ההופעה היום...

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif ומתי נראה לכם מומלץ להגיע לשם

אם לקחת בחשבון שההופעה היא בעמידה ופתיחת השערים ב9 וחצי? :\

שלומיתת

New member
../images/Emo207.gifשאלון טוב!

אני אהבתי אותו בכל אופן.. עצב איזה שיר הכי מעציב אתכם? מתי הפעם האחרונה שבכיתם? בגלל מה זה היה? אתם מאמינים שבכי משחרר? בכיתם פעם למרות שזה לא עזר במיוחד? איך אתם מבטאים את זה כשאתם עצובים? איזה צבע הכי מביע עצב? מה הדבר האחרון שגרם לכם ממש להצטער על משהו שקרה למישהו אחר? שומעים שירים מלנכוליים? שיר עצוב יכול להעציב אתכם ממש? אתם בוכים בסרטים? איזה סרט או סיפור אתם זוכרים שממש העציב אתכם? אתם יכולים לעבור ממצב של עצב לשמחה ממש מהר לפעמים? מוות יותר מעציב או יותר מפחיד? עד כמה אתם עצובים עכשיו מ1 עד 10? פחד איזה שיר ממש מלחיץ אתכם? סובלים מחרדת בחינות? חרדה חברתית? קרה לכם פעם שנתקפתם בחרדה מבלי שהיתה לזה שום סיבה ממשית? פחדתם פעם לאבד משהו (לא מישהו!) שהיה ממש יקר לכם? פוחדים מהחושך? פחד מתבטא אצלכם לעתים גם בקור? מתי היתה הפעם האחרונה שממש פחדתם? מה אתם עושים כשמשהו נורא מבהיל אתכם? נדמה לכם שראיתם דמות בחלון, בלילה, מה אתם עושים? אתם פוחדים להיות לבד בבית? אתם הולכים לבד ברחוב בלילה כשאין הרבה אנשים? איזה סרט הכי מפחיד יצא לכם לראות? יש איזה מישהו שמפחיד אתכם מאוד (ברצינות!)? יש לכם איזה פחד שאתם מבינים שהוא לא לגיטימי אבל עדיין פוחדים? לקחתם פעם כדורי הרגעה? מה אתם עושים כדי להרגע כשאתם בלחץ? עד כמה אתם פוחדים עכשיו מ1 עד 10? כעס איזו אימרה הכי מכעיס אתכם לשמוע? על איזו דעה הכי מכעיס אתכם לשמוע? יש מישהו במשפחה שממש מעצבן אתכם? כשאתם כועסים אתם שומרים בבטן או מוציאים? איך אתם מתמודדים מול עצבים היסטריים? כעסתם פעם כל כך עד שהפנים שלכם ממש האדימו? הרגשתם פעם שאתם רוצים להרוג מישהו? כשמישהו מאכזב אתכם זה יותר מכעיס או מעציב? כשמישהו מעליב אתכם זה יותר מכעיס או מעציב? אוהבים לשמוע מוזיקה רועשת כדי להרגע? התעצבנתם פעם על שאלות שמישהו שאל בשאלון שחיבר? אתם נוטים להתעצבן מהר? עם מי התפייסתם לאחרונה? ועם מי רבתם? מה הריב הכי מטופש שהיה לכם אי פעם? עד כמה אתם כועסים עכשיו מ1 עד 10? שמחה איזה שיר הכי משמח אתכם? רקדתם פעם משמחה? בכיתם פעם מרב אושר? מה יכול לגרום לכם להכי הרבה אושר? אתם צוחקים הרבה? אתם אנשים מצחיקים? מה דעתכם על הצחוק הוירטואלי 'חחחחחחחחח'? מצחיק אתכם לשמוע מישהו צוחק? סיפרתם פעם בדיחה ואף אחד לא הבין אותה? סיפרו לכם פעם בדיחה ולא הבנתם מה מצחיק בה? מה אתם עושים שיכול ממש לשמח אתכם? מי האחרון ששימח אתכם ואיך? מי האחרון ששימחתם ואיך? סופים טובים בסרטים זה משמח או בנאלי? ילדים זה שמחה? שימחה או שמחה? החורף משמח אתכם? עד כמה אתם שמחים עכשיו מ1 עד 10? איזה רגש מבין הרגשות לעיל ממלא אתכם בדר"כ?

