חברתי.

../images/Emo45.gif

אני גם חשבתי על זה .... זה מזה מעצבן ,כל פעם שקורה משהו הארי חייב להציל את המצב לא משנה שהוא כולה ילד מסכן(בלי להאליב), גם כשראיתי את הסרט ......קורה משהו ישר הוא קופץ זה ממש מעצבן ואמרתי את זה לאח שלי והוא ישר אמר כזה "טוב מה את רוצה הוא גיבור הספר" אז מה עם הוא גיבור הספר זה אומר שהוא צריך להיות כזה מושלם ?! (רק שתדעו שבדרך כלל אני לא כזאת עצבנית -רק שתדעו...)

uw213

New member
האמת, כשרצו להעיף את הארי בתחילת הספר החמישי

די שמחתי. אם רולינג הייתה עושה את זה, זאת הייתה תפנית ממש מגניבה ולא צפויה. אפילו התחלתי לפתח ציפיות שהוא יצטרף למסדר וילחם נגד וולדמורט, וזאת הסיבה שהספר כזה ארוך, כי יהיו בו פול הרפתקאות מגניבות. ואז הארי ניצח בשימוע בזכות פרט שולי וכל התקוות התנפצו.... (אבל עדיין יש דברים מגניבים בספר החמישי)

נכון..

כשקוראים את הספרים פחות שמים לב לזה שהארי מציל את המצב [אני לפחות] אבל בסרטים אי אפשר להתעלם מזה וזה מעצבן.

רונילי92

New member
זה לא "הארי, רון והרמיוני...."

זה הרמיוני... היא המוח היחידי בחבורה. הארי הוא זה שמכניס אותם לצרות ורון הוא הטמבל.

כנסו כנסו .......-תודה-

http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1639949 כנסו ותצביעו (בבקשה) זאת אחותי הקטנה .......|:)|

Nimrod121

New member
2 שאלות.

מדוע הארי לא השתמש במחולל זמן כלשהו (לאוו דווקא בזה שהיה מצוי ברשותה של הרמיוני בספר השלישי) בספר החמישי, לאחר מותו של סיריוס? הוא פשוט היה מעביר את מחוגי מחולל הזמן מעט אחורה, יודע מראש את המתרחש ומציל את סיריוס. בדיוק כמו השימוש במחולל הזמן שבספר השלישי. הארי והרמיוני ידעו בדיוק מה צריך להתרחש, רק תיקנו אותו ומנעו מכך לקרות. אותו הדבר כך. מה דעתכם? זה היה ניתן לעשות? זה לא ממש משנה את ההיסטוריה. ועוד שאלה. באיזה מקום התרחשה הזוועה בה זנב תולע הרגע 12 מוגלגים והפליל את סיריוס? זה היה בבית של הפוטרים? אם כן, מתי? אחרי או לפני ההריגה של לילי וג'יימס? ולמה הם הגיעו לשם בכלל? שניהם. תודה

רונילי92

New member
כי.... אם תסתכל שוב בספר החמישי....

לפני הקרב של בלטריקס וסיריוס הם ניפצו את כל מלאי מחוללי הזמן של משרד הקסמים.... לכן הם לא יכלו להחזיר אותו......... אני מניחה שרולינג חשבה על זה

רונילי92

New member
אע....... השאלה השניה....=]

המקום שבו פיטר הרג 12 מוגלגים הי מכתש גטדריק..... כן. אחרי המוות של הפוטרים, כי אז סיריוס שמע שפיטר גילה את הסוד ורץ לשם...... קיצר........ אחרי המוות שלהם. ז"א.... פיטר היה שומר הסוד וגילה לוולדי והלך איתו לשם. ואז סיריוס שמע שהוא אמר להם ואז שניהם היו שם. זו רק תיאוריה..=] (לא תיאוריה של הספר השביעי יו נו)....

Nimrod121

New member
ושאלה נוספת.

האם צויין באחד מן הספרים (בסוף של הרביעי, החמישי או השישי) שהקשר בין הארי וולדמורט התרופף או התחזק בעקבות כך שהלורד וולדמורט חזר לקראת סוף הספר הרביעי לתחייה ולתקומה? הרי אחד המצרכים לתחייתו מחדש, היה דמו של הארי. וכזכור לי הארי הרגיש אותו פחות מבעבר. ואני לא זוכר האם בספר החמישי והשישי הארי עדיין חש כבעבר, כאבים וצריבות בצלקת וכדומה. אשמח לתשובה, פשוט שכחתי.

רונילי92

New member
לא התחזק ולא התרופף....=]

אבל אולי נוטה יותר להתחזק.... כי בחמישי היו להארי הבזקים חזקים יותר והוא ראה את החלומות של וולדמורט וידע מה הוא עושה ומהן תחושותיו. לכן תסיק ממה שאמרתי את מה שהכי נכון לדעתך....

למעלה