חברתי.

ביי ביי

תהני בחופשה!! אני לא נוסעת לשום מקום החופש ] : ב-
, דני (עוד אחת מבין המלא דניאלות).
 

Gummy Bears

New member
היי שלום, שאי ברכה ונפגש בשמחות!

(יציאת השביעי בעברית היא שמחה לכל דבר). ותהני בטורקיה-ים-בריכה-חברים-עבודה-וזה.D:
 
../images/Emo45.gif כמו שהוא אמר, רק על הקומונה שלי../images/Emo3.gif

גם שלו על הכפאק. שלי בחתימתי, הוקוס מוקוס של האחים וויזלי, משחקים שעשועונים ומתיחות מידי פעם, ברוח התאומים.
 

ToryMaster

New member
../images/Emo28.gifחברתי.

אם אין שרשור חברתי פעיל בעמוד, מה עושים? זה קל, זה פשוט - שולחים מסר ומבקשים שנפתח. זהו שרשור האופטופיק של הפורום, כל מה שלא קשור לנושא הפורום יש לשרשר לכאן, זה כולל: - הודעות על הסרט. - פרסומי קומונות למיניהם [שרצוי להדיר מדפי הפורום בכל מקרה]. - הזמנות לחיבוקים, נישוקים ושאר ירקות. - כדומה. כולם הבינו? הודעות מהסוגים שפורטו למעלה שלא ישורשרו על ידי המשתמש ישורשרו או ימחקו על ידי צוות המנהלות ובהתאם לשיקול דעתן האבסולטי והמוחלט, ואני אשאיר לכם להבין לבד מה אנחנו מעדיפות. ספוילרים שלא יסומנו - ימחקו. תאוריות שלא תסמנו - נמחוק. יש מישהו שלא הבין את זה עד כה? מומלץ להתחיל להבין עכשיו. שבוע טוב.
 

מה יא

New member
באמת תצחקו../images/Emo6.gif../images/Emo96.gif

למה זה מצחיק. שלטון אבסלוטי
נמנמנמ, מבחן בהסטוריה שעוד לא החזירו לי
והולך להיות רע. מוחעחע, קיבלתי היום את הציון הנמוך ביותר שזכור לי
חתימתך מצחיקה. שרשור פלייליסט? לההה, זה לא מתוחכם. נעשה שרשור פלייליסט ודסקטופים. זה הקבוע שלי
מוזמנים לתרום לי עוד בסגנון D: ואני שומעת - יוני בלוך - מגרד. בלעעע שיר מגעיל. אפרת גוש בשיר הזה דורשת כאפה!!!!!!!!!!! נממ אז שיר אחר. יוני בלוך - התקף לב קטן. שיר חביב. ולא, אני לא שומעת רק יוני בלוך
אוי אבל זה לא משורשר
 

mjlk

New member
היה איש שהכרתי

הוא היה שחקן ארגנטינאי, הוא עלה מארגנטינה עם אשתו ושתי ילדיו הקטנים. הוא עבד בתור אב הבית של בית הספר עד לפני שנתיים והיה גם מורה של חוג דרמה שפעל בבית הספר אחר הצהריים. הוא היה אדם מצחיק, מקסים - בעצם, בעיקר מצחיק הוא עישן כמו קטר. הוא התפטר כי היו לו סיבוכים עם המנהלת המטומטמת של הביצפר. בקיצור, הוא עזב. עשינו איתו כמה הצגות מחוץ למסגרת ביצפר אבל אז והא ירד לאילת למצוא עבודה במלונות, אחרי כמה חודשיםגם המשפחה שלו ירדה לאילת איתו, דיברתי איתו מאז פעמיים בטלפון, ואני כל כך מתגעגעת אליו. כבר לפני חודשיים אני מנסה להשיג אותו בטלפון, כדי שנוכל לשמור על קשר והוא לא עונה לי. אנשים שגם הכירו אותו סיפרו לי סיפורים כמו "ראיתי אותו מקבץ נדבות באילת, היה לו שיער ארוך" ו"הוא חזר בחזרה לארגנטינה," אני לא יודעת למה להאמין, ובנתיים אני לא מצליחה להשיג אותו... התקשרתי ל-144 וביקשתי את המספר שלו לפי שם, יש לו שם, שם אמצעי ושם משפחה, אז המוקדנית נתנה לי כנראה מספר של מישהו אחר. מסתבר שזה לא הוא וסתם עשיתי לעצמי פאדיחות בטלפון. יש לכם רעיון איך אפשר למצוא אותו??
 
../images/Emo24.gif../images/Emo47.gif../images/Emo88.gif

"לשמור איתו על קשר"... גמאני ניסיתי "לשמור על קשר" עם בני, אבל לא יצא.
סתם, נו. אני צוחק. בכל אופן -
בהצלחה. ממש למצוא מחט בערימת שחת!
 
וואו, ../images/Emo47.gif../images/Emo88.gif

עכשיו כשאני חושב על זה - מצד שלישי זה נראה כ"כ מוזר לקרוא את מה שכתבתי!
תתעלמו. זה לא כזה סוטה כמו שזה נשמע.
 

רונילי92

New member
הלוואי שתמציאי אותו!

שחקן ארגנטינאי..???? מה פתאום הוא הפך לעובד ניקיון............?
 
למעלה