תודה על דאגת לי למרות שאני לא ממש רוצה להדאיג אנשים, לפחות לא לחינם...^^' אני עובד בבר-מסעדה כעובד מטבח ואני מאוד נהנה לעבוד שם כי גם אחותי עובדת שם וגם הרבה חברים מהשכבה שלי עובדים שם. אם החליפו לך את הטלפון ובא לך מתישהו לדבר, תשלחי את המספר שלך במסר ואני כבר אדבר איתך בהזדמנות. ^^
היא סידרה לך את העבודה, פרוטקציה וזה, או שבמקרה? '-' אני עדיין בחרם על הטלפון. ניסיתי לשוחח בו עם קול חלוש, אבל גם זה לא מועיל. T____T~;; ךםך, איזה חוצפן אחי - שלשום הוא בא אלי ושואל אותי אם יש לי מחברות להביא לו (כה, הבטטה עדיין לא טרח לנסוע לאיזור התעשייה). >_> והעיקר שאתה נהנה. אם אתה רואה שזה כבר לא מהנה, אז תפרוש, טוב? ^^; חבל לא לנצל את הבטלה שיש לפני הגיוס. (-:
יש בשרשור שני משחקים: הראשון, לזהות את השם של הקלף. השני (שמתחיל מכאן), לאתר את השגיאות בקלף; במשחק הראשון פה ושם יש את התשובות. את הקלפים בצורתם המלאה ניתן לראות באלבומים. במשחק השני, התוצאות הן בתשובה שניתנת (אלא אם כן פסלתי אותה). כשאסיים עם הסבב הנוכחי (נותר עוד קלף), אעלה גם אותם לאלבומים. זהו. ^^; אה, ברוכה השבה או משהו.
אם אני לא טועה אז לא קיים בכלל לוחם שקט ברמה 6. אני זוכר שהוא קופץ בשתיי רמות בכל פעם שהוא מתפתח. זה אומר שזה בטח לוחם שקט רמה 5 ולא 6. ממה שאני זוכר, התמונה גם נראית קצת שונה. ואם זה באמת לוחם שקט רמה 5 אז נקודות ההתקפה שלו צריכות להיות 2300 וגם האפקט שלו שגוי. האפקט שאמור היה להיות לו הולך ככה: הלוחם השקט לא מושפע מקלפיי קסם של היריב. אם הלוחם השקט מצליח לתקוף ישירות את נקודות החיים של היריב, בזמן שלב ההמתנה שלך, תוכל לשלוח אותו לבית הקברות על מנת לזמן בזימון מיוחד את לוחם שקט רמה 7 מהחפיסה או מהיד שלך אל הזירה.
זה באמת לא לוחם שקט רמה 6, אבל גם לא רמה 5. התמונה אכן שגויה. נקודות ההתקפה לא מדויקות והאפקט אינו נכון, כי התאמת לרמה. ^^; אה, ומספיק שרק תציין את הטעויות (לא רמה חמישית, תמונה שונה וכד'), אתה לא מחוייב לתקן אותן.
1-נתחיל בזה שהוא LV7 2 -מתוך זה שאמורים להיות לו 7 כוכבים ולא 6 ^^" 3-ההתקפה שלו היא 2800... לא 2000..גאפ מתאבד על לבל5.. גאפ פלוז זירה מתאבד על לבל 8 XD 4-הוא מנגד את כל קלפי הקסם במגרש ולא רק 2 כפי שציינת 5-הוא ניתן לזימון על ידי בלה בלה הקרבת סיילנט סוורדסמן LV5 ולא LV4 ^^"... זה נחשב ^^?