דילמה

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif דילמה../images/Emo35.gif

אז ככה, מחרתיים יש לי יומולדת
, והיום בארוחת הבוקר אחי שאל אותי מה אני רוצה ליומולדת
ואני אמרתי שאני אוהבת הפתעות
ואז הוא אמר: "בואי אני אלך איתך מחרתיים לעשות פירסינג, כמתנה ליומולדת.....".(כי יודע שאטני מזמן ממש רוצה.) הקטע הוא שאני לא מוגבלת באזורים, וגם אם אישור אין לי בעיה (כי אחי בן 19, ונוכל להסתדר, הקיצר עם זה אין בעיה
) הבעיות הם ההורים (אם הם יגלו הלך עליי ועל אחי
) והבעיה השנייה, היא שאני מתלבטת איפה לעשות: אף או פופיק וגם אתם לא חושבים שעדיי ןמוקדם לי לעשות (מחרתיים אני בת 13
)

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifהולה קרינההההההההה...

קודם כל וולקאם, אני שמחה לראות אותך פה... בקשר להפתעה ליום הולדת - אני ממש נגד כל אלה שעושים בלי אישור הורים, חבל לשקר להורים על כל הקטע... אולי תנסי להסביר להם את היתרונות של הפירסינג בצורה בוגרת, בלי יבבות של בכי/צעקות/שכיבה על הרצפה ( טוב הגזמתי... ), אז הם אולי ישתכנעו, לכי תדעי אולי יציעו אפילו לשלם על הפירסינג ( שוב הגזמתי... ). אם את שואלת אותי, הסיבה שהם יתנגדו היא בעיקר הקטע של הגיל, משהו שממש מובן לי, כי בגיל כזה עוד עלולים להתחרט יומיים אחרי שעשית את הפירסינג... מצד שני, הנה מה שטוב בפירסינג שאם את מתחרטת, את יכולה להוריד. משהו שאי אפשר לעשות במקרה של קעקוע... פופיק/אף - אהמ, אני למשל עשיתי בפופיק, כי לא מתאים לי פירסינג באף... לפי דעתי הכי יפה בפופיק, אבל שוב פעם כל אחד וההעדפות שלו...

VVolverine

New member
הפירס שלי בגבה תלוי שם מגיל 14

ואני לא מתחרט לרגע, חוץ מזה הוא היה בלי אישור הורים, והם לא ממש עשו משו נגד זה, חוץ מקצת עצבים וצעקות

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifתראה...

אני אל עושה הכללות ואומרת שכל מי שנמצא בגילאים האלה, בטוח יתחרט על הקעקוע/פירסינג שעתיים אחרי שהוא עשה אותם... בקשר לאישור הורים - תראה, את הקעקוע הראשון שלי עשיתי אחרי הצבא כלומר גיל 20 בערך, כמובן שלא הייתי צריכה אישור מההורים. בדיוק מאותה סיבה שציינתי בהודעה הקודמת ( שעלולים להתחרט... ) די פחדתי לעשות את הקעקוע כי חשבתי שאולי אני אתחרט בשלב מסויים ולכן חיכיתי עם העניין עד אחרי הצבא. אבל בלי קשר אני נגד כל אלה שעושים את הקעקוע/פירסינג בלי לבקש אישור, זה נקרא לשקר להורים וחבל, אפשר לחכות גם עד גיל 18 ולעשות את הפירסינג/קעקוע...

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif את צודקת.......

חוץ מזה ההורים שלי לא עשו לי שום דבר רע, בשביל ה"דווקא" הזאת, וגם חשבתי על זה, ואני קטנה מדי
אולי קוצים
(בשיער)

אממ..

אין לי מושג מה להציע לך מה לעשות.. אני למשל לא אעשה משהו שאמא שלי לא תסכים לי.. בקשר לפריסינג כי אני חושבת שבן אדם מבוגר מבין קצת הרבה יותר מנער/ה ש"חושב" שהוא יודע מה הוא עושה ואחר כך הוא יתחרט על זה.. אבל לי כעיקרון מרשים בטבור ובאאף..ובאף כבר יש לי.. אז אםן את מתלבטת איפה לעשות אני ממליצה באף... לי לפחות..לדעתי..כן..זה לא כאב לי בכלל.. זתומרת..זה לא כאב כאב זה את מרגישה שמשהו קורה אבל זה לא כואב!! ו..אמרו לי שבטבור זה כן כואב אבל כל אחד עם ההרגשות שלו.. ואני חושבת שגם נזם יותר רואים ופחות בעיות מבטבור.. אבל בכל זאת החלטה שלך ואני רק מנסה לייעץ פה..למרות שלא ממש הולך לי אז עדיף שאני יסיים כאן את ההודעה!! בהצלחה עם מה שתחליטי לעשות!!:)

