חבל שב"דן" אין דבר כזה.מזל טוב![]()
היום מטרופלין בת שנתיים!!! היום חילקו באוטובוס שקית עם ממתקים לכל מי שעולה.
חבל שב"דן" אין דבר כזה.
של"דן" ימלאו 60 שנה, כדאי להסיע בקו 14 או בכל קו בעל תדירות נמוכה אוטובוסים ישנים. כך עושים בחברת ה RATP בפריס מידי שנה! . בקו מסויים מסיעים שוסון ובמטרו בקו 3 BIS נוסעת רכבת ישנה.
אהבתי![]()
מסכים עם יצחקA.
נכון זה באמת היה יכול להיות יפהחבל שב"דן" אין דבר כזה.
של"דן" ימלאו 60 שנה, כדאי להסיע בקו 14 או בכל קו בעל תדירות נמוכה אוטובוסים ישנים. כך עושים בחברת ה RATP בפריס מידי שנה! . בקו מסויים מסיעים שוסון ובמטרו בקו 3 BIS נוסעת רכבת ישנה.
ובקו נהריה חבל"ז, ענתיקותנכון זה באמת היה יכול להיות יפה
ברכבת ישראל לא ממש צריכים כי כל יום נוסעים עם קרונות ישנים בקו לחיפה
תמונות להמחשה:חבל שב"דן" אין דבר כזה.
בתפריט לבחור TN4.תמונות להמחשה:
http://www.navily.net/photogal.php?numgal=1 לפני חמש שנים הייתי בפריס,צרפת. אז חגגו 90 שנה למטרו. בקו 3 BIS פרסו שטיח אדום בכל רציף מכל תחנה. בתחנה עצמה הוצבו דוכנים בהם חולקו פרוספקטים וסוכריות חינם. נסעה רכבת ישנה בכל הקו. באותו יום הרכבת הייתה דחוסה, מה שבכל יום לא היה מפני שקו זה נמצא במקום לא מרכזי בפריס. מעל תחנת PORT DES LILAS עמד אוטובוס ישן שעשה טורים בקו 96. "אגד" יכולה להתחיל עם רעיון זה. אפשר להוציא אוטובוס מהמוזיאון ל 3 ימים שיסע ב 3 ערים שונות. יום אחד ברשל"צ, יום שני בירושלים וביום אחר בחיפה. אפשר לחלק באוטובוס חומר עיוני על האוטובוס ועל "אגד" בכלל. (...)
מוזר ראשל"צ, ירושלים וחיפהתמונות להמחשה:
http://www.navily.net/photogal.php?numgal=1 לפני חמש שנים הייתי בפריס,צרפת. אז חגגו 90 שנה למטרו. בקו 3 BIS פרסו שטיח אדום בכל רציף מכל תחנה. בתחנה עצמה הוצבו דוכנים בהם חולקו פרוספקטים וסוכריות חינם. נסעה רכבת ישנה בכל הקו. באותו יום הרכבת הייתה דחוסה, מה שבכל יום לא היה מפני שקו זה נמצא במקום לא מרכזי בפריס. מעל תחנת PORT DES LILAS עמד אוטובוס ישן שעשה טורים בקו 96. "אגד" יכולה להתחיל עם רעיון זה. אפשר להוציא אוטובוס מהמוזיאון ל 3 ימים שיסע ב 3 ערים שונות. יום אחד ברשל"צ, יום שני בירושלים וביום אחר בחיפה. אפשר לחלק באוטובוס חומר עיוני על האוטובוס ועל "אגד" בכלל. (...)
נצל"ש- יש לי מצלמה חדשהמזל טוב![]()
היום מטרופלין בת שנתיים!!! היום חילקו באוטובוס שקית עם ממתקים לכל מי שעולה.
איך קוראים לבחור החמוד שבתמונה?נצל"ש- יש לי מצלמה חדשה
אני שילמתי חצי וההורים שלי חצי המצלמה בעיקרון של כל הבית אבל אני ואמא שלי היחידים שמשתמשים אני מקווה האיכות טובה ויש הרבה פונקציות נחמדות וטובות hp 735 photo smart רזולוציה 3.2 מגה פיקסל 16 מגה זכרון פנימי +כרטיס 64 מגה אפשרות לצלם סרטונים והקלטת קול לכל תמונה ועוד הרבה דברים נחמדים וכמובן מסך אל סי די שזולל את הסוללות אבל לא נורא לא צילמתי עדיין תחבורה ציבורית כי לא היה לי מתי וגם בשבוע הקרוב לא אבל בפסח אתם יכולים לחכות לתמונות![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
נכון שמצלמות HP... אבל בשבילי היא בסדר גמורררררר הנה הכלב שלי (הייתי צריך להוריד את איכות התמונה ל 30 כדי שאני אוכל להעלות אותה לפורום היא שקלה בהתחלה 2.3 מגה![]()
![]()
) ומזל טוב למטרופולין![]()
![]()
גומיאיך קוראים לבחור החמוד שבתמונה?
גומי יפה מאוד ואני כבר משוגע עליו !גומי![]()
אתה רוצה אותו בפיתה עם חומוס או בליגומי יפה מאוד ואני כבר משוגע עליו !
תיזהר לך שאני לא אגנוב לך אותו אחרי שאגנוב ל-ה דרומי את השקדון שלו !!!![]()
![]()
![]()
לא ידעתי שאביתר תאילנדיאתה רוצה אותו בפיתה עם חומוס או בלי
????????????????? סתאאאאאאאאאם![]()
![]()
כן הוא ממש ממש חמוד אני על המשמר חחחח![]()
איכס...... היה לכם שימוט?לא ידעתי שאביתר תאילנדי![]()
ברררררררררר... איך אתה יכול להגיד את זה אפילו בצחוק ???
אני תאילנדי ???לא ידעתי שאביתר תאילנדי![]()
ברררררררררר... איך אתה יכול להגיד את זה אפילו בצחוק ???
מהכרותי אותך זה לא נראה ליאני תאילנדי ???![]()
![]()
![]()
אני כולה...אוהב כלבים ולעולם לא אוכל אותם ! אני מת על כלבים ומתנשק עם כל כלב ועם כל חתול ברחוב !!! אבל בינינו: אין כמו חמורים והלוואי ואני ומאיר שפירא היינו חמורים !!!! זו גאווה להיות חמור ! מאיר ואני "חולים" על חמורים !
הכל בצחוקקקקקקקקקקקקקקקמהכרותי אותך זה לא נראה לי
שאתה תאילנדי... את השאלה הפניתי לעומר בגלל ההצעה שלו שאני לא מסוגל לחזור עליה. בררררררררר.....
אני בא עם : ג'בטה, בגט טרי וריחניהכל בצחוקקקקקקקקקקקקקקק
כמובן שאי אפשר לאכול את הייצור הזה....לא רמזתי שאביתר תיאלנדי
טיפש לאביתר אם אתה מעוניין בכלב אם תנפנף בפרוסת לחם הוא ילך אחריך הוא הולך אחרי כל מי שיש לו לחם חחח![]()
![]()
![]()
![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.