יום ראשון!!!

D a N i T a

New member
היי...

שלומי טוב מה איתך?
מעשי היום הם אולי להתחיל סוףסוף את המיקודית במתמטיקה ולהתחיל לארגן בגדים ולסדר אותם במזוודה..... {נוסעים לליל הסדר אצל דודה שלי בצפון וזה....} עד עכשיו עשיתי 3 סעיפים מתוך 4 בכימיה ואני חושבת לפרוש בשיא... המוצא שלי זה חצי עירקית {אמא} וחצי מרוקאית {אבא}

Chemical Venom

New member
יום מעולה!1111

התחיל בזה שייצא שיר חדש ללינקין פארק !!! אני הולך להסתפר עוד שנייה וכבר הספקתי לעבוד על כמה חברים שלי על הקטע של 1 באפריל... והמוצא שלי זה אשכנזי אני בריטי ... אממ והיום בערב יוצאים עם חברים הולך להיות ממש טוב חוץ מזה שאני טיפה חולה אבל כבר שלוש ימים זה ככה...

Chemical Venom

New member
וסוף סוף הסתפרתי..

הורדתי את הבלונד שלי.. נשאר לי רק לגלד שיער ולצבוע ללבן!!! צריך לעשות כזה שעון עוד חודש וחצי בערך אני צובע לבן שהשיער ייגדל..

יום טוב!../images/Emo103.gif

ההורים חזרו מחו"ל...
אממ...אולי אני אלך לקיק אחרה"צ אולי לא... ו..אתמול היה יום אחד המצחיקים!!!!! חחחחח
אני חצי אשכנזיה חצי עראקית
:=] יום מלבלב

yaelush3

New member
אניאני

אממ.. סתם, רגיל כזה.. הלכתי לחפש בגדים לחג [ולשם שינוי גם מצאתי], ואז לאכול משו, כי בבית אין אוכל..
[פסח, נו, מה] ועכשיו? כלום כזה.. והמוצא שלי.. אזכנזיה שלמה- חצי גרמניה, רבע רומניה ורבע הונגריה.. סלט שלם..

גליזה

New member
גהנום.

פשוט יום גהנום. חבל שבשבילי זה לא אחד באפריל
המוצא? חצי רומניה חצי עראקית

Black Balloon

New member
מה עשיתי היום? מממ..

אה כן! עזרתי לאמא לשטוף את הבית, סידרתי את כל הבית, זרקתי מלא דברים\ הלכתי עם אמא לחפש בגדים ושטויות בעיר, אבל בסוף לא קניתי כלום. המ :[ אני שונאת את העיר הזאת!$%#!11111!!!!1111111 אה, המוצא שלי.. נמ חצי תמנייה, רבע טורקיה ורבע מקדונית. נימפ

פיטריוט

New member
תשובה

1)חצב 2)עזרתי לאימי לנקות תבית ...יאא איך הזמן עבר כל כך מהר 3)תוכנית-אין מה לתכנן ,כל מה שיוצא לי בראש ,אני עושה . 4)תמניה חצי טריפולטאית

גליזה

New member
יקירה, אם תשרשרי את הודעותייך

יהיה לנו כ"כ הרבה יותר קל להבין למה את מתכוונת..

גליזה

New member
והמחשה

אני מתנצלת במידה וזה היה חד פעמי, וגם אם לא - לא נורא :] הרחבה על זה נמצאת בטאגליינס
עכשיו הבנתם מאיפה הבאתי את החסה בשטחים?
|חסה|

moshe present

New member
היום הראשון שהיה לי בו חופש

והיום ומחר זה הימים האחרונים שיש לי חופש. בבוקר היה לי חזרות עד עשר וחצי, ואז הלכתי לים עם חברות, והיה מצחיק.אבל הים קפוא טיליםםם. ובלילה אני ושתי חברות הלכנו לשבת באיזה חוף והיה ממש ממש כיף. ישבנו עם די הרבה אנשים, ישבנו שם 4 שעות ככה. הזמנו חצי מהתפריט של השתייה, ונרגילה. יש כל כך הרבה בריטים בעיר. מכל עבר בריטים. וצרפתים. וסתם אנשים מבאר שבע. פספסתי עולם שלם כשהייתי בסטודיו. נו טוב לא נורא הם יהיו גם שנה הבאה.

למעלה