BloodyRose

New member
משפט אחד הפריע לי במיוחד

"אני חושבת שבן אדם מבוגר מבין קצת הרבה יותר מנער/ה ש"חושב" שהוא יודע מה הוא עושה" דור ההורים של רובנו חונך אחרת. רוב ההורים מתנגדים לפירסינג לא בגלל שהם באים מעמדה של "אנחנו יותר חכמים ויודעים יותר טוב מכם מה טוב ומה לא", הם פשוט מתנגדים לרעיון כי הם לא רגילים אליו, זה נראה להם חריג. בהתחלה ההורים שלי התנגדו לרעיון הפירסינג. אבל לא בגלל ש"הם יודעים יותר טוב ממני", כי הם לא. הפירסינג לא השפיע עלי לרעה, פשוט באותה תקופה (לפני כארבע שנים) הודבקה לפירסינג סטיגמה של "פושעים". אם אני עושה פירסינג - אני בטח אבריז יותר משיעורים, אני אתחיל להתחצף למורים ואני אסיים את חיי כהומלסית. הם התנגדו לרעיון כי הם לא הכירו את זה, זה היה זר להם. בכל זאת, אני הייתי ראשונה בבי"ס שעשתה את זה. מבינה?

כן הבנתי..

בכל זאת.. אמא שלי היא אחות..במקרה שלי אני חושבת שאם יהיו לי זיהומים ושטויות כאלו אני חושבת שהיא תדע יותר טוב ממני מה כדאי לשים ומה לא.. מבינה? אז אני יכולה לדבר על המקרה שלי ב-ל-ב-ד.. וככה זה אצלי!!

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifלא מדוייק...

לא כל ההורים כאלה פרימיטיביים כמו שהצגת אותם...
אהמ את הפירסינג שהיה לי בפופיק אמא שלי שילמה, יותר מכך היא באה איתי לעשות אותו וראתה איך עושים לי את הפירסינג...
אותו דבר על הקעקוע הראשון שלי, אמא שלי באה איתי לעשות אותו, אני שילמתי אותו...
לפי דעתי אם משכנעים את ההורים אפשר להשיג את האישור שלהם, לא צריך לתחמן אותם...

BloodyRose

New member
מעולם לא טענתי אחרת

עם קצת הסברים ושכל ישר אפשר לסדר הכל... אמא שלי באה לעשות איתי את הפירסינג שלי (ושילמה עליו), ואבא שלי בא איתי לעשות קעקוע (עליו שילמנו חצי חצי בערך). פשוט הסברתי שהסיבה העיקרית שבגללה ההורים מסרבים (בהתחלה, בכל אופן), זה לא בגלל שהם "יודעים יותר טוב מה טוב לנו ומה לא", אלא רק בגלל שהם לא זכו למספיק חשיפה בנושא שתרגיע אותם...

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifאהמ...

אבל הם לא באו לראות איך עושים לך את הפירסינג/קעקוע...
הבנתי למה התכונת, אגב שלחתי לך מסר די דחוף...

°°milky°°

New member
אני לא חושבת שכדאי לך להתגרות במזל

אני מכירה מישהי שעשתה פירסינג בטבור והסתירה מאמא שלה אחרי פחות מחודש אמא שלה גילתה ואמרה לה להוריד אותו- הכאב והכסף בשביל כלום..

את לא חושבת אולי

שאם תעשי עגיל באף ההורים שלך ישימו לב?זה דיי בולט סוויטהארט אני בעד שתשיגי אישורם קודם. או שתחכי קצת.

juha

New member
באף../images/Emo39.gif

אני בעד פירסינג באף.אומנם אין לי אבל יש לי אחד בטבור ולוקח לו זמן רב מדי להחלים אז נראה לי שבאף יחלים הרבה יותר מהר.

למה?

יש לי כבר שנתיים וחצי פירס בטבור, לקח לו בדיוק שבוע להחלים ולא הרגשתי אותו מאז.

למעלה