שלומיתת

New member
פאף

איזה שיר הכי מעציב אתכם?exit music-radiohead מתי הפעם האחרונה שבכיתם?אמ..לפני כמה ימים בגלל מה זה היה?שילוב של לימודים,לחץ ואנשים לא נחמדים אתם מאמינים שבכי משחרר?לפעמים כן ולפעמים להפך בכיתם פעם למרות שזה לא עזר במיוחד?כן איך אתם מבטאים את זה כשאתם עצובים?בוכה,מנגנת ומסתגרת בעצמי איזה צבע הכי מביע עצב?כחול כהה משום מה מה הדבר האחרון שגרם לכם ממש להצטער על משהו שקרה למישהו אחר?לא יודעת שומעים שירים מלנכוליים?כן שיר עצוב יכול להעציב אתכם ממש?כן..נורא אתם בוכים בסרטים?כן איזה סרט או סיפור אתם זוכרים שממש העציב אתכם?לא זוכרת אתם יכולים לעבור ממצב של עצב לשמחה ממש מהר לפעמים?כן מוות יותר מעציב או יותר מפחיד?מפחיד עד כמה אתם עצובים עכשיו מ1 עד 10?5 פחד איזה שיר ממש מלחיץ אתכם?לא יודעת סובלים מחרדת בחינות?בעיקר לפני מבחנים במתימטיקה חרדה חברתית?לא קרה לכם פעם שנתקפתם בחרדה מבלי שהיתה לזה שום סיבה ממשית?כן פחדתם פעם לאבד משהו (לא מישהו!) שהיה ממש יקר לכם?כן פוחדים מהחושך?בעיקרון לא אבל יש לילות שאני מעדיפה לא להיות בחושך פחד מתבטא אצלכם לעתים גם בקור?לא מתי היתה הפעם האחרונה שממש פחדתם?לפני שבוע ככה מה אתם עושים כשמשהו נורא מבהיל אתכם?מתחבאת מתחת לשמיכה ?חח נדמה לכם שראיתם דמות בחלון, בלילה, מה אתם עושים?שוב,מתחבאת מתחת לשמיכה..ובוכה חח אתם פוחדים להיות לבד בבית?מאוחר בלילה כן..חוץ מזה לא אתם הולכים לבד ברחוב בלילה כשאין הרבה אנשים?לפעמים כן איזה סרט הכי מפחיד יצא לכם לראות?הולי לא מדברים על זה! יש איזה מישהו שמפחיד אתכם מאוד (ברצינות!)?מישהו לא יש לכם איזה פחד שאתם מבינים שהוא לא לגיטימי אבל עדיין פוחדים?כן..שואה לקחתם פעם כדורי הרגעה?לא מה אתם עושים כדי להרגע כשאתם בלחץ?מנסה לנשום עמוק או משו אבל זה לא עוזר כ"כ עד כמה אתם פוחדים עכשיו מ1 עד 10?1 כעס איזו אימרה הכי מכעיס אתכם לשמוע?כפיה דתית מעצבן אותי..יש עוד כמה אבל זה הדבר הראשון שעלה לי עכשיו על איזו דעה הכי מכעיס אתכם לשמוע?שמאלנים קיצונים יש מישהו במשפחה שממש מעצבן אתכם?לא כשאתם כועסים אתם שומרים בבטן או מוציאים?תלוי.. איך אתם מתמודדים מול עצבים היסטריים?מקללת בהסטריה ומרביצה לבנאדם הקרוב
כעסתם פעם כל כך עד שהפנים שלכם ממש האדימו?כן הרגשתם פעם שאתם רוצים להרוג מישהו?כן כשמישהו מאכזב אתכם זה יותר מכעיס או מעציב?מעציב כשמישהו מעליב אתכם זה יותר מכעיס או מעציב?מכעיס אוהבים לשמוע מוזיקה רועשת כדי להרגע?כן אבל זה ממש לא מרגיע חח התעצבנתם פעם על שאלות שמישהו שאל בשאלון שחיבר?כן אתם נוטים להתעצבן מהר?כן עם מי התפייסתם לאחרונה?אי אפשר להגיד שהתפייסנו,אפשר להגיד שהיא ביקשה סליחה ולא שמתי עליה
ועם מי רבתם?לאחרונה לא רבתי עם אף אחד.כבוד. מה הריב הכי מטופש שהיה לכם אי פעם?היו כמה וכמה עד כמה אתם כועסים עכשיו מ1 עד 10?1 שמחה איזה שיר הכי משמח אתכם?ממשיכים לרוץ,יום יפה-סינרגיה, מי צריכה יותר-יוני בלוך רקדתם פעם משמחה?כן בכיתם פעם מרב אושר?כן מה יכול לגרום לכם להכי הרבה אושר?אנשים שאני אוהבת אתם צוחקים הרבה?כן אתם אנשים מצחיקים?אפשר להגיד,בערך מה דעתכם על הצחוק הוירטואלי 'חחחחחחחחח'?שקשה להתבטא איתו.. מצחיק אתכם לשמוע מישהו צוחק?תלוי את מי אבל כן סיפרתם פעם בדיחה ואף אחד לא הבין אותה?יש מצב סיפרו לכם פעם בדיחה ולא הבנתם מה מצחיק בה?כן,כי היא היתה מטומטמת מה אתם עושים שיכול ממש לשמח אתכם?הופעות ולפגוש אנשים שאני אוהבת מי האחרון ששימח אתכם ואיך?מישהי פה שכ"כ הגיע לה להיות מאושרת וסופסוף היא הגיעה לזה..זה ממש עשה לי טוב מי האחרון ששימחתם ואיך?חח חברה שלי שניגנתי לה שיר שהיא ממש אוהבת סופים טובים בסרטים זה משמח או בנאלי?תלוי..זה יכול להיות משמח וזה יכול להיות בנאלי.שאלה אם הסרט טוב או לא.. ילדים זה שמחה?עד גיל מסוים כן שימחה או שמחה?שמחה החורף משמח אתכם?מאוד!! עד כמה אתם שמחים עכשיו מ1 עד 10?3 איזה רגש מבין הרגשות לעיל ממלא אתכם בדר"כ?עצב וכעס.אוח אני נשמעת כזאת דכאונית

Lior Maman

New member
..

