גם בשביל דברים כאלו יש פורום...

אני מחפשת עבודה. אויש, זה נשמע רע. בחורה אינטילגנטית, חכמה, אוהבת סדר ונקיון, אובססיבית על קיפוליי בגדים... אוהבת חיות... נאמנה.. מחפשת עבודה. נשמע יותר טוב.... וכאן אתם נכנסים לתמונה. מכיוון שאני מתחילה ללמוד בספטמבר, אני מחפשת עבודה במשמרות.. יש את כל האימפריות כמו : בזק בינלאומי, ויזה, פלאפון, סלקום וכו' שאני חושבת שיתאים לי. הענין הוא, שהייתי מעדיפה להיכנס לשם דרך מי שעובד באחד מהמקומות האלו, במקום דרך חברת כ"א. אגב, שמעתי שמי שמצרף עובד לחברה, מתגמלים אותו בסכום מכובד של כסף... אודה לכם על שיתוף הפעולה. (מסרים ייתקבלו בברכה)

פנדיאני

New member
את מוזמנת לשלוח לי קו"ח במסר אישי

ואעביר זאת ישירות למשאבי אנוש בויזה כא"ל היכן שאני עובד מזה חודשיים ודי מבסוט. ניתן גם במייל [email protected] נ.ב. ההודעה מיועדת לכווווווולם.

בתש1

New member
אפרופו "אוהבת חיות"

החלטתי שאני רוצה לגדל כלב בדירה. נצ"לש, יש למשהו כלב לאימוץ?

פנדיאני

New member
קחי בחשבון

שלגדל כלב זה לא רק להשתעשע איתו מעת לעת. זה לדאוג לאוכל, לחיסונים, עיקורים, להוציא אותו מפעם לפעם, זה סוג של מטלה. אחד המנהלים דכאן ניסה לא מזמן לגדל גורה קטנה, אך רפו ידיו די מהר, נכון?

דסדס

New member
יש הרבה עמותות

ואני ממליצה לך לבדוק באלו מהן שנמצאות באיזור מגוריך.... חוץ מזה, במידה ולא תימצאי בהם כלב שיקסים אותך לחלוטין את יכולה לק]וץ לוטרינר הקרוב, הרבה פעמים מתפרסמות אצלו הודעות למסירת כלבים.... לדעתי יותר חשוב כבר לאמץ כלב מצער בעלי חיים, או עמותות אחרות (SOS, חבר על 4)... כמו שאנשים כאן כבר אמרו.... כלב זה אחריות, זה כמו להתחיל לגדל ילד.... זה כרוך גם בהוצאות כספיות (גם אם לא משלמים על הכלב עצמו שמאמצים), וגם בזמן פנוי ומחויבות לזמן ומחויבות להגיע להוציא אותו... תחשבי טוב לפני שאת מאמצת כלב, גם בשבילו וגם בשבילך