מיקודיות

• פותח הנושא noyy
  • פורסם בתאריך

nse

New member
נההה.

אמא שלי הייתה עד לפני כמה שנים מורה ללשון,ככה שיש לי מיליון ספרי מיקוד בלשון שהיא קיבלה חינם. כמה שונה זה כבר יכול להיות ?!

P i x i e s

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo28.gif זה כן יכול להיות שונה,

יש תרגילים מעורבים שאת בכלל לא צריכה לעשות אז חבל. :)

תמיר1991

New member
לא קונה לא רכס ולא בהיסטוריה ולשון,

אבל אני קונה את של אנקורי באנגלית... המורה שלי המליצה ואני אתרגל בחול המועד, המגן ב- 11.4. בכל מקרה, המורה שלי ללשון עושה לנו מיקודית משלה אז אותה אני אקנה. ובהיסטוריה לא צריך מיקודית, אני אלמד מהספרים ומסיכומים... תמיר.

גם אני לא הייתי קונה מיקודית

אם המורה שלי לא הייתה מחסירה חודש מהלימודים ואם לא היו לי ספרים כאלה גרועים. אנחנו כ"כ מפגרים בחומר... אנחנו עדיין לא התחלנו את נושא ההעמקה בבגרות! למדנו רק את המבוא וזה רק 30 נק' שזה ממש קצת... קיצר אני אצטרך ללמוד הכול לבד.

תמיר1991

New member
זה לא הכי קשה. אני בטוח שתצליחי../images/Emo13.gif

נשאר לנו לסיים את שנות השלושים ואת האיסלאם. סיימנו בסביבות 60-70 נקודות... תמיר.

אני יודעת שזה לא קשה,

ואני גם אוהבת היסטוריה, זו לא הבעיה. פשוט סתם מעצבן ללמוד הכול לבד, אתה יודע...

ספרי מיקודים.

כשמתפרסם המיקוד יש חברות שמוציאות חוברות בהן יש ריכוז של כל החומר עליו יהיו שאלות בבגרות.

M A I T A

New member
מכרו לנו דרך הבצפר ב-55ש"ח

בלשון שזה יוצא יותר זול מלקנות. בחנות כי שם זה עולה 70 חוץ מיזה שזה יעזור לכולם ובמיוחד לי ואני עוד שחכתי להביא כסף

מיקודית של אילת ברגר בלשון../images/Emo108.gif

אני לא ממליצה סתם בגלל שהמורה הזאת מלמדת אותי... היא באמת אישה נורא חכמה.. ויש לה קשרים וזה.. והיא יודעת לחבר שאלות ממש דומות למה שיהיה בבגרות.. קיצר ממליצה בחום.. אני קונה רק את זה.. היסטוריה נראה לי מיותר לקנות..

simsimit

New member
אני היחידה שחושבת ש..../images/Emo192.gif

הספרים האלה מיותרים? לנו יש הכל בספרים הרגילים שלנו, רק צריך להוריד את החומר שלא יהיה בבגרות וזה כמו המיקוד, אפילו יותר ברור. אני לא מבינה כלום במתמטיקה, זה כמו סינית עתיקה!! למרות שגם סינית רגילה אני לא יודעת..

תמיר1991

New member
"נראה לי" שלשון זה רק 1 יח"ל../images/Emo8.gif

אבל אני מבין למה נראה לך שזה 3, כי זה שאלון מאסיבי, והיחס אליו, לפחות אצלנו, ממש לא בפרופורציות לחשיבות [כלומר לחוסר החשיבות.......] שלו. תמיר.

למעלה