היי

שאלמור

New member
../images/Emo28.gifהיי

אני לא בפורום אבל אני חולה על רוק (מטאליקה רולס) ואני צריכה עזרה אני עושה עבודה על רוק ואני צריכה סיכומים בכמה מילים אם יש לכם על רוק בשנות ה-60 70 80 90 וה- 2000 ואם גם לא אכפת לכם להגיד לי אם זה השפיע עליכם (לבוש,או סלנג שונה וכל זה...) תודה מראש

Caraya

New member
חחחחח...

אני בדיוק עושה עבודה כזו. הכל הוצאתי מויקיפדיה. לא לפי שנים, אלא לפי סגנון שאני החלטתי שמתאר את הסגנון הפופולרי של רוק באותו עשור. למשל: פסיכדליה בשנות השישים, רוק כבד בשנות השבעים (פרפל, זפלין וחבר'ה, האמת שגם הפאנק התחיל אז), רוק שיער בשנות השמונים וגראנג' בשנות התשעים. בקשר לשנות ה-2000: אני חושב שעוד מוקדם להגדיר, אבל אפשר לומר לדעתי שהסגנונות הפופולרים זה פופ-פאנק (אבריל לאבין וחברים) וניו מטאל.

שאלמור

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo5.gifראפ בלע...אולי יש לכם

איזה כתובת חמודה של אתר חמוד שיכול לעזור לי מטאל |סגידה|(נסחפתי)

electric blues

New member
לצערי זה נכון...

פופ-פאנק וניו מטאל השתלטו על הרוק בימינו וחבל... כי אין להם עומק מוזיקלי... ואין להם גיטריסטים טובים... חבל שאי אפשר להביא לתודעה הציבורית שוב רוק כבד קלאסי, בלוז חשמלי(ג'ימי הנדריקס), והבי/פאוור מטאל (איירון מיידן/ בליינד גארדיאן למשל) חבל שבמקום להתנוון מוזיקלית ולהפוך לפופ או לטראש של איכסה מטאל
הרוק לא התפתח יותר לכיוונים נוספים, למשל השפעות ממוזיקה אירית או ספרדית ושאר פיוז'נים נחמדים כאלה...

electric blues

New member
אין לי סיכומים על רוק אבל

אנשים! אתם מגזימים עם מטאליקה! יש להם כמה שירים טובים אבל יש להם גם כמה שירים זבל... לא הייתי מגדיר אותם כאחת הלהקות הטובות ביותר... hey dude... thats groovy man... lets get stoned...
*לבוש, סלנג שונה וכל זה...* חחח

Davidson

New member
מה העניין?

טעם שונה, וכל זה. הזבל שלך יכול להיות האוצר של אחר, וכל הסלוגנים המפוצצים האלה. לא מחבבת את מטאליקה (אני איתך בעניין), זה בסדר. אין צורך להמשיך לעסוק בכך
.

digression

New member
האמת

שעשיתי כמה עבודות על רוק כשלמדתי.. הנה חלק אחד מתוך אחת העבודות אם את צריכה עוד מקורות, סיכומים או ענאף יש לי בשפע:)

למעלה