חברתי.

cnima

New member
קומונה חדשה בתפוז קומונות!

כולכם מוזמנים לקומונה החדשה - קומונת געגועים! אנחנו מחכים לכם לשמוע למה אתם מתגעגעים, הכל מהכל, מדברים קטנים עד גדולים, וגם למה אתם לא מתגעגעים... אנחנו פה לשמוע ולחלוק גם כן. מחכים לכם בקומונה!

החברתי לא קופץ..../images/Emo7.gif

טוב בכלאופן רציתי להודיע על פרישתי לדוקים. [עוד משפט פרטי שאין לי מושג למה אני חולקת איתכם
]. הכל פה רק תאוריות, ואם אני לא אעזוב עכשיו יהרס לי כל השביעי. אז בצער לא רב וביגון לא קודר (כן גמאני מושפעת מכוכב נולדXD) אני נאלצת להודיע על פרישה זמנית מן הפורום. גם ככה בחופש אני אהייה בטן-גב בטורקיה, או בים או בבריכה, או עם חברים או אעבוד קצת. אז זה לא נורא. אני אחזור אמנם עוד המון המון זמן (כשאני אקרא את השביעי בעברית בעז"ה..) אבל אם יהיה מפגש פורום, היי! אתם יודעים את הפלא שלי! וחסר לכם אם לא תעשו לי הקפצה!
) אממ אתגעגע אליכם המון עד אז.. וזהו! (חסר לכם אם אתם שוכחים אותי! אגב, בתקווה שכמו שנה שעברה הספר בעברית ייצא בסביבות חנוכה, תזכרו שיש לי בר מצווה..|שורקתבתמימות|~חמי לימד אותי את זה
~) אני אכנס מדי פעם (כי אין לי משמעת עצמית ..><) ונראה אתכם.. ובנימה אופטימית זו...~> "אולי עוד קיץ, אנחנו ניפגש...
" להת' ^^ , דניאלה
.

../images/Emo119.gif קומונת הנביא היומי ../images/Emo119.gif

הקומונה פעילה מאוד, עם הרבה טופיקים חמים ומעניינים ! והנה קצת חדשות שקרו בשבוע האחרון - - מונתה מנהלת חדשה - דניאלה (קוקי גירל) - הצטרפה חברה חדשה - לירון (מפורום הסרט) יש הרבה משחקים, הרבה דיבורים, הרבה תמונות, בדיחות, קומיקסים, חידונים והרבה כיף ! http://www.tapuz.co.il/communa/usercommuna.asp?communaid=21985

ZoHaRoT

New member
בה ביי!

תהני לך בחו"ל ובכל המקומות האלה ותחזרי כמה שיותר מהר!!!!

Jemma7

New member
ואם כבר שירים:

"נשירה שלום, היה כמו חלום..." בהביי

רונילי92

New member
ועד אחד...::../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif

"להתראות, שלום, זה לא נגמר.... זה רק הסוף...."

yuvi217

New member
ועוד אחד...

"זה שיר פרידה..... אז בואי רק אמרי שלום" [מהמסיבת סיום שלי אתמול בערב... ] למרות שאני כבר בקושי בפורום, עצוב שאת עוזבת... הפורום לא יהיה אותו דבר בלעדייך... תחזרי מהר
ותהני המונהמון בחופש ובטורקיה :]

רונילי92

New member
אני לא אוהבת את השיר הזה....

הוא יותר מדי שמח יחסית לשיר פרידה............:-\

LiRs Lullaby

New member
נו, אז מה הבעיה?

תקפצי לפורום כוכב נולד 5!
יש שם מספיק אקשן העונה ואני בספק אם יהיו לך שם ספוילרים כמו כאן.... ופרישתך לדוקים -
את באמת פורשת לדוקים, או שאת סתם מנסה להישמע מגניבה?

זה סתם מין ביטוי פנימי כזה..><

והאמת? אני מתה על דוקים!!!
יאללה תודה לכם חמדמדים..^^

בייביי, ../images/Emo47.gif../images/Emo88.gif

אני חייב להודות שגמאני שקלתי לפרוש מהסיבות שלי ושל ספיר. אבל זה כבר נתון להחלטה שלי בלבד. תהני, ותודה על הדגים!

The T Shirt

New member
../images/Emo2.gif לא!

אולי תישארי בכל זאת..? *סמיילי עם פרצוף שאי אפשר לעמוד בפניו* טוב נו, בכל מקרה, חסר לך אם את לא חוזרת כשתקראי את הספר (בעע, זה עוד איזה חצי שנה..!)

יאא איזה חמודים אתם!!!../images/Emo23.gif

תודה לכולם, ובמיוחד לתומר, פרד ורוני.. איזה מותק!! תומר, יש לך את המסן שלי
נכון זה כיף לקבל הודעות כאלה מתומר??? ואמרתי לכם כבר- אני פה בשביל החברתי! אני במסן תמיד. אוהבתותכם! ~תומר תתחבר
~

קטנטונת עוזבת?../images/Emo12.gif

דנוש מתוקה שלי, הילדה הכי אהובה ושנואה עלי בפורום
עוזבת.
אבל תשארי בקשר, אני אפתח יותר את המסן ויחפש אותך. יכול מאד להיות שבקרוב בע"ה בלי נדר, הדבר שאת תמיד מנדנדת לי עליו במסנג'ר, יתרחש. עדיין מוקדם לדבר, אך ברגע שיהיו לי יותר פרטים, את הראשונה לדעת. אז תישארי בהאזנה.
לבנתיים כמה חיבוקימים ונישוקימים.
זהו, לא מגיע לך יותר.
סתם, שומר עוד לפעמים הבאות בע"ה.

למעלה