סיכום שבועי

SofyTofy

New member
../images/Emo28.gifסיכום שבועי

טוב, ככה, ראיתי את הרעיון לסיכום שבועי בפורום MTV, מאוד מאוד מאוד אהבתי את הרעיון
אמיתי טויטי, מנהל הפורום מסכם כל שבוע בקצרה את מה שנאמר (ובגלל שזה פורום MTV הוא גם מוסיף את עשרת הגדולים באנגליה, אמריקה, וכו´). והנה- סיכום השבוע של פורום לחיי האהבה בקהילות
. אני אהיה אחראית וכל שבוע - ביום שלישי (אני חוזרת מוקדם מבי"ס), תקבלו סיכום שבוע מפורט. סליחה שקצת העתקתי מפורום MTV, פשוט חשבתי שזה רעיון נ-פ-ל-א.
והנה דברי השבוע-
היום יום הולדת היום יום הולדת, היום יום הולדת למיכל קפטה
כן, אז מזל טוב למיכל קפטה. יומולדת שמח
.
עדי נוטשת אותנו (בצחוק..) בשביל הצבא. עדי מתגייסת. ברכות ואיחולים ושיהיה קל - גם מיהודה (
).
SofyTofy (אני) שאלתי המיותר מבין הדמויות בסדירה, היה מיותר/ת. ברוב קולות (כל הקולות) הוחלט שיותם, אבנר, כלנית, ספיר (
), עמרם ויולי ואיתי, מעצבנים אותנו כהוגן והם לא ראויים להיות בכזאת סדרה פנטסטית. לא? (
).
היה לנו הרבה
אוף-טופיקים
השבוע, רובם מעורבבים בשאלות כל כל אחד ואחת מכם...
actress (מיכל) אירגנה לנו סקר דנדש- את מי היינו רוצים לארח בפורום? 50% (
) ביקשו את יהודה. נו טוב, נקווה...
מישהיייייייי הצטרפה אלינו לפורום. ברוכה הבאה
.
מסטיק בננה נשפכה מצחוק מהגמגום של דורון, מהכרס של עמרם ומהתגובות של אלכס. "ועוד לעשות את זה עם עמרם?". גם אני נקרעתי. ואתם?
אורנית בת 16 הודיעה לנו על תאריכי צ´טים שונים לכבוד עדי החיילת החדשה שלנו, אבל לצערנו, הם לא יצאו לפועל
.
shmulikpeher מעוניין למכור לכם פוסטר ענק של יהודה. רוצו ליצור איתו קשר.
עדי18 הכינה לנו משחק קצר לגבי מה כן, ומה לא. זה התחיל בזוגות - גידי ומאיה או גידי וכלנית? והסתיים בזוג של מניאקים- ספיר ואבנר או כלנית ויותם? זה המשיך במשחק אחר, של אורנית בת 16, לגבי דימויים.
כוכב/ת השבוע שלנו
עדי18 היא הזוכה בקטגוריה הזו
היא מתגייסת - אז בואו ניתן לה קצת כבוד אחרון (או לא אחרון..). עדי - אוהבים אותך ותחזרי אלינו כל סופשבוע (שישבת).
.
הודעת השבוע
כל שבוע אני מכריזה על הודעת השבוע. והודעת השבוע הפעם - ההודעה של מיכל (actress). כותרת ההודעה:
סקר
סקר
סקר
. זה הכל לשבוע זה- להתראות (תגיבו בבקשה).

SofyTofy

New member
חחח.. בשמחה...

יש עוד פינות שכדאי לי להוסיף לסיכום השבועי?

עדי18

New member
יש לי רעיון!!

אפשר גם להוסיף "תמונת השבוע" וכל שבוע לשים תמונה של אחד השחקנים מהסדרה בהודעה של הסיכום השבועי... מה את אומרת??

SofyTofy

New member
אולי.... אבל כדי שההודעה לא תהיה...

אבל כדי שההודעה לא תהיה נפוחה כל כך, אני אוסיף קישור לתמוה. זה עדיף.

אחלה של רעיון SOFYTOFY

קבלי ח"ח (חיזוק חיובי סוג של סלנג צבאי שעדי החיילת הטריה של הפורום עוד תשמע הרבה בצבא) אז מה עם קצת העתקת אבל תזהרי שלא יתבעו אותך על הפרת זכויות יוצרים. אז לעניין. 1.מזל טוב למיכל קפטה ליום ההולדת בת כמה היא? מישהו יודע?
מישהו ראה את הפרק של היום? התגלגתי מצחוק מסמדר וורדה שהחליטו להיות פמניסיטיות.וגם התחלתי לקוות שאלכם בכל זאת יאמין לבן שלו קצת.

עדי18

New member
גם אני ראיתי את הפרק

איזה קטעים היו!!! חח גם אני צחקתי מזה עם סמדר וורדה....
ויהודה באמת היה מתוק שם היום(כמו תמיד
)
למיכל קפטה...

1טופיפי

New member
וואי גם אני!!!

איזה רעיון מגניב!!! חבל על הזמן... מזל טוב למיכל
!!! באמת רעיון אחלה
!

actress

New member
../images/Emo65.gifלמי יש יומולדת?../images/Emo49.gif

יפה! לפי לוח האירועים למיכל קפטה הלא היא גלית יש היום יומולדת! אז
במקרה והיא נכנסת לפה אז המון המון המון מזל טוב ובהצלחה בכל הפרוייקטים.

תגידי עדי ..

האייקונים האילו של גלידה וזאת של הטינס מאיפה יש לך אותם הם לא נמצאים בסמיילים מאיפה יש לך אותם אם אפשר..?

טוב אני עונה במקום עדי,כי מן הסתם

היא כנראה לא תענה לך בקרוב...... אז ככה:כשהיא שמה את האייקונים האלה בחתימה שלה,עדיין היה אותם.אחר כך,הורידו אותם,אז כבר אי אפשר להשתמש מהם.הבנת?

../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo49.gifלמיכל../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

מזל טוב למיכל
וכמו שאורמים הרבה אושר ועושר
.!

SofyTofy

New member
מיכל - כתבתי את זה כבר...

חחח... אפילו את לא משרשרת יותר...

actress

New member
או קי מצטערת צודקת ו...

אני לא בדיוק עקבתי בוש וכלימה לי את פותחת כ"כ הרבה הודעות שכבר הפסקתי לעקוב ורק לשרשר.

למעלה