עצב איזה שיר הכי מעציב אתכם? זה לא ביחד גרסת פסנתר, את לא כאן - סינרגיה, בשבילך - אביב גפן . מתי הפעם האחרונה שבכיתם? היום . בגלל מה זה היה? את לא כאן ;-[ סתם נו .. לא באמת בכיתי בגלל זה .. בכיתי בגלל משהו אחר וזה לא לפה :X אתם מאמינים שבכי משחרר? כן . מאוד . בכיתם פעם למרות שזה לא עזר במיוחד? יכולהיות איך אתם מבטאים את זה כשאתם עצובים? הולכת לחדר, לוקחת ת'גיטרה ומנסה לנגן משהו .. איזה צבע הכי מביע עצב? אפור . לדעתי מה הדבר האחרון שגרם לכם ממש להצטער על משהו שקרה למישהו אחר? לאיודעת .. לא זוכרת שומעים שירים מלנכוליים? לא כ'כ .. שיר עצוב יכול להעציב אתכם ממש? כן אתם בוכים בסרטים? כן איזה סרט או סיפור אתם זוכרים שממש העציב אתכם? מלך האריות ;-[ אתם יכולים לעבור ממצב של עצב לשמחה ממש מהר לפעמים? לפעמים . מוות יותר מעציב או יותר מפחיד? יותר מסקרן . עד כמה אתם עצובים עכשיו מ1 עד 10? 5 . פחד איזה שיר ממש מלחיץ אתכם? חחח זה לא שיר זה יותר קליפ, הקליפ של "עכשיו מעונן" של אביב גפן . סובלים מחרדת בחינות? משהו כזה חרדה חברתית? לא קרה לכם פעם שנתקפתם בחרדה מבלי שהיתה לזה שום סיבה ממשית? לא פחדתם פעם לאבד משהו (לא מישהו!) שהיה ממש יקר לכם? כן פוחדים מהחושך? לא פחד מתבטא אצלכם לעתים גם בקור? לפעמים מתי היתה הפעם האחרונה שממש פחדתם? לאזוכרת מה אתם עושים כשמשהו נורא מבהיל אתכם? מזמזמת איזה שיר שעולה לי לראש באותו רגע נדמה לכם שראיתם דמות בחלון, בלילה, מה אתם עושים? סוגרים ת'תריס/חלון, מזיזים ת'וילון או משהו .. אנערף אתם פוחדים להיות לבד בבית? לא אתם הולכים לבד ברחוב בלילה כשאין הרבה אנשים? לא איזה סרט הכי מפחיד יצא לכם לראות?
אומאיגאד אני רק נזכרת אני מתחילה לפחד |: "טעות בכיוון" לא ממליצה לראות חח סרט א ח ד המפחידים . יש איזה מישהו שמפחיד אתכם מאוד (ברצינות!)? אא.. לאבד אותה
יש לכם איזה פחד שאתם מבינים שהוא לא לגיטימי אבל עדיין פוחדים? מהזה לגיטימי XD ? לקחתם פעם כדורי הרגעה? חס וחסה, לא ! . מה אתם עושים כדי להרגע כשאתם בלחץ? לאיודעת זה משתנה וזה .. עד כמה אתם פוחדים עכשיו מ1 עד 10? 0 כעס איזו אימרה הכי מכעיס אתכם לשמוע? "אני את הבגרות שלי כבר עשיתי" אררר!#!#% על איזו דעה הכי מכעיס אתכם לשמוע? על סינרגיה ועברי לידר . יש מישהו במשפחה שממש מעצבן אתכם? כן כשאתם כועסים אתם שומרים בבטן או מוציאים? תלוי איך אתם מתמודדים מול עצבים היסטריים? מרביצה לאחותי XD כעסתם פעם כל כך עד שהפנים שלכם ממש האדימו? יכולהיות, נראלי שכן הרגשתם פעם שאתם רוצים להרוג מישהו? כן כשמישהו מאכזב אתכם זה יותר מכעיס או מעציב? זה יותר מאכזב כשמישהו מעליב אתכם זה יותר מכעיס או מעציב? זה יותר מעליב אוהבים לשמוע מוזיקה רועשת כדי להרגע? לאיודעת .. מה שבאלי על הרגע אני שמה התעצבנתם פעם על שאלות שמישהו שאל בשאלון שחיבר? כן חח אתם נוטים להתעצבן מהר? כן עם מי התפייסתם לאחרונה? איתה ועם מי רבתם? איתה מה הריב הכי מטופש שהיה לכם אי פעם? לאזוכרת עד כמה אתם כועסים עכשיו מ1 עד 10? 0 שמחה איזה שיר הכי משמח אתכם? את לא כאן, כוכב - סינרגיה . ביום שמש יפה - עברי לידר . רקדתם פעם משמחה? כן בכיתם פעם מרב אושר? כן מה יכול לגרום לכם להכי הרבה אושר? שהוא/היא יבואו ויקדישו לי את השיר שלי
. אתם צוחקים הרבה? כן אתם אנשים מצחיקים? בערך חח לפעמים .. מה דעתכם על הצחוק הוירטואלי 'חחחחחחחחח'? זה מציק שאנשים באמת צוחקים ככה במציאות |: מצחיק אתכם לשמוע מישהו צוחק? כן סיפרתם פעם בדיחה ואף אחד לא הבין אותה? יכולהיות סיפרו לכם פעם בדיחה ולא הבנתם מה מצחיק בה? כן מה אתם עושים שיכול ממש לשמח אתכם? מוזיקה , לדבר איתה
מי האחרון ששימח אתכם ואיך? שרון! הוא שר לי את 'את לא כאן' כי הוא לא רצה שאני אהיה עצובה בגלל ההופעה והכל.. מי האחרון ששימחתם ואיך? אותה . אמרתי לה שהיא הדבר הכי יקר לי, וזה נורא שימח אותה . סופים טובים בסרטים זה משמח או בנאלי? תלוי באיזה סרט ומה העלילה ילדים זה שמחה? ילדים זה מכה
שימחה או שמחה? שמחה החורף משמח אתכם? לפעמים .. עד כמה אתם שמחים עכשיו מ1 עד 10? 5 איזה רגש מבין הרגשות לעיל ממלא אתכם בדר"כ? שאלה קשה .. אין לי כח לחשוב עלזה עכשיו . שאלון חמוד מאוד
.

McRafush

New member
עונה.

