עונה.
עצב איזה שיר הכי מעציב אתכם? Kelly Clarkson - Irvine מתי הפעם האחרונה שבכיתם? וואי... לפחות חודש או משהו כזה. לא זכור לי. בגלל מה זה היה? באמת שלא זוכר. אתם מאמינים שבכי משחרר? כן. בכיתם פעם למרות שזה לא עזר במיוחד? כן. איך אתם מבטאים את זה כשאתם עצובים? אני לחלוטין משתתק(ומי שמכיר אותי יודע שזה לא טבעי לי) ונעלם מהיקום... איזה צבע הכי מביע עצב? כחול בהיר ודהוי למחצה. מה הדבר האחרון שגרם לכם ממש להצטער על משהו שקרה למישהו אחר? צה"ל. שומעים שירים מלנכוליים? כן... למרות שאני נגמל. שיר עצוב יכול להעציב אתכם ממש? שיר יכול בכללי לנגן לי על הרגשות בחופשיות לכל כיוון. אתם בוכים בסרטים? נדיר ברמות, אבל היו סרטים שגרמו לי לבכות. איזה סרט או סיפור אתם זוכרים שממש העציב אתכם? במבי? לא זוכר... אתם יכולים לעבור ממצב של עצב לשמחה ממש מהר לפעמים? כן. מוות יותר מעציב או יותר מפחיד? מפחיד, במיוחד אם זה מישהו שאכפת לי ממנו. עד כמה אתם עצובים עכשיו מ1 עד 10? 9. פחד איזה שיר ממש מלחיץ אתכם? מלחיץ? לא יודע. סובלים מחרדת בחינות? סבלתי. אם מדובר במתמטיקה אז בצורה קלה עד היום. אבל זה מהול בחוסר אכפתיות ככה ש... חרדה חברתית? ולא נכנס לזה. קרה לכם פעם שנתקפתם בחרדה מבלי שהיתה לזה שום סיבה ממשית? אני אמטופוב, אז כן. פחדתם פעם לאבד משהו (לא מישהו!) שהיה ממש יקר לכם? כן. פוחדים מהחושך? הכי לא. פחד מתבטא אצלכם לעתים גם בקור? כן, לפעמים. מתי היתה הפעם האחרונה שממש פחדתם? לפני כמה שבועות שכאבה לי הבטן בטירוף והאמטופוביה איימה להשתלט. מה אתם עושים כשמשהו נורא מבהיל אתכם? מזכיר לעצמי שאני שולט בגוף שלי ואני שולט במה שקורה לי, ושיש לי ת'כוח לעבור הכל. נדמה לכם שראיתם דמות בחלון, בלילה, מה אתם עושים? בודק אם היא שם. רוחות זה דבר נחמד
אתם פוחדים להיות לבד בבית? אולי לפעמים. אתם הולכים לבד ברחוב בלילה כשאין הרבה אנשים? המון. איזה סרט הכי מפחיד יצא לכם לראות? פרסומת של ג. יפית. יש איזה מישהו שמפחיד אתכם מאוד (ברצינות!)? כן. כן כן כן כן. ולא כי הבנאדם הזה יכול לפגוע בי או משהו... פשוט מפחיד. יש לכם איזה פחד שאתם מבינים שהוא לא לגיטימי אבל עדיין פוחדים? אמטופוביה - פוביה מהקאה. לקחתם פעם כדורי הרגעה? לא. מה אתם עושים כדי להרגע כשאתם בלחץ? נשימות עמוקות. עד כמה אתם פוחדים עכשיו מ1 עד 10? 2. כעס איזו אימרה הכי מכעיס אתכם לשמוע? כל דבר שנאמר מאחורי הגב מרתיח לי ת'דם. על איזו דעה הכי מכעיס אתכם לשמוע? סטריאוטפים וגזענות על כל גווניה. יש מישהו במשפחה שממש מעצבן אתכם? יותר מדי. כשאתם כועסים אתם שומרים בבטן או מוציאים? תלוי על מה ולמה. לרוב מוציא. אמא אמרה שלא בריא לשמור בבטן
איך אתם מתמודדים מול עצבים היסטריים? אלימות כלפי חפצים, או מוזיקה. כעסתם פעם כל כך עד שהפנים שלכם ממש האדימו? ייפ. הרגשתם פעם שאתם רוצים להרוג מישהו? פעם? הרבה יותר מפעם, והרבה יותר בזמן האחרון. כשמישהו מאכזב אתכם זה יותר מכעיס או מעציב? מכעיס. גם מעציב, אבל יותר מכעיס. כשמישהו מעליב אתכם זה יותר מכעיס או מעציב? מעציב ומכעיס באותה מידה. אני מבטא ת'כעס כי... יותר כיף
אוהבים לשמוע מוזיקה רועשת כדי להרגע? בהחלט. התעצבנתם פעם על שאלות שמישהו שאל בשאלון שחיבר? כן. אתם נוטים להתעצבן מהר? כן ולא. תלוי על מי מדובר. עם מי התפייסתם לאחרונה? אפ'חד. ועם מי רבתם? מישהי. מה הריב הכי מטופש שהיה לכם אי פעם? ריב על תמונה. עד כמה אתם כועסים עכשיו מ1 עד 10? 9. שמחה איזה שיר הכי משמח אתכם? המון שירים. רקדתם פעם משמחה? כן. ובלי קשר אני רוקד הרבה. בכיתם פעם מרב אושר? לא. מה יכול לגרום לכם להכי הרבה אושר? אהבה?(לא פלא שאני לא מאושר
) כשדברים מסתדרים כמו שאני רוצה. ומוזיקה. אתם צוחקים הרבה? המון. יותר מדי. אתם אנשים מצחיקים? ממש לא. הכי לא מצחיק שיש. מה דעתכם על הצחוק הוירטואלי 'חחחחחחחחח'? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה ז'תומרת מה דעתי? חחחחחחחח. מצחיק אתכם לשמוע מישהו צוחק? כן. יש לי קטע שאם אני או אחת משתי ידידות שלי מתחילים לצחוק - אז אנחנו כולנו נשפכים מצחוק. סיפרתם פעם בדיחה ואף אחד לא הבין אותה? כן. סיפרו לכם פעם בדיחה ולא הבנתם מה מצחיק בה? כן. מה אתם עושים שיכול ממש לשמח אתכם? הרבה דברים. מי האחרון ששימח אתכם ואיך? טל, החברה הכי טובה שלי. מי האחרון ששימחתם ואיך? טל, החברה הכי טובה שלי. סופים טובים בסרטים זה משמח או בנאלי? תלוי איך זה משוחק. ילדים זה שמחה? כל עוד שהם לא קשורים אלי ישירות - כן. שימחה או שמחה? שמחה. החורף משמח אתכם? בצורה בלתי נתפסת
עד כמה אתם שמחים עכשיו מ1 עד 10? 3. איזה רגש מבין הרגשות לעיל ממלא אתכם בדר"כ? שמחה. אבל לכל כלל יש יוצא מן הכלל.