סיכום השבוע

• פותח הנושא ady18
  • פורסם בתאריך

ady18

Well-known member
../images/Emo28.gifסיכום השבוע../images/Emo28.gif

שיר השבוע שלכם [של אריק) שיר השבוע שלכם [לא של אריק]- בילוי השבוע שלכם- סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- מאכל השבוע: משפט השבוע שלכם: האם פגשתם את אריק השבוע? אם כן-איך היה?

אז ככה

שיר של אריק-טעם נרכש שיר לא של אריק-חלומות של אחרים\עידן רייכל בילוי-קניון תוכנית-הישרדות\סדרה-החיים זה לא הכל מה עשה את השבוע-הדיסק החדש של אריק שבוע הבא-בחירות

I מ י ר ב I

New member
אם את נופלת

יצא לי לשמוע את השיר הזה כמה פעמים מאז שקיבלתי את הדיסק,עם המילים מול העיניים.אני קצת מבולבלת מהשיר הזה,יש לי 2 רעיונות לעל מה הוא מדבר. על מה נראה לכם השיר?

ady18

Well-known member
אממ וואלה

אממ חשבתי שזו מערכת יחסים מסובכת שנגמרה והסתבכה ולא נגמרה על הצד הטוב ככה לדעתי...

נראה כמו שיר

שמציג את הנשים\האישה בתור המין השולט והחזק. אם ב"מתוקות האחרונות" אריק בעצם היה זה שמשך בחוטים והתנגד לשליטה של הנשים פה יש בדיוק ההפך-שיוצא שאריק קצת חושש מהשליטה הזאת ובעצם הופך לסוג של משרת עבור האישה.

I מ י ר ב I

New member
אני בכלל בכיוון אחר

שהבחורה הזו שגעה אותו,או שהיא חולת נפש... לא יודעת התבלבתי עכשיו. בסוף זה נראה כאילו הבחורה מתה...

אז למה הוא כל הזמן מדגיש

את העובדה שאם היא נופלת היא מפילה גם אותו?נראית לי אחת שלא לוקחת שבויים. יש מצב באמת כמו שאת אומרת שהיא משגעת אותו אבל נראה שהוא לא יכול לגמרי להשתחרר ממנה.

perrinat

New member
כל הפרשנויות נכונות

אריק הושפע מהסביבה שלו כשכתב את השיר, וכל אחד מפרש את השיר לפי הסביבה שלו. כל אחד יוצר מו"מ עם השיר וזה מה שנחמד. למה בדיוק התכוון המשורר? את זה רק אריק יודע.

ady18

Well-known member
סופ"ש

שיר השבוע שלכם [של אריק)יעל 34 שיר השבוע שלכם [לא של אריק]-וואי היו מלא איך הוא שר דני רובס ,Royksopp – Happy Up Here הבלדה על ברוך ג'מלי –שלמה ארצי שעות רגישות-אבישי כהן בילוי השבוע שלכם-הופעה של אריק ומפגש איה כורם סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-חשופים:) תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -המקור תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-הדיסק של אריק,חברים שפגשתי השבוע,מפגש איה כורם משהו שהרס לכם את השבוע-לא התקבלי לעבודה שרציתי משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-אולי סרט ויום חופש:) מאכל השבוע: עוגיות:) משפט השבוע שלכם: האם פגשתם את אריק השבוע? אם כן-איך היה?סבבה לגמרי:p

למעלה