רעיון נחמד אפשר לעשות סקר ואז לשאול אותו גם בתור הודעה ככה יהיו גם תוצאות מספריות וגם אנשים יוכלו לפרט!
L Lenard New member 10/4/02 #6 man... איפה אתה חי בנאדם? איזה SHIT של סקר.... אני מתפלא... אתה יותר טוב מזה....