עצב איזה שיר הכי מעציב אתכם? Kelly Clarkson - Irvine מתי הפעם האחרונה שבכיתם? וואי... לפחות חודש או משהו כזה. לא זכור לי. בגלל מה זה היה? באמת שלא זוכר. אתם מאמינים שבכי משחרר? כן. בכיתם פעם למרות שזה לא עזר במיוחד? כן. איך אתם מבטאים את זה כשאתם עצובים? אני לחלוטין משתתק(ומי שמכיר אותי יודע שזה לא טבעי לי) ונעלם מהיקום... איזה צבע הכי מביע עצב? כחול בהיר ודהוי למחצה. מה הדבר האחרון שגרם לכם ממש להצטער על משהו שקרה למישהו אחר? צה"ל. שומעים שירים מלנכוליים? כן... למרות שאני נגמל. שיר עצוב יכול להעציב אתכם ממש? שיר יכול בכללי לנגן לי על הרגשות בחופשיות לכל כיוון. אתם בוכים בסרטים? נדיר ברמות, אבל היו סרטים שגרמו לי לבכות. איזה סרט או סיפור אתם זוכרים שממש העציב אתכם? במבי? לא זוכר... אתם יכולים לעבור ממצב של עצב לשמחה ממש מהר לפעמים? כן. מוות יותר מעציב או יותר מפחיד? מפחיד, במיוחד אם זה מישהו שאכפת לי ממנו. עד כמה אתם עצובים עכשיו מ1 עד 10? 9. פחד איזה שיר ממש מלחיץ אתכם? מלחיץ? לא יודע. סובלים מחרדת בחינות? סבלתי. אם מדובר במתמטיקה אז בצורה קלה עד היום. אבל זה מהול בחוסר אכפתיות ככה ש... חרדה חברתית? ולא נכנס לזה. קרה לכם פעם שנתקפתם בחרדה מבלי שהיתה לזה שום סיבה ממשית? אני אמטופוב, אז כן. פחדתם פעם לאבד משהו (לא מישהו!) שהיה ממש יקר לכם? כן. פוחדים מהחושך? הכי לא. פחד מתבטא אצלכם לעתים גם בקור? כן, לפעמים. מתי היתה הפעם האחרונה שממש פחדתם? לפני כמה שבועות שכאבה לי הבטן בטירוף והאמטופוביה איימה להשתלט. מה אתם עושים כשמשהו נורא מבהיל אתכם? מזכיר לעצמי שאני שולט בגוף שלי ואני שולט במה שקורה לי, ושיש לי ת'כוח לעבור הכל. נדמה לכם שראיתם דמות בחלון, בלילה, מה אתם עושים? בודק אם היא שם. רוחות זה דבר נחמד
אתם פוחדים להיות לבד בבית? אולי לפעמים. אתם הולכים לבד ברחוב בלילה כשאין הרבה אנשים? המון. איזה סרט הכי מפחיד יצא לכם לראות? פרסומת של ג. יפית. יש איזה מישהו שמפחיד אתכם מאוד (ברצינות!)? כן. כן כן כן כן. ולא כי הבנאדם הזה יכול לפגוע בי או משהו... פשוט מפחיד. יש לכם איזה פחד שאתם מבינים שהוא לא לגיטימי אבל עדיין פוחדים? אמטופוביה - פוביה מהקאה. לקחתם פעם כדורי הרגעה? לא. מה אתם עושים כדי להרגע כשאתם בלחץ? נשימות עמוקות. עד כמה אתם פוחדים עכשיו מ1 עד 10? 2. כעס איזו אימרה הכי מכעיס אתכם לשמוע? כל דבר שנאמר מאחורי הגב מרתיח לי ת'דם. על איזו דעה הכי מכעיס אתכם לשמוע? סטריאוטפים וגזענות על כל גווניה. יש מישהו במשפחה שממש מעצבן אתכם? יותר מדי. כשאתם כועסים אתם שומרים בבטן או מוציאים? תלוי על מה ולמה. לרוב מוציא. אמא אמרה שלא בריא לשמור בבטן
איך אתם מתמודדים מול עצבים היסטריים? אלימות כלפי חפצים, או מוזיקה. כעסתם פעם כל כך עד שהפנים שלכם ממש האדימו? ייפ. הרגשתם פעם שאתם רוצים להרוג מישהו? פעם? הרבה יותר מפעם, והרבה יותר בזמן האחרון. כשמישהו מאכזב אתכם זה יותר מכעיס או מעציב? מכעיס. גם מעציב, אבל יותר מכעיס. כשמישהו מעליב אתכם זה יותר מכעיס או מעציב? מעציב ומכעיס באותה מידה. אני מבטא ת'כעס כי... יותר כיף
אוהבים לשמוע מוזיקה רועשת כדי להרגע? בהחלט. התעצבנתם פעם על שאלות שמישהו שאל בשאלון שחיבר? כן. אתם נוטים להתעצבן מהר? כן ולא. תלוי על מי מדובר. עם מי התפייסתם לאחרונה? אפ'חד. ועם מי רבתם? מישהי. מה הריב הכי מטופש שהיה לכם אי פעם? ריב על תמונה. עד כמה אתם כועסים עכשיו מ1 עד 10? 9. שמחה איזה שיר הכי משמח אתכם? המון שירים. רקדתם פעם משמחה? כן. ובלי קשר אני רוקד הרבה. בכיתם פעם מרב אושר? לא. מה יכול לגרום לכם להכי הרבה אושר? אהבה?(לא פלא שאני לא מאושר
) כשדברים מסתדרים כמו שאני רוצה. ומוזיקה. אתם צוחקים הרבה? המון. יותר מדי. אתם אנשים מצחיקים? ממש לא. הכי לא מצחיק שיש. מה דעתכם על הצחוק הוירטואלי 'חחחחחחחחח'? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה ז'תומרת מה דעתי? חחחחחחחח. מצחיק אתכם לשמוע מישהו צוחק? כן. יש לי קטע שאם אני או אחת משתי ידידות שלי מתחילים לצחוק - אז אנחנו כולנו נשפכים מצחוק. סיפרתם פעם בדיחה ואף אחד לא הבין אותה? כן. סיפרו לכם פעם בדיחה ולא הבנתם מה מצחיק בה? כן. מה אתם עושים שיכול ממש לשמח אתכם? הרבה דברים. מי האחרון ששימח אתכם ואיך? טל, החברה הכי טובה שלי. מי האחרון ששימחתם ואיך? טל, החברה הכי טובה שלי. סופים טובים בסרטים זה משמח או בנאלי? תלוי איך זה משוחק. ילדים זה שמחה? כל עוד שהם לא קשורים אלי ישירות - כן. שימחה או שמחה? שמחה. החורף משמח אתכם? בצורה בלתי נתפסת
עד כמה אתם שמחים עכשיו מ1 עד 10? 3. איזה רגש מבין הרגשות לעיל ממלא אתכם בדר"כ? שמחה. אבל לכל כלל יש יוצא מן הכלל.

