שוב הפנית את זה אליי! כאילו שזאת אשמתי.. תודי שלא שירשרת.. זה הכל..
S SofyTofy New member 20/12/02 #25 שוב הפנית את זה אליי! כאילו שזאת אשמתי.. תודי שלא שירשרת.. זה הכל..
S SofyTofy New member 18/12/02 #17 וואו... קיווויתי לתגובות מרוצות.... קיווויתי למלאאא תגובות, לא מצאתי. הקפצה
A advab New member 19/12/02 #22 אהבתי את הרעיון...../images/Emo41.gif של הסיכום השבועי... ואני מקווה שזה ימשיך כך כל השבועות וגם הרעיון עם התמונה גדול וצריך להוסיף... אה...וגם מזל טוב למיכל קפטה עד 120
אהבתי את הרעיון...../images/Emo41.gif של הסיכום השבועי... ואני מקווה שזה ימשיך כך כל השבועות וגם הרעיון עם התמונה גדול וצריך להוסיף... אה...וגם מזל טוב למיכל קפטה עד 120
א אורנית בת 16 New member 19/12/02 #23 לדעתי אפשר גם לעשות פינת "ציטוט השבוע".כמו שעושים לפעמים אחרי פרק של איזו סדרה.פשוט נצטט דברים חכמים שאמרו כאן בפורום במהלך השבוע.או דברים מצחיקים,מעניינים,מיוחדים,מרגשים,מוזרים.....וכו´......מי בעד?
לדעתי אפשר גם לעשות פינת "ציטוט השבוע".כמו שעושים לפעמים אחרי פרק של איזו סדרה.פשוט נצטט דברים חכמים שאמרו כאן בפורום במהלך השבוע.או דברים מצחיקים,מעניינים,מיוחדים,מרגשים,מוזרים.....וכו´......מי בעד?
P pompii New member 20/12/02 #27 היי חברים שלי!../images/Emo13.gif חזרתייי הרעיון של ירדן מצויין, נעשה את זה באמת, זה אחלה מה קורה? איך היה השבוע שלכם??
היי חברים שלי!../images/Emo13.gif חזרתייי הרעיון של ירדן מצויין, נעשה את זה באמת, זה אחלה מה קורה? איך היה השבוע שלכם??