יום שני!

Come Alive

New member
../images/Emo28.gif יום שני! ../images/Emo9.gif

ה9 ליולי, 2007 כ"ג בתמוז, תשס"ז? נראלי
מקורה מקורה מקורהההההההה אנשים? מה עושים היום, או עשיתם? מה דעתכם על היום? יש לכם סתם משהו לומר? אז תגידו!
ו.. כמובן, איך אפשר בלי.. השאלה היומית!!! קולולולולוולו
אם הייתה לכם אפשרות לבחור, מה הייתה עבודת הקיץ שהייתם הכי רוצים? (אבל רק לקיץ!).. מהחלומות, יענו

yaelush3

New member
יום שני *פיהוק ענק*

באה לפה חברה שלי שלא ראיתי מלא זמן וזה כיף והכל, אבל היא עשתה לי השכמה.. *פיהוק גדולגדול* אבל.. רואים אותה..! יותר חשוב..:) עבודת קיץ..? לא יודעת, אני אחשוב על זה.

barakgl

New member
אכן כ"ג ../images/Emo13.gif

ה9 ליולי 2007 למניין טעותם [ידעתם שיש מורים שהם עד כדי כך אכזריים בשביל שיורידו על זה נקודות כשכותבים ככה במתכונת בלשון , ואחת מהם זאת המורה שלי? ] היום המורה לנהיגה חוזר אחרי חופשה של שבועיים
והיום עובדים, והיום חוזרים לישון!
נראה לי פצצה להיות הבנאדם שמקליד את כל הציונים של הבגרויות בסוף למחשב של משרד החינוך..לא? אבל רק לקיץ?! חח..האמת שגם חלמתי שאני מפעיל איזה סנפלינג במערת קשת פעם..לכו תדעו

גליזה

New member
יענו כזה כזה?../images/Emo3.gif

אני לא יודעת. כל עבודה שבה הבוס שלך לא עובר על החוק ואת לא מנקה, איי גס. אוך, גם ככה אין לי עבודה
המ, היום חרישות ל005. יפי.

היה לי ערב מטורף אתמול!

ב"ה עשו לי מסיבת הפתעה אלתמול וראיתי מלא מלא מלא מלא אנשים שחשובים לי,וזה היה הכיף של החיים שלי וקמתי מוקדם מידי,ולא מצליחה לחזור לישון. לא נורא. אני חושבת שהיום אני אתפגר על המיטה ממש מוקדם
היה לי כזה ערב מעולה!!! תשובה:כל דבר!! אני מיואשת!

Wild Eye Joker

New member
איזה שאלה סקסית!!

הייתי רוצה לעבוד בקונדיטוריה\מאפייה. או בלונה פארק!

אהממ../images/Emo3.gif

הייתה בגרות בפיזיקה. הלכה בסדר,אבל יש לי כמה טעויות קטנות פה ושם לפי מה שאני יודעת. העיקר שעבר
עכשיו צריך ללמוד למתמטיקה
די נמאס לי,הייתי אומרת. עבודה מהחלומות?
האמת היא שהייתי הכי נהנית לעבוד בגלידריה או בכל העבודות הפיזיות הכיפיות האלה שהן לא קשות יתר על המידה. ז"א עבדתי פעם ברשת מזון מהיר והיה קשה לי מידי כי לא נתנו לי רגע אחד לנוח,ואני מניחה שלשבת כל היום על הכסא ולא לעשות כלום יהיה לי קל ויבש מידי. באמצע בשבילי זה הכי נחמד
עבודות של קיץ הן כיפיות,אבל הבעיה שלי היא שלא צריכים עובדים,במיוחד עכשיו,כשכבר מאוחר מידי אפילו לנסות. חוץ מזה שיש בגרויות וכל השטויות האלה,ואני לא רואה את עצמי יושבת ומסדרת בכוח סדר יום כדי שהכל יכנס לי ללוח זמנים. אני לא לחוצה על כסף כרגע,אז זה בסדר

אז פיצריה../images/Emo78.gif

ומהאלה ששוכנות במקום נידח,שאפילו זבוב לא מתקרב אליהן

גליזה

New member
../images/Emo6.gifזאת שליד דלי קרים אצלנו כזאת

זאת שלידה עוד יותר. ז"א.. .רוב הזמן רגיעה, ואז בחמש דקות יש לך איזה 20 אנשים

זה בסדר../images/Emo3.gif

שיהיה לחץ מידי פעם. אבל נניח אצלנו בקניון יש דל פסטו,או מה שזה לא יהיה,והיא כל הזמן מפוצצת,ממש כל הזמן[אפשר להבין גם למה
] העובדות שם ממש משתגעות,מתנגשות אחת בשניה,מביאות פיצה למישהו במקום לאחר,אבל למרות הכל,זה כיף,כי זו לא עבודה מסובכת[בהשוואה לעבודות אחרות,כמובן].

linoy7

New member
יום שוקולד../images/Emo99.gif../images/Emo6.gif היה נורא נחמד../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

מחר סופרלנד
ולמה
? כי המדריכים לא עולים על המתקנים
והולך להיות קשההההההההההההההה

מה???../images/Emo103.gif

אצלנו זה חובה שלפחות מדריך אחד יעלה עם הקבוצה למתקן ! אצלנו בכלל הקייטנה עושה לנו הנחות אבל ואוו...זה גרוע העניין של לא לעלות!!!

linoy7

New member
נכון../images/Emo4.gif וגם הם רוצים שכל הקבוצה תלך יחד.../images/Emo41.gif

כוווווולם לאותו מתקן. זה לא יקרה. אין מצב.

תהני../images/Emo9.gif

כמה זמן לא הייתי בסופרלנד
למרות שכבר נמאס,כי כמה אפשר לעלות על אותם המתקנים? למה המדריכים לא עולים על המתקנים? תהני,ילדה

linoy7

New member
כי זה קקה של קייטנה../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

וגמאני לא הייתי מלא זמן.. שנים
תודה!

../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo46.gif

עד שנוסעים לסופרלנד, לא לעלות על כלום? לא מבינה את ההגיון מאחורי זה. מה זה הקיטנה הזאת?

למעלה