יום שני!

ולשת בספסל ליד העיריה ולשגע אנשים בטלפון

כשהם בכלל נמצאים בטיול בכנרת זה גם נראה לך? תגיד כבר שקוראים לך שי ואתה גר ברובע בחלונות האדומים בפתח תקווה ועוסק במה שכולם עוסקים. ולא, הוא לא שוכר סמים ולא סרסור, משהו יותר אקטיבי

HeNoOsH

New member
עבודה חלומית ? =\

האמת שהעבודה הכי טובה וקלה זה דיילות בסופרים 27 שקל לשעה, משהו כמו 4 שעות..סתם לעמוד ולהציע לאנשים לטעום בלי לעשות כלום חוץ מזה אני עייפההה.. היה לי אתמול את אחד הלילות המצחיקים ביותר עם החברות..חזרתי הביתה עם חברה שלי ברגל משהו כמו שעה בערך ושתינו היינו במצב כפית..שעה לקח לנו להיפרד כי לא הפסקנו לצחוק. קמתי ב9 היום, חצי הפוכה ועוד שנייה נרדמת ולקחתי את אחותי לסרט שרק 3 שהיה די משעמם.. עכשיו אני פה מתה משעמום, מחפשת לי מה לעשות..

happy apple

New member
ולי בעזרת השם תהיה את העבודה הזאת השבוע

פרוטקציות וכאלה חחח מזדהה יותר מדי עם מצבי כפית

Efrat K

New member
היום גיליתי את הציונים שלי

מתמטיקה 100,כמה מפתיע
אבל זה רק בגלל שהם שאלו שם שאלות למפגרים. באנגלית 93 מעצבן,אני אשפר בחורף.

D a N i T a

New member
../images/Emo178.gif

יום מתישש! היום הייתי עם הגננות לבד... בדר"כ אנחנו עובדות 3 מדריכות ו2 גננות והיום היינו 2 גננות ואני לבד עם הילדים.... ועד שהגיעו לאסוף אותנו למתנ"ס
ורוב הילדים בכלל פחדו מההצגה של טרזן! מחר בריכה וסרט! יאיי!! אממ... עבודה כזאת במשרד עם מזגן שלא צריך לעשות בה כלום

bAruLi

New member
יחי יום בריכה וסרט../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

bAruLi

New member
יום מתיש לאללה! בע.

ילדים קטנים ומעצבנים! בבוקר עשינו להם שעת משחקי חברה.. והבנים פשוט לא הפסיקו ללכת מכות. על הבוקר הייתי צריכה לצעוק
בלאט. אח"כ אוכל, והגיעה מישהי שהרקידה אותם והפעילה אותם...ואותנו. אחרי זה העלנו את כולם לשירותים... וגילנו שאחת הילדות עשתה קקי במכנסיים.. איכס.
. טראומה לכל החיים תאמינו לי. אחרי זה הכנסנו אותם להצגה "טרזן". אני חייבת לציין שרק מתנ"ס גן יבנה יכול לדחוס 600 ילדים לאולם של 350 בערך. שיהיו לי בריאים. ואממ זהו, הגעתי הביתה..נפלתי למיטה..ועכשיו אני לומדת מתמטיקה
בע. העבודה שהכי הייתי רוצה?
הו! מהנגיש לבלתי נגיש: -עובדת בטאואר רקורדס/דיסק קלאב. מוזיקה
. -עבודה בכפר המוזיקה ניצנים
-דיילת. -עוזרת של המנהלים בסיבובי הופעות בינלאומיים של להקות שאני אוהבת
[מיוז וכאלה
] תודו שאני יצירתית

moshe present

New member
יום שנייי

יום ארוך הגעתי רק מקודם משבע וחצי בבוקר!!! התחיל בצו ראשון. כאלה סתומים יואו עשיתי מזמן בדיקת שתן ואז אמרו לי שזה לא טוב והייתי צריכה לעשות שוב ולא היה לי! שעה שתיתי מים עד שהיה לי. ואחר כך בגלל ששתיתי כל כך הרבה בזמן המבחנים יצאתי פעמיים לשירותים. ושגעו אותי עם הבדיקת עניים. קיצר הם סתומים פחד. אחר כך הלכתי לעבודה עבדתי, שלוש שעות. הכנו כדורי שוקולד :) אבל היה לחץ וילדים רבו מכות,סתומים, וההורים יושבים שם ובוחנים אותי. ואחר כך הלכתי לחזרות קצת, לפניי ההופעה מחר, כי פעם ראשונה שנרקוד בלי הבנות שלמדו אותנו.. נקווה שיהיה בסדר חחח. ואז פגשנו אני וחברה שלי ילדה שהייתה איתנו בקורס קיץ שנה שעברה בתל אביב! זה היה ממש מגניב פתאום היא צצה. וזהו עכשיו בביתתת. מחר עבודה של 23 ש"ח לשעההה :) יום טובבב

שורפת לי עין ימין בצורה נוראית../images/Emo7.gif

התבטלתי מול הטלוויזיה בזמן שאני אמורה לחרוש למתמטיקה. יאפי. עבודת החלומות? מממ. איזה עוזרת לשוקליטייר

למעלה