חלום של כל גבר ?

../images/Emo28.gif חלום של כל גבר ?

ראיתי תוכנית על יו הפנר, הבעלים של "פלייבוי". זה היה פשוט מרתק. עולם אחר. הוא גר באחוזה מפוארת בצורה שרק אפשר לדמיין ויש לו הרמון. ממש כמו הסולטנים של פעם. גרות איתו כ-7 שפנפנות. כולן צעירות, בלונדיניות, חזה גדול ועיני עגל. הן עושות אצלו משמרות בלילות. ונהנות מכל רגע. הוא בן 75 והן בסביבות 20 פלוס מינוס. אבל הן נורא אוהבות אותו (אלא מה). המראיינת שאלה אותו מה משפט הפתיחה שלו עם נשים והוא אמר "קוראים לי יו הפנר". ברגע שאחת השפנפנות נמאסת עליו או מזדקנת (כנראה זה עוברת את ה-25) היא מוחלפת בבשר טרי. מה אתם אומרים? חלום של כל גבר?

Tully Is Here

New member
אני חלומו של כל גבר../images/Emo3.gif

לא ולא ושוב פעם לא!!! זה חלומו של כל ילד חרמן בן 16 שחושב שתמצית החיים זה סקס. כל איש עם קצת יותר מאיי קיו וחצי בראש ישתעמם מהר מאוד מאורך החיים הזה. הן הרי לא שם בגלל האינטיליגנציה שלהן, וגם אנחנו הבנות הפסקנו לשחק בבובות באיזשהו שלב. מתבגרים ורואים שיש בחיים קצת יותר מכוסיות וסקס. וכמו שכבר אמרתי פעם, אני תמיד אומרת לג'ינג'י שאם הוא חושב שמה שהוא צריך זה עוד אישה, בבקשה, נראה אותו מסתדר עם יותר מאחת. חוץ מזה, מי רוצה להסתובב בחלוק כל היום?

ענתי 10

New member
../images/Emo46.gif אולי זה אכן חלומו של כל גבר

אבל תסלחו לי, לי אישית זה עושה בחילה

orit281

New member
איך הן מסוגלות לגעת בו בכלל

הוא רוטט... איכסססססססססססססס

orit281

New member
אגב לשאלתך

לדעתי זה אולי חלומות / פנטזיות אבל גבר שיש לו קצת שכל בראש מבין שזה שיש לך ציצי גדול שיער בלונד וגוף יפה זה לא בהכרח אומר שיהיה אפשר להיות איתך בזוגיות ובנינו לא כולם יכולים לתחזק נשים בלי הפסקה בקושי עם אחת הם מסתדרים

גם אני חושבת שזו פנטזיה

ופנטזיה טובה לחלום ולא למציאות. במציאות לרוב הגברים היה נשבר מזה תוך זמן קצר. כי כמה אפשר וכמה שווה מין ריקני ללא רגש? אני חושבת שאף אחד מהגברים שלנו לא היה רוצה את זה לטווח ארוך.

Oיון

New member
אני חושבת שכמעט כל הגברים

מפנטזים על זה, אבל מודים בשקט בשקט.. שזה נמאס נורא מהר!

מי לא אוהב שוקולד?

עכשיו, תארו לעצמכם שנותנים לכם כל יום, כל היום רק שוקולד. לא ימאס? מבטיחה לכם שתקבלו בחילה...

Miss Shmelo

New member
תנסי אותי קאסיופהלה../images/Emo140.gif

אני לא אקבל בחילה
ואם אקבל בחילה תתני לי עונש לאכול חפיסת פררו רושה לבד
טוב?
מיכלי

ראיתי את התוכנית מדוברת

לפני כמה חודשים, וקצת קשה לי להאמין לפי התוכנית שאכן חייו מתנהלים כך. אולי הן רק עושות לו רק קיצי בגב? אחורי הכל בגילו המתקדם, ואחורי התקף לב, קצת קשה לו כל יום לתפעל את הזנבון שלו. אולי עוד מעט זה יגיע לארץ, יש לו תוכנית שהוא בוחר את נערת הפלייבוי, תוכנית סטייל ריאליטי, הטמטום שם חגג. באשר לחלומו של כל גבר, זה כמובן שהאבר בא לפני הגבר. ובכלל מה רע בחלומות? תחלום מותק, ותתעורר למציאות
אמרה הפולניה זושה.

כנראה שהייתי בשירותים בקטע הזה../images/Emo3.gif

האמת, מפעל חייו מוערך מאוד. מדהים אותי לראות אנשים שמצליחים לעשות דברים מוצלחים, באופן פרובוקטיבי ועוד להתעשר מזה. אגב, שמעתי שתופעות הלוואי של ויאגרה זה התקפי לב
ואין לי יד ורגל בדבר הזה. אה ועוד משהו, נורא כיף לכתוב שאותו טיים זון, ויש חילופי מסרים באותו הזמן.

חלומות מטבעם להתפוגג כשמתעוררים

אני יודע שהחלום שלי אחר לגמרי אבל זה קשור גם למידת "הרעב" או "השובע" ...ואצל כל גבר וכן גם אצל כל אישה זה שונה ומשתנה בהתאם לתפיסת חיים נסיבות ..ועוד.. ולא יעזור שום דבר עד שאתה לא מגיע לרוויה יש דחף כמו בחלום הזה.. ולא משנה שלפני זה הייתי זוגי ונאמן יותר מעשור שנים ולא הסתכלתי ימינה ושמאלה..לכשהתעורר הדחף הזה והאמינו לי שהוא התעורר..כבשתי יותר מאשר אי פעם דמיינתי ורציתי..בכל מה שפינטזתי אי פעם מעולם..בשביל כמה מחזורי חיים ואני לא מגזים..וכעת משנרגע הדחף הזה ושוב אתה מוצא עצמך חוזר למהות האמיתית שלך..מה שהנפש כמהה יותר מכל ..שזו אהבת אמת.. ואל יקל בעיניכם הדבר בנות ..מפאת נסיוני..והיכולת שלי "להפשיט" ולהסתכל לתוך הנפש פנימה ..זה כה קשה ..כשאתה רואה ..צל..ואפלה..ולא תום ויושרה.. ולא שהאנשים יותר נכון נשים בהקשר זה כולן רעות חס וחלילה ..בטחוני שיש נשים רבות וטובות כמותכן מי יותר ומי פחות..אין זאת אלא שאני זקוק למישהי שתאתגר אותי בטוב ליבה בנפשה ובנשמתה לא פחות מגופה מהציצי שיש לה ואו כל חלק אחר בגופה ... אז חלום של יו הפנר כזה בטח שלא... אהבת אמת המשולבת במרכיבים הנכונים לטעמי ..זה בטח ובטח... מחזיר.. אהבת אמת ליחידה שתהיה ראויה בעיניו

למעלה