מיקודיות

• פותח הנושא noyy
  • פורסם בתאריך

noyy

New member
../images/Emo28.gifמיקודיות

מישהו מתכוון לקנות את המיקודיות של רכס (או כל מיקודית אחרת), בהיסטוריה ולשון? צריך את הדבר הזה בכלל?

P i x i e s

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo28.gif תלוי..

אם תרגלת כל השנה ואת מרגישה שאת יודעת את הנושאים ממש טוב, אז אין לך למה לקנות. אבל אם את מרגישה שיש לך פערים בחומר חשוב לקנות את זה, המורות אצלנו אמרו שזה ממש עוזר. עוד דבר טוב במיקודיות זה שיש שאלות לתרגול, ושם התרגילים אף פעם לא מעורבים בנושאים שאולי ירדו, סתם חוסך עבודה מיותרת.
בהצלחה בבגרויות!

noyy

New member
../images/Emo28.gifאבל אבל אבל

אני כמעט בטוחה שהבוחנים של הבגרות לא בודקים את המבחנים בצורה עילגת כמו המורים שלי ואני סתם לא רוצה להרוס לעצמי את הציון. כולם אצלי מלמדים בחפיף כזה ויש לי תחושה שאם אלך ע"פ דרך הסיכומים שלהם (ז"א, ע"פ הסיכומים שאני עושה בזמן שהם רק מדברים ולא מכתיבים כלום) אני אתחיל מציון של 80 ומטה :$ המיקודית של רכס טובה לתרגול, זה ממה שהבנתי ואני רוצה אותה. ההתלבטות היא דיי לגבי היסטוריה, אם לקנות מיקודית וללמוד את הסיכומים משם. ז"א, שיהיה מובטח לי 100 אם אשנן מילה במילה :$ בהצלחה גם לך

בלשון מאוד רצוי לקנות

יש במיקודית הזאת תרגילים שאפשר לתרגל בלי להסתבך עם כל מה שירד במיקוד. בקשר להיסטוריה לא מומלץ. אולי רק שהמורה תתן (או יתן) את המיקוד עצמו, אבל בתכלס שאלנו את המורה שלנו להיסטוריה והיא אמרה שחבל סתם להוציא על זה כסף כי זה לא יעזור לנו. אז בלשון אני קונה מחר, ובהיסטוריה...אפשר לוותר על זה.

noyy

New member
../images/Emo28.gifלאמה לא יעזור לאמה ../images/Emo10.gif

ממה שהבנתי אלו האנשים שמחברים את השאלות בבגרות?..

לא יעזור כי ממילא כל מה שאנחנו לומד

*לומדים כל השנה בהיסטוריה זה בעצם מה שהמורים מכתיבים..... אז מה אמורה לעזור לנו המיקודית אם כל מה שצריך זה פשוט לשנן את כל החומר עוד פעם ועוד פעם?...

noyy

New member
../images/Emo28.gifכן אבל

הבוחנים של הבגרות לא בודקים את המבחנים כמו המורה שלך להיסטוריה
(אלא אם כן המורה שלך בודקת בגרויות בעצמה, אבל יש מעטות כאלו) הם מחמירים עם הבדיקה ואני מפחדת שהחומר שלי חסר ברובו, ככה שאולי אצל המורה שלי יהיו לי ציונים טובים, אבל ציון הבחינה יהרוס. אז חשבתי לשלב את החומר מהמיקודית עם החומר מהמחברת כדי להיות בטוחה שלא חסר לי כלום ד"א, אהבתי את החתימה. עדי

תודה (על הקטע של החתימה)

ובקשר למיקודית... אם נראה לך שזה באמת באמת יעזור לך אז אולי בעצם זה כן כדאי לך לקנות, אם את חושבת שמה שהמורים שלך עושים לא מספיק...

P i x i e s

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo28.gif מוזר.. רוב המורות שלי

בודקות בחינות. חשבתי שיש מלא..

אני קונה מיקודיות.

בלשון אני קונה את של "רכס" (יש לנו קנייה מרוכזת) ובהיסטוריה אני אסתכל בחנות הספרים ואראה איזה מיקודיות של איזו חברה יותר טובה. במתמטיקה 001 קניתי את המאגר של משרד החינוך (הספר האדום) ובערבית אין מיקודיות (וזה דיי חבל... כי יכלו לעשות איזו חוברת עם תירגול פועל, תחביר ואנסינים).

noyy

New member
../images/Emo28.gifאיזה עוד חברות יש?

שמעתי שיש את של אנקורי אבל שם הם חופרים יותר מדיי ויוצא שאת בעצמך צריכה להכין סיכומים לסיכומים ששם, אז אני מוותרת. גם לנו בלשון יש קנייה מרוכזת של רכס

מכושפת15

New member
קנינו היום בלשון

בקניה מרוכזת בבצפר בקשר להיסטוריה, לא דיברו איתנו על זה ולא נראה לי שצריך כל כך, הרי גם ככה לומדים כל מה שהמורה הכתיבה חוץ ממה שירד במיקוד, מה יש לתרגל בזה? צריך לשנן וזהו...

מממ

בלשון המורה שלי מוציאה מיקודית משל עצמה ["מבחן נולד"] אז מן הסתם אני אקנה את שלה. בהיסטוריה לא נראה לי שאני אקנה מיקודית... מה שכן, בצרפתית קניתי (למרות שהיום מסתבר שגנבו לי אותה...) וגם במתמטיקה אני אקנה.

noyy

New member
../images/Emo28.gifאהבתי את השם :D

והמיקודית לפחות עזרה לך במשהו?

איזו?

בינתיים אין לי אף אחת... בצרפתית עוד לא קיבלתי אותה, בלשון עוד לא קניתי...

B a m b o o k

New member
אממ המורה עשתה קניה מרוכזת ללשון...

אבל לא קניתי.. נראה לי מיותר, הכי הרבה אני אקח מחברה

למעלה