משחק האיבזור.:]

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifמשחק האיבזור.:]

כי ביקשו ממני שתיי בנות וכי אני גם צריכה.
כל אחת שמה דולי אחת שלה, הראשונה שמגיבהה לה כותבת לה "נגלת אבזור מס' 1" הילדה מבצעת את הנגלה, ואח"כ היא כותבת אם היא רוצה להמשיך או לא, אם כן הבאה כותבת לה "נגלת אבזור מס' 2" וכך הלאה- אם היא רוצה להמשיך אז היא כותבת ואם לא היא מפסיקה. כמובן שכולן מגיבים לאותה אחת בתוך התגובה שלה, לא בתגובה חדשה, וכל מי שסיימה לא משרשרת תגובה חדשה כי זה הכי מגניב. מובן? יופי.
^.^ |חוזרתלחרושעוד2דק'|

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo127.gifממשיכה.

לא יכולתי לבד בגלל הרקעע..

Mrs Johnny depp

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo27.gifהינה.

בייס מרום פור סקוורס בלה בלה בלה היא דוחהX: וזה אמור להיות מן פונצ'ו לא מוגדר שכזה:||

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifנגלת איבזור מס' 1.

צמיד שחור שיוצאים ממנו חוטים סגולים שנופלים על היד. שרשרת שחורה - בין צמודה לרופפת, עם מן חרוז של קובייה בצבע אדום. אליינר תכלת מתחת לעיין, וסומק ורדרד סגלגל.

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gifנמנמ שאלה דולי

הדולי- בייס שלי יחסית ישנה בחצאית ובסוודר דיי מבוססת על קנדי בר בשער שם השראה ובהכול פלטות מקנדי בר זהו (בייס שלי)

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif../images/Emo122.gifהשאלה

אני אכול לשים עוד דוליז? או שזה מוגבל לאחת לשרשור?

Little Chiwawa

New member
^^

שרשרת אדומה כזאת...כמו פנינים רק מפלסטיק..עיגולים חח. אממ חגורה דקהה או האלה שמחזיקים את החגורה אדומים. עגילים ירוקים עגולים

Little sweetie

New member
שלי../images/Emo9.gif

-זוהי הראשונה שלי! (בשדח"ם אף פעם לא נתנו לי אליה תגובה
) אבל היא ממש ריקה לי...

הנה

עגילים גדולים וצבעוניים. גרב אחת עם פסים. רשת על אחת הידיים (לא נראה שכדאי בשחור).

../images/Emo163.gifיוהי ^.^ גמרתי אותה עכשיו

על פי תיאור של יעל בייס http://emi.hotaru.free.fr/firefly%27sworldenglish.html פלטה לשיער מקנדי בר פלטה לנעליים+חצאית מהגלריות חולצה- של ילדת השוקולד, והלבן של מאיה עשיתי אותה מאתמול, וסיימתי עכשיו ^^ יש לכן רעיונות מה להוסיף? משהו סגנון פאקצי

למעלה