מזל טוב

מצב
הנושא נעול.

stan1

New member
../images/Emo28.gifמזל טוב

מזל טוב
היום מטרופלין בת שנתיים!!! היום חילקו באוטובוס שקית עם ממתקים לכל מי שעולה.

יצחקA

New member
חבל שב"דן" אין דבר כזה.

מזל טוב
חבל שב"דן" אין דבר כזה.
של"דן" ימלאו 60 שנה, כדאי להסיע בקו 14 או בכל קו בעל תדירות נמוכה אוטובוסים ישנים. כך עושים בחברת ה RATP בפריס מידי שנה! . בקו מסויים מסיעים שוסון ובמטרו בקו 3 BIS נוסעת רכבת ישנה.

אורי404

New member
../images/Emo45.gif

חבל שב"דן" אין דבר כזה.
של"דן" ימלאו 60 שנה, כדאי להסיע בקו 14 או בכל קו בעל תדירות נמוכה אוטובוסים ישנים. כך עושים בחברת ה RATP בפריס מידי שנה! . בקו מסויים מסיעים שוסון ובמטרו בקו 3 BIS נוסעת רכבת ישנה.

מסכים עם יצחקA.

omer landau

New member
נכון זה באמת היה יכול להיות יפה

חבל שב"דן" אין דבר כזה.
נכון זה באמת היה יכול להיות יפה
ברכבת ישראל לא ממש צריכים כי כל יום נוסעים עם קרונות ישנים בקו לחיפה

יצחקA

New member
תמונות להמחשה:

חבל שב"דן" אין דבר כזה.
תמונות להמחשה:
http://www.navily.net/photogal.php?numgal=1 לפני חמש שנים הייתי בפריס,צרפת. אז חגגו 90 שנה למטרו. בקו 3 BIS פרסו שטיח אדום בכל רציף מכל תחנה. בתחנה עצמה הוצבו דוכנים בהם חולקו פרוספקטים וסוכריות חינם. נסעה רכבת ישנה בכל הקו. באותו יום הרכבת הייתה דחוסה, מה שבכל יום לא היה מפני שקו זה נמצא במקום לא מרכזי בפריס. מעל תחנת PORT DES LILAS עמד אוטובוס ישן שעשה טורים בקו 96. "אגד" יכולה להתחיל עם רעיון זה. אפשר להוציא אוטובוס מהמוזיאון ל 3 ימים שיסע ב 3 ערים שונות. יום אחד ברשל"צ, יום שני בירושלים וביום אחר בחיפה. אפשר לחלק באוטובוס חומר עיוני על האוטובוס ועל "אגד" בכלל. (...)

יצחקA

New member
בתפריט לבחור TN4.

תמונות להמחשה:
http://www.navily.net/photogal.php?numgal=1 לפני חמש שנים הייתי בפריס,צרפת. אז חגגו 90 שנה למטרו. בקו 3 BIS פרסו שטיח אדום בכל רציף מכל תחנה. בתחנה עצמה הוצבו דוכנים בהם חולקו פרוספקטים וסוכריות חינם. נסעה רכבת ישנה בכל הקו. באותו יום הרכבת הייתה דחוסה, מה שבכל יום לא היה מפני שקו זה נמצא במקום לא מרכזי בפריס. מעל תחנת PORT DES LILAS עמד אוטובוס ישן שעשה טורים בקו 96. "אגד" יכולה להתחיל עם רעיון זה. אפשר להוציא אוטובוס מהמוזיאון ל 3 ימים שיסע ב 3 ערים שונות. יום אחד ברשל"צ, יום שני בירושלים וביום אחר בחיפה. אפשר לחלק באוטובוס חומר עיוני על האוטובוס ועל "אגד" בכלל. (...)
בתפריט לבחור TN4.

מוזר ראשל"צ, ירושלים וחיפה

תמונות להמחשה:
מוזר ראשל"צ, ירושלים וחיפה
כאילו אין עוד איזו נקודה קטנטונת קטנטונת על המפה ששמה ת"א
ואת הלילנד טייגר אני מזמינה ליהוד, אפילו שאין לנו אגד, אז שיהיה 475 חולף ביהוד

omer landau

New member
נצל"ש- יש לי מצלמה חדשה

מזל טוב
נצל"ש- יש לי מצלמה חדשה
אני שילמתי חצי וההורים שלי חצי המצלמה בעיקרון של כל הבית אבל אני ואמא שלי היחידים שמשתמשים אני מקווה האיכות טובה ויש הרבה פונקציות נחמדות וטובות hp 735 photo smart רזולוציה 3.2 מגה פיקסל 16 מגה זכרון פנימי +כרטיס 64 מגה אפשרות לצלם סרטונים והקלטת קול לכל תמונה ועוד הרבה דברים נחמדים וכמובן מסך אל סי די שזולל את הסוללות אבל לא נורא לא צילמתי עדיין תחבורה ציבורית כי לא היה לי מתי וגם בשבוע הקרוב לא אבל בפסח אתם יכולים לחכות לתמונות
נכון שמצלמות HP... אבל בשבילי היא בסדר גמורררררר הנה הכלב שלי (הייתי צריך להוריד את איכות התמונה ל 30 כדי שאני אוכל להעלות אותה לפורום היא שקלה בהתחלה 2.3 מגה
) ומזל טוב למטרופולין

danielhope

New member
איך קוראים לבחור החמוד שבתמונה?

נצל"ש- יש לי מצלמה חדשה
אני שילמתי חצי וההורים שלי חצי המצלמה בעיקרון של כל הבית אבל אני ואמא שלי היחידים שמשתמשים אני מקווה האיכות טובה ויש הרבה פונקציות נחמדות וטובות hp 735 photo smart רזולוציה 3.2 מגה פיקסל 16 מגה זכרון פנימי +כרטיס 64 מגה אפשרות לצלם סרטונים והקלטת קול לכל תמונה ועוד הרבה דברים נחמדים וכמובן מסך אל סי די שזולל את הסוללות אבל לא נורא לא צילמתי עדיין תחבורה ציבורית כי לא היה לי מתי וגם בשבוע הקרוב לא אבל בפסח אתם יכולים לחכות לתמונות
נכון שמצלמות HP... אבל בשבילי היא בסדר גמורררררר הנה הכלב שלי (הייתי צריך להוריד את איכות התמונה ל 30 כדי שאני אוכל להעלות אותה לפורום היא שקלה בהתחלה 2.3 מגה
) ומזל טוב למטרופולין
איך קוראים לבחור החמוד שבתמונה?

omer landau

New member
אתה רוצה אותו בפיתה עם חומוס או בלי

גומי יפה מאוד ואני כבר משוגע עליו !
תיזהר לך שאני לא אגנוב לך אותו אחרי שאגנוב ל-ה דרומי את השקדון שלו !!!
????????????????? סתאאאאאאאאאם
כן הוא ממש ממש חמוד אני על המשמר חחחח

ארזS

New member
לא ידעתי שאביתר תאילנדי ../images/Emo12.gif

????????????????? סתאאאאאאאאאם
כן הוא ממש ממש חמוד אני על המשמר חחחח
לא ידעתי שאביתר תאילנדי

ברררררררררר... איך אתה יכול להגיד את זה אפילו בצחוק ???

אני תאילנדי ??? ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לא ידעתי שאביתר תאילנדי

ברררררררררר... איך אתה יכול להגיד את זה אפילו בצחוק ???
אני תאילנדי ???

אני כולה...אוהב כלבים ולעולם לא אוכל אותם ! אני מת על כלבים ומתנשק עם כל כלב ועם כל חתול ברחוב !!! אבל בינינו: אין כמו חמורים והלוואי ואני ומאיר שפירא היינו חמורים !!!! זו גאווה להיות חמור ! מאיר ואני "חולים" על חמורים !

ארזS

New member
מהכרותי אותך זה לא נראה לי

אני תאילנדי ???

אני כולה...אוהב כלבים ולעולם לא אוכל אותם ! אני מת על כלבים ומתנשק עם כל כלב ועם כל חתול ברחוב !!! אבל בינינו: אין כמו חמורים והלוואי ואני ומאיר שפירא היינו חמורים !!!! זו גאווה להיות חמור ! מאיר ואני "חולים" על חמורים !
שאתה תאילנדי... את השאלה הפניתי לעומר בגלל ההצעה שלו שאני לא מסוגל לחזור עליה. בררררררררר.....

omer landau

New member
הכל בצחוקקקקקקקקקקקקקקק

שאתה תאילנדי... את השאלה הפניתי לעומר בגלל ההצעה שלו שאני לא מסוגל לחזור עליה. בררררררררר.....
הכל בצחוקקקקקקקקקקקקקקק
כמובן שאי אפשר לאכול את הייצור הזה....
לא רמזתי שאביתר תיאלנדי
טיפש לאביתר אם אתה מעוניין בכלב אם תנפנף בפרוסת לחם הוא ילך אחריך הוא הולך אחרי כל מי שיש לו לחם חחח

אני בא עם : ג'בטה, בגט טרי וריחני

הכל בצחוקקקקקקקקקקקקקקק
כמובן שאי אפשר לאכול את הייצור הזה....
לא רמזתי שאביתר תיאלנדי
טיפש לאביתר אם אתה מעוניין בכלב אם תנפנף בפרוסת לחם הוא ילך אחריך הוא הולך אחרי כל מי שיש לו לחם חחח
אני בא עם : ג'בטה, בגט טרי וריחני
ואני מביא את כל המאפייה איתי ! הדבר הראשון זה נשיקה עם הכלב ! די, אני נגנב מהכלב ! הוא נראה נהדר ואשמח להיפגש איתך עם הכלב הנפלא הזה ! כל הכלבים בישראל אוהבים אותי כי אני....חמור !!!
תמסור מיד
לגומי ומיד אח"כ
לגומיל'ה !!!

מצב
הנושא נעול.
למעלה