להלהלה

D amaged R oses

New member
../images/Emo28.gif להלהלה

שאלה, אבל לא אחת על סוגרים ועגילים:] חחח סתם אמא שלי סיפרה לי שלפני כמה שנים היה לה שיתוק שינה.. זה התחיל ככה.. אמ[אינלי מושג איך להתחיל] היא סיפרה לי שהיא חלמה שדרך החלון של החדר שלי נכנסות 2 ידיים שחורות כאלה והיא לא רואה את הפנים והידיים מנסות לקחת אותי ולמשוך אותי חזק, והיא גם מושכת אותי חזק ונלחמת.. יש לציין[לא מצאתי איפה לדחוף את זה בסיפור] הייתי תינוקת. והלול היה קרוב לפי מה שהבנתי לחלון. היא קמה מהחלום בבהלה ורצתה לרוץ למיטה שלי לראות מה קורה, אם הכל בסדר, אבל לא הצליחה לזוז או לדבר או כלום. היא אמרה שהיא זוכרת בבירור שזה היה חלום, ובטוחה שהיא הייתה ערה שהיא לא יכלה לזוז היא ניסתה להוזיז ת'עיניים ואיכשהו לסמן לאבא שלי אבל הוא ישן ולא שם לב בכלל. היא החליטה להירגע, עצמה עיניים ונרדמה ולמחרת קמה בסדר.. ממה יכול היה להיגרם השיתוק? והאם משהו מהחלום יכול להיות אמיתי? זאתי בעצם התהייה שלי כמה שנים.. החלום הזה מפחיד אותי מהיום שאמא שלי סיפרה אותו. מה דעתכם?

אין לך מה לפחד

נתחיל בזה שזו חוויית התגלות במידה כזו או אחרת מצב של חצי ערות חצי שנה וזה נגרם לרוב מתקשור כזה או אחר ויכול מאוד להיות שחלום השתלב לה בהתגלות וזה קורה, מה גם שמידי פעם כשאימא יולדת ילד חדש היא דואגת יותר ותת המודע מפרש זאת בהגנה יתרה על הילד, מה שמצדיק את זה שאימא שלך רצתה לראות שהכל בסדר איתך כתינוקת, וישנם גם ההורמונים שמשתוללים והאבא לא שמע וראה את הסימנים שלה כי הוא ישן יכול להתפרש גם ככעס עצור על אבא שישן כשהיא קמה להאכיל אותך, אז קחי זאת בערבון מוגבל, וכמובן אל תצחיקי את אימא שלך ותספרי לה על כל מה שכתבתי לך פה שהיא לא תפגע....
לינוי

D amaged R oses

New member
../images/Emo28.gif לא בדיוק הבנתי.

אבל אולי לא הסברתי את עצמי טוב.. מה שקרה לה שהיא ניסתה לקום לא היה חלום.. וזה שאבא שלי לא שם לב זה היה פרט שולי, כי היא ניסתה לזוז במצב של השיתוק שינה. החלום היה שמשו לוקח אותי. מוזר ביותר. ואל תדאגי אני לא אספר לה, והיא גם לא תעלב

D amaged R oses

New member
../images/Emo28.gif לא!

אוף אין לי כוח לספר הכל שוב.. אבל היא חלמה עם מה שקרה עם האיש.. ואז היא התעוררה והיה לה שיתוק שינה! לכן שאלתי למה השיתוק שינה?.. מהחלום? ואם מה שקרה לה בחלום יכול להיות אמיתי?

לא.

זאת תופעה שבן אדם במומצע חווה פעם אחת בחיים שלו. את ישנה רגיל. ואז את מתעוררת ולא יכולה לזוז.. תוך כמה זמן (לא הרבה) את יכולה לזוז. פשוט.

שיתוק שינה בקצרה

יש שני סוגי שיתוקי שינה 1. כשאדם נמצא בדרגת שינה הנקראת שנת תע"מ (תנועות עיניים מהירות) זוהי שנת חלום. המוח מכניס את הגוף למעין מצב של שיתוק כדי שאם אתה חולם שאתה רץ או קופץ לא תעשה זאת בעזרת השרירים באמת. 2. במצב שהאדם מתוח מאוד או בגלל חוסר שעות שינה נוצר מצב המכונה קטפלקסיה לכמה דקות. התחושה אומנם מבהילה מאוד אך אין בה סכנה. כדי שלא יחזור המצב שנית על האדם להקפיד על שעות שינה ומנוחה סבירים. בפאן המאגי אם בזמן שהאדם הוא במצב של נים ולא נים ממש לפני ההירדמות ומופיע לא שד או רוח כמו הידיים בחלום של האימא או במצב שיש תחושה של שיתוק ודמות לא נעימה נוגעת ומלטפת אותך (לנשים בעיקר) או במצב שמרגישים שהדמות מנסה לכבוש אותך להצמד אליך למרות שאינך רוצה. זה מצב מאגי והאדם באמת רדוף רוחות צריך לשוחח עם רב-מאג כדי לטפל בתופעה.

למעלה