../images/Emo204.gif../images/Emo108.gif../images/Emo178.gif

איזה שיר הכי מעציב אתכם? Eminem - When Im Gone מתי הפעם האחרונה שבכיתם? אתמול אבל בכי טוב :> בגלל מה זה היה? בגלל חברה שלי.. אתם מאמינים שבכי משחרר? לפעמים כן בכיתם פעם למרות שזה לא עזר במיוחד? ברור איך אתם מבטאים את זה כשאתם עצובים? שומעת מוזיקה, בוכה.. איזה צבע הכי מביע עצב? אפור או כחול מה הדבר האחרון שגרם לכם ממש להצטער על משהו שקרה למישהו אחר? אממ שומעים שירים מלנכוליים? כן שיר עצוב יכול להעציב אתכם ממש? כן אתם בוכים בסרטים? לפעמים איזה סרט או סיפור אתם זוכרים שממש העציב אתכם? לוסט אנד דיליריאס. גם בפעם החמישים שראיתי אותו בכיתי. אתם יכולים לעבור ממצב של עצב לשמחה ממש מהר לפעמים? לפעמים. מוות יותר מעציב או יותר מפחיד? אממ מפחיד. עד כמה אתם עצובים עכשיו מ1 עד 10? 1 :> פחד איזה שיר ממש מלחיץ אתכם? שיר אחד של ראובן המלאך]; סובלים מחרדת בחינות? לא רציני חרדה חברתית?לא קרה לכם פעם שנתקפתם בחרדה מבלי שהיתה לזה שום סיבה ממשית? כן פחדתם פעם לאבד משהו (לא מישהו!) שהיה ממש יקר לכם? כן פוחדים מהחושך? לא. רק אחרי שראיתי הטינה והכריחו אותי לרדת במדרגות לבד
פחד מתבטא אצלכם לעתים גם בקור? ישמצב מתי היתה הפעם האחרונה שממש פחדתם? שבוע שעבר מה אתם עושים כשמשהו נורא מבהיל אתכם? אממ נדמה לכם שראיתם דמות בחלון, בלילה, מה אתם עושים? מתקשרת למישהו שירגיע אותי חח אמאלה אתם פוחדים להיות לבד בבית? בד"כ לא אתם הולכים לבד ברחוב בלילה כשאין הרבה אנשים? כשאין ברירה איזה סרט הכי מפחיד יצא לכם לראות? היו המון. אני מתה על סרטים מפחידים אבל אח"כ אני מפחדת מהכל חח יש איזה מישהו שמפחיד אתכם מאוד (ברצינות!)? צביקה פיק, בשיא הרצינות. יש לכם איזה פחד שאתם מבינים שהוא לא לגיטימי אבל עדיין פוחדים? בערך לקחתם פעם כדורי הרגעה? לא מה אתם עושים כדי להרגע כשאתם בלחץ? מעשנת. עד כמה אתם פוחדים עכשיו מ1 עד 10? 1 כעס איזו אימרה הכי מכעיס אתכם לשמוע? שמשיכה למין שלך זה מחלה ודברים כאלה. ובכלל הומופובים יכולים לעלות לי על העצבים כלכך מהר. על איזו דעה הכי מכעיס אתכם לשמוע? אממ יש מישהו במשפחה שממש מעצבן אתכם? כן כשאתם כועסים אתם שומרים בבטן או מוציאים? בד"כ שומרת בבטן
איך אתם מתמודדים מול עצבים היסטריים? סיגריות, מוזיקה. כעסתם פעם כל כך עד שהפנים שלכם ממש האדימו? ישמצב חח אבל הפנים שלי תמיד אדומות אז לאדעת הרגשתם פעם שאתם רוצים להרוג מישהו? כן כשמישהו מאכזב אתכם זה יותר מכעיס או מעציב? מעציב כשמישהו מעליב אתכם זה יותר מכעיס או מעציב? גם וגם נו אוהבים לשמוע מוזיקה רועשת כדי להרגע? כן התעצבנתם פעם על שאלות שמישהו שאל בשאלון שחיבר? כן אתם נוטים להתעצבן מהר? כן עם מי התפייסתם לאחרונה? .. ועם מי רבתם? .. מה הריב הכי מטופש שהיה לכם אי פעם? עד כמה אתם כועסים עכשיו מ1 עד 10? 2 שמחה איזה שיר הכי משמח אתכם? כל השירים של אינפקציה
מתהההההה עליהם. רקדתם פעם משמחה? כן בכיתם פעם מרב אושר? כן :> מה יכול לגרום לכם להכי הרבה אושר? לאדעת חח יש המון אתם צוחקים הרבה? כן אתם אנשים מצחיקים? אני לא אנשים, ולא מה דעתכם על הצחוק הוירטואלי 'חחחחחחחחח'? מלבב מצחיק אתכם לשמוע מישהו צוחק? לפעמים סיפרתם פעם בדיחה ואף אחד לא הבין אותה? כן
סיפרו לכם פעם בדיחה ולא הבנתם מה מצחיק בה? כן מה אתם עושים שיכול ממש לשמח אתכם? אממ מי האחרון ששימח אתכם ואיך? מעיין מי האחרון ששימחתם ואיך? לאדעת, את מי שימחתי? סופים טובים בסרטים זה משמח או בנאלי? משמח! ילדים זה שמחה? לא שימחה או שמחה? שמחה החורף משמח אתכם? כן
!! עד כמה אתם שמחים עכשיו מ1 עד 10? 9 איזה רגש מבין הרגשות לעיל ממלא אתכם בדר"כ? בד"כ זה עירבוב של הכל..

עונהעונהעונהעונה

עצב איזה שיר הכי מעציב אתכם?או.. יש כמה.. מתי הפעם האחרונה שבכיתם?אתמול בגלל מה זה היה?עזבו אתם מאמינים שבכי משחרר?כן בכיתם פעם למרות שזה לא עזר במיוחד?כן לא תמיד בוכים כי רוצים.. איך אתם מבטאים את זה כשאתם עצובים?כעס קצת בכי איזה צבע הכי מביע עצב?שחור כחול כהה צבעים קרים מה הדבר האחרון שגרם לכם ממש להצטער על משהו שקרה למישהו אחר?אמ...לא יודעת שומעים שירים מלנכוליים?אמ.. שיר עצוב יכול להעציב אתכם ממש?תלוי במצב רוח עם אני קצת עצובה אז כן זה יכול לגרום לי להיות ממש עצובה עם אני שמחה אני לא אשמע שיר עצוב.. אתם בוכים בסרטים?אוי כן כאילו דיי תלוי בסרט אבל כן איזה סרט או סיפור אתם זוכרים שממש העציב אתכם?יש ספר אלכס לרנר דפי ואני חצי מהספר אני בוכה...=S אתם יכולים לעבור ממצב של עצב לשמחה ממש מהר לפעמים?לא ממש... מוות יותר מעציב או יותר מפחיד?וואי אמ.. גם וגם עד כמה אתם עצובים עכשיו מ1 עד 10?5 פחד איזה שיר ממש מלחיץ אתכם?חחחחחחחחחחחחחחח אמ...... יש כמה מפחידים סובלים מחרדת בחינות?כן קצת חרדה חברתית?קצת קרה לכם פעם שנתקפתם בחרדה מבלי שהיתה לזה שום סיבה ממשית?לא פחדתם פעם לאבד משהו (לא מישהו!) שהיה ממש יקר לכם?כן פוחדים מהחושך?קצת פחד מתבטא אצלכם לעתים גם בקור?אמ.. לא יודעת מה זאת אומרת קור? מתי היתה הפעם האחרונה שממש פחדתם?לפני כמה ימים מה אתם עושים כשמשהו נורא מבהיל אתכם?מחפשת מישהו להיות איתו נדמה לכם שראיתם דמות בחלון, בלילה, מה אתם עושים?או הולכת לישון עם אחותי או משהו או מחבקת דובי אתם פוחדים להיות לבד בבית?תלוי מתי אתם הולכים לבד ברחוב בלילה כשאין הרבה אנשים?לא אין סכוי גם עם הייתי רוצה ... באים לקחת אותי. איזה סרט הכי מפחיד יצא לכם לראות?אני לא רואה סרטים מפחידים זה לא אני יש איזה מישהו שמפחיד אתכם מאוד (ברצינות!)?חחחחחחח כמה אנשים כן יש לכם איזה פחד שאתם מבינים שהוא לא לגיטימי אבל עדיין פוחדים?כן רוחות ושדים וכל אלה לקחתם פעם כדורי הרגעה?לא מה אתם עושים כדי להרגע כשאתם בלחץ?מחבקת דובי או משהו עד כמה אתם פוחדים עכשיו מ1 עד 10?1 כעס איזו אימרה הכי מכעיס אתכם לשמוע?שב שקט ואת לא עושה כלום על איזו דעה הכי מכעיס אתכם לשמוע?יש כמה וכמה יש מישהו במשפחה שממש מעצבן אתכם?חח כן כולם בעיקרון בעיקר אמא שלי כשאתם כועסים אתם שומרים בבטן או מוציאים?בבטן איך אתם מתמודדים מול עצבים היסטריים?לא יודעת זה אממ עזבו כעסתם פעם כל כך עד שהפנים שלכם ממש האדימו?לא הרגשתם פעם שאתם רוצים להרוג מישהו?כן כשמישהו מאכזב אתכם זה יותר מכעיס או מעציב?מעציב כשמישהו מעליב אתכם זה יותר מכעיס או מעציב?מכעיס אוהבים לשמוע מוזיקה רועשת כדי להרגע?כן התעצבנתם פעם על שאלות שמישהו שאל בשאלון שחיבר?לא אתם נוטים להתעצבן מהר?לא עם מי התפייסתם לאחרונה?לא ממש רבתי עם מישהו לאחרונה חחח חוץ מאמא שלי אבל לא ממש התפייסנו ועם מי רבתם?אמא שלי מה הריב הכי מטופש שהיה לכם אי פעם?אמ...... אוי לא יודעת עד כמה אתם כועסים עכשיו מ1 עד 10?1 שמחה איזה שיר הכי משמח אתכם?חחח יש כמה שירים מאודדד משמחים רקדתם פעם משמחה?כןןןןןןןן בכיתם פעם מרב אושר?לא מה יכול לגרום לכם להכי הרבה אושר?כמה דברים הבה אתם צוחקים הרבה?אמ.. לא יודעת כרגע לא ממש היום היה דיי מצחיק תלוי ביום ובאנשים אתם אנשים מצחיקים?חברות שלי חחח מה דעתכם על הצחוק הוירטואלי 'חחחחחחחחח'?שהוא נחמד?! מצחיק אתכם לשמוע מישהו צוחק?חחחחחחחחח כן סיפרתם פעם בדיחה ואף אחד לא הבין אותה?חחח כן סיפרו לכם פעם בדיחה ולא הבנתם מה מצחיק בה?חחחח כן מה אתם עושים שיכול ממש לשמח אתכם?לשמוע מוזיקה שאני אוהבת אמ.. לקנות משהו לקבל מתנה מחמאה או חיבוק מי האחרון ששימח אתכם ואיך?ערוץ 24 שהם שמו את בדדד אואואווווווווווו אואואווווווווווווווווווווו מי האחרון ששימחתם ואיך?לא יודעת אמ.. הצחקתי כמה אנשים היום סופים טובים בסרטים זה משמח או בנאלי?משמח ובנאלי ילדים זה שמחה?תלוי בילד! שימחה או שמחה?שמחה החורף משמח אתכם?כן עד כמה אתם שמחים עכשיו מ1 עד 10?8 איזה רגש מבין הרגשות לעיל ממלא אתכם בדר"כ?אמ.. בתקופה האחרונה עצב וכעס בעיקר אבל גם שמחה.=] תנו חיוך הכל לטובה! (המשפט של זוהר=])

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifעונה../images/Emo9.gif

עצב איזה שיר הכי מעציב אתכם?המון שירים מתי הפעם האחרונה שבכיתם?לא מזמן שגיליתי שילד מהשיכבה שלי נפטר בגלל מה זה היה?^^ אתם מאמינים שבכי משחרר?כן בכיתם פעם למרות שזה לא עזר במיוחד?כן איך אתם מבטאים את זה כשאתם עצובים?הרבה לבד איזה צבע הכי מביע עצב?אפור מה הדבר האחרון שגרם לכם ממש להצטער על משהו שקרה למישהו אחר?ואייייייי זה היה ממש לפני יום שחברה שלי הייתה כ"כ עצובה והיה לה כ"כ רע שהיה לי עצוב בשבילה שומעים שירים מלנכוליים?כן שיר עצוב יכול להעציב אתכם ממש?כןןן אתם בוכים בסרטים?כן חח איזה סרט או סיפור אתם זוכרים שממש העציב אתכם?סיפור אהבה בלתי נשכח אתם יכולים לעבור ממצב של עצב לשמחה ממש מהר לפעמים?לפעמים מוות יותר מעציב או יותר מפחיד?מפחיד אני חושבת עד כמה אתם עצובים עכשיו מ1 עד 10?2 פחד איזה שיר ממש מלחיץ אתכם?שירים של פינק פלויד חח הם מפחידים כאלה..ועוד די גדלתי על זה בגלל אח שלי אז אני זוכרת שהייתי קטנה והיו את השירים האלה הייתי מפחדת סובלים מחרדת בחינות?כןן חרדה חברתית?לא קרה לכם פעם שנתקפתם בחרדה מבלי שהיתה לזה שום סיבה ממשית?כן אל תזכירו לי את זה פחדתם פעם לאבד משהו (לא מישהו!) שהיה ממש יקר לכם?אממ פוחדים מהחושך?לא פחד מתבטא אצלכם לעתים גם בקור?כןן מתי היתה הפעם האחרונה שממש פחדתם?לא מזמן מה אתם עושים כשמשהו נורא מבהיל אתכם?צורחת כמו משוגעת ורועדת
נדמה לכם שראיתם דמות בחלון, בלילה, מה אתם עושים?מתחילה לצרוח ורצה לאמא
אתם פוחדים להיות לבד בבית?לא אתם הולכים לבד ברחוב בלילה כשאין הרבה אנשים?כן איזה סרט הכי מפחיד יצא לכם לראות?משחקים נסתרים,1408 יש איזה מישהו שמפחיד אתכם מאוד (ברצינות!)?היה יש לכם איזה פחד שאתם מבינים שהוא לא לגיטימי אבל עדיין פוחדים?אמ לא לקחתם פעם כדורי הרגעה?לא מה אתם עושים כדי להרגע כשאתם בלחץ?כלום פשוט נכנסת עוד יותר לפניקה עד כמה אתם פוחדים עכשיו מ1 עד 10?0 כעס איזו אימרה הכי מכעיס אתכם לשמוע?לא עולה לי כרגע על איזו דעה הכי מכעיס אתכם לשמוע?^^ יש מישהו במשפחה שממש מעצבן אתכם?כן כשאתם כועסים אתם שומרים בבטן או מוציאים?מוציאה איך אתם מתמודדים מול עצבים היסטריים?אין לי משהו כזה כעסתם פעם כל כך עד שהפנים שלכם ממש האדימו?כן הרגשתם פעם שאתם רוצים להרוג מישהו?לא עד כדי כך כשמישהו מאכזב אתכם זה יותר מכעיס או מעציב?מעציב כשמישהו מעליב אתכם זה יותר מכעיס או מעציב?מעציב אוהבים לשמוע מוזיקה רועשת כדי להרגע?כן התעצבנתם פעם על שאלות שמישהו שאל בשאלון שחיבר?חחחחחח אתם נוטים להתעצבן מהר?לא עם מי התפייסתם לאחרונה?מישי ועם מי רבתם?מישי מה הריב הכי מטופש שהיה לכם אי פעם?על בובות אולי כשהייתי קטנה עד כמה אתם כועסים עכשיו מ1 עד 10?1 שמחה איזה שיר הכי משמח אתכם?יום יפה רקדתם פעם משמחה?כן בכיתם פעם מרב אושר?כן מה יכול לגרום לכם להכי הרבה אושר?לדעת שאוהבים אותי אתם צוחקים הרבה?כן אתם אנשים מצחיקים?לפעמים מה דעתכם על הצחוק הוירטואלי 'חחחחחחחחח'?אמ בסדר כזה? מצחיק אתכם לשמוע מישהו צוחק?לפעמים סיפרתם פעם בדיחה ואף אחד לא הבין אותה?חח כן סיפרו לכם פעם בדיחה ולא הבנתם מה מצחיק בה?כן מה אתם עושים שיכול ממש לשמח אתכם? מי האחרון ששימח אתכם ואיך?חברה שלי שבאה איתי להופעה של סינרגיה מי האחרון ששימחתם ואיך?אממ סופים טובים בסרטים זה משמח או בנאלי?בנאלי ילדים זה שמחה?כןן שימחה או שמחה?שמחה החורף משמח אתכם?לא ממש זה דכאוני כזה עד כמה אתם שמחים עכשיו מ1 עד 10?9 איזה רגש מבין הרגשות לעיל ממלא אתכם בדר"כ?

סינטטית

New member
../images/Emo13.gif

עצב איזה שיר הכי מעציב אתכם? לחבק אותך ספרי האקוסטי יש לך אותי - יזהר אשדות את לא לבד - בוטן מתוק בקרקס יש עוד.. זה מה שעלה בשליפה מתי הפעם האחרונה שבכיתם? לא כלכך מזמן... בגלל מה זה היה? בגלל מישהו. אתם מאמינים שבכי משחרר? כן בכיתם פעם למרות שזה לא עזר במיוחד? או-הו..רק פעם? חח איך אתם מבטאים את זה כשאתם עצובים? איזה צבע הכי מביע עצב? שחור מה הדבר האחרון שגרם לכם ממש להצטער על משהו שקרה למישהו אחר? שומעים שירים מלנכוליים? לפעמים שיר עצוב יכול להעציב אתכם ממש? לפעמים אתם בוכים בסרטים? בדר"כ לא.. איזה סרט או סיפור אתם זוכרים שממש העציב אתכם? אתם יכולים לעבור ממצב של עצב לשמחה ממש מהר לפעמים? אם יש סיבה טובה אז כן מוות יותר מעציב או יותר מפחיד? מפחיד עד כמה אתם עצובים עכשיו מ1 עד 10? אני לא עצובה
פחד איזה שיר ממש מלחיץ אתכם? סובלים מחרדת בחינות? לא חרדה חברתית? לא קרה לכם פעם שנתקפתם בחרדה מבלי שהיתה לזה שום סיבה ממשית? כן פחדתם פעם לאבד משהו (לא מישהו!) שהיה ממש יקר לכם? כן פוחדים מהחושך? לא, אני אור
פחד מתבטא אצלכם לעתים גם בקור? כן מתי היתה הפעם האחרונה שממש פחדתם? ממ, לא זוכרת מה אתם עושים כשמשהו נורא מבהיל אתכם? נבהלת? נדמה לכם שראיתם דמות בחלון, בלילה, מה אתם עושים? לא נרדמים כל הלילה?
אתם פוחדים להיות לבד בבית? לא, פעם פחדתי.. אתם הולכים לבד ברחוב בלילה כשאין הרבה אנשים? זה מפחיד, אם אין ברירה אבל זה קורה איזה סרט הכי מפחיד יצא לכם לראות? 1408 יש איזה מישהו שמפחיד אתכם מאוד (ברצינות!)? אני פחדנית, מלא דברים מפחידים אותי יש לכם איזה פחד שאתם מבינים שהוא לא לגיטימי אבל עדיין פוחדים? אם הייתי חושבת שמשהו שאני מפחדת ממנו לא לגיטימי, לא הייתי מפחדת ממנו.. לקחתם פעם כדורי הרגעה? לא מה אתם עושים כדי להרגע כשאתם בלחץ? המ עד כמה אתם פוחדים עכשיו מ1 עד 10? לא פוחדת בכלל
כעס איזו אימרה הכי מכעיס אתכם לשמוע? "אמרתי לך!" על איזו דעה הכי מכעיס אתכם לשמוע? אנשים שלא מבינים ומתעקשים שהם מבינים, ויכוחים על מוזיקה יש מישהו במשפחה שממש מעצבן אתכם? אחותי לפעמים כשאתם כועסים אתם שומרים בבטן או מוציאים? תלוי איך אתם מתמודדים מול עצבים היסטריים? מסתגרת בחדר ושומעת מוזיקה כעסתם פעם כל כך עד שהפנים שלכם ממש האדימו? כן הרגשתם פעם שאתם רוצים להרוג מישהו? כן, את עצמי. כשמישהו מאכזב אתכם זה יותר מכעיס או מעציב? מעציב. כשמישהו מעליב אתכם זה יותר מכעיס או מעציב? מעציב אוהבים לשמוע מוזיקה רועשת כדי להרגע? לפעמים התעצבנתם פעם על שאלות שמישהו שאל בשאלון שחיבר? חח לא אתם נוטים להתעצבן מהר? תלוי, אם זה ברט אז כן. עם מי התפייסתם לאחרונה? ועם מי רבתם? מה הריב הכי מטופש שהיה לכם אי פעם? חח היו הרבה כאלו.. עד כמה אתם כועסים עכשיו מ1 עד 10? לא כועסת
שמחה איזה שיר הכי משמח אתכם? יש הרבה
רקדתם פעם משמחה? יכול להיות, לא זכור לי
בכיתם פעם מרב אושר? לא מה יכול לגרום לכם להכי הרבה אושר? אהבה, אני חושבת אתם צוחקים הרבה? כן
אתם אנשים מצחיקים? לא יודעת, זה אנשים אחרים יכולים להגיד מה דעתכם על הצחוק הוירטואלי 'חחחחחחחחח'? חחחחחחחח! מצחיק אתכם לשמוע מישהו צוחק? תלוי מי, יש אנשים עם צחוק בריא ומצחיק
סיפרתם פעם בדיחה ואף אחד לא הבין אותה? כן, זה כזה ייבוש
זה כלכך מדכא להסביר בדיחה, זה מאבד את כל האפקט! סיפרו לכם פעם בדיחה ולא הבנתם מה מצחיק בה? כן מה אתם עושים שיכול ממש לשמח אתכם? מי האחרון ששימח אתכם ואיך? גפן,אתמול מי האחרון ששימחתם ואיך? המ סופים טובים בסרטים זה משמח או בנאלי? גם וגם
ילדים זה שמחה? ילדים זה ברכה! שימחה או שמחה? שמחה החורף משמח אתכם? כן עד כמה אתם שמחים עכשיו מ1 עד 10?
איזה רגש מבין הרגשות לעיל ממלא אתכם בדר"כ? משתדלת שזה יהיה שמחה הודגש באמצעות מדגישומטיק

דורה17

New member
../images/Emo13.gif

עצב איזה שיר הכי מעציב אתכם? ממ... FIX U של קולדפליי מתי הפעם האחרונה שבכיתם? שבוע שעבר בגלל מה זה היה? לא זוכרת אתם מאמינים שבכי משחרר? כן בכיתם פעם למרות שזה לא עזר במיוחד? כן איך אתם מבטאים את זה כשאתם עצובים? מתרחקת מכולם ומתמודדת עם זה לבד איזה צבע הכי מביע עצב? אפור ושחור מה הדבר האחרון שגרם לכם ממש להצטער על משהו שקרה למישהו אחר? הרבה דברים.. שומעים שירים מלנכוליים? משתדלת שלא שיר עצוב יכול להעציב אתכם ממש? תלוי במצברוח אתם בוכים בסרטים? אם זה משו סטייל מלך האריות ובמבי אז כן חח איזה סרט או סיפור אתם זוכרים שממש העציב אתכם? מלך האריות? אתם יכולים לעבור ממצב של עצב לשמחה ממש מהר לפעמים? לא תמיד מוות יותר מעציב או יותר מפחיד? מעציב עד כמה אתם עצובים עכשיו מ1 עד 10? 1 פחד איזה שיר ממש מלחיץ אתכם? המשחק הסימולטני- בית הבובות חח הוא מלחיץ לאללה סובלים מחרדת בחינות? לא ממש.. חרדה חברתית? לא קרה לכם פעם שנתקפתם בחרדה מבלי שהיתה לזה שום סיבה ממשית?
פחדתם פעם לאבד משהו (לא מישהו!) שהיה ממש יקר לכם? כן פוחדים מהחושך? לא פחד מתבטא אצלכם לעתים גם בקור? לא ממש.. בעיקר בכאבי בטן מתי היתה הפעם האחרונה שממש פחדתם? ממ.... לא זוכרת.. מה אתם עושים כשמשהו נורא מבהיל אתכם? נשארת בשוק כמה דקות עד שזה עובר חח נדמה לכם שראיתם דמות בחלון, בלילה, מה אתם עושים? מתחבאת מתחת לשמיכה אתם פוחדים להיות לבד בבית? לא אתם הולכים לבד ברחוב בלילה כשאין הרבה אנשים? משתדלת שלא.. איזה סרט הכי מפחיד יצא לכם לראות? אמ... הפסקתי לראות סרטי אימה.. אבל מגרש השדים והמומיה לא היו כיפיים במיוחד יש איזה מישהו שמפחיד אתכם מאוד (ברצינות!)? יכול להיות.. יש לכם איזה פחד שאתם מבינים שהוא לא לגיטימי אבל עדיין פוחדים? כן חח פחד מרצפות זכוכית לקחתם פעם כדורי הרגעה? לא מה אתם עושים כדי להרגע כשאתם בלחץ? נושמת עמוק ומתגברת עד כמה אתם פוחדים עכשיו מ1 עד 10? 3 כעס איזו אימרה הכי מכעיס אתכם לשמוע? "אמרתי לך" על איזו דעה הכי מכעיס אתכם לשמוע? בד"כ דברים שאני לא מסכימה איתם.. אבל אני משתדלת שלא חח יש מישהו במשפחה שממש מעצבן אתכם? יש כמה.. כשאתם כועסים אתם שומרים בבטן או מוציאים? מנסה לשמור בבטן אבל זה יוצא החוצה.. איך אתם מתמודדים מול עצבים היסטריים? נושמת המון ומנסה להרגע.. במקרים קיצוניים ולכת לאנשהו לבד ומעבירה את זה כעסתם פעם כל כך עד שהפנים שלכם ממש האדימו? כן.. הרבה חח הרגשתם פעם שאתם רוצים להרוג מישהו?
כשמישהו מאכזב אתכם זה יותר מכעיס או מעציב? מעציב כשמישהו מעליב אתכם זה יותר מכעיס או מעציב? גם וגם אוהבים לשמוע מוזיקה רועשת כדי להרגע? כן התעצבנתם פעם על שאלות שמישהו שאל בשאלון שחיבר?כן אתם נוטים להתעצבן מהר? מרוקאית נו.. עם מי התפייסתם לאחרונה? לא התפייסנו ממש כי השלמנו כבר לפני אבל הייתה שיחה ממש טובה לפני כמה זמן
ועם מי רבתם?
מה הריב הכי מטופש שהיה לכם אי פעם? היו הרבה כאלה עד כמה אתם כועסים עכשיו מ1 עד 10? 1 שמחה איזה שיר הכי משמח אתכם? כל שיר אופטימי עושה לי שמח רקדתם פעם משמחה? מלא פעמים בכיתם פעם מרב אושר?
מה יכול לגרום לכם להכי הרבה אושר? כשדברים מסתדרים כמו שאני רוצה אתם צוחקים הרבה? משתדלת אתם אנשים מצחיקים? משתדלת מה דעתכם על הצחוק הוירטואלי 'חחחחחחחחח'? הוא אחחחחחחחחחחחלה מצחיק אתכם לשמוע מישהו צוחק? אם יש לו צחוק מצחיק אז כן חחח סיפרתם פעם בדיחה ואף אחד לא הבין אותה? מלא פעמים סיפרו לכם פעם בדיחה ולא הבנתם מה מצחיק בה? ^ מה אתם עושים שיכול ממש לשמח אתכם? לעשות דברים שאני אוהבת מי האחרון ששימח אתכם ואיך? אישה שאני לא מכירה, היא מכרה לי כרטיס להופעה של מוש ככשכבר היינו בטוחות שהכרטיסים נגמרו מי האחרון ששימחתם ואיך? הרבה אנשים
סופים טובים בסרטים זה משמח או בנאלי? בנאלי אבל משמח ילדים זה שמחה?
שימחה או שמחה? שמחה החורף משמח אתכם? מאוווווווווווווד
עד כמה אתם שמחים עכשיו מ1 עד 10?7 איזה רגש מבין הרגשות לעיל ממלא אתכם בדר"כ? שמחה ועצב ביחד.. משתדלת שזה יהיה יותר שמחה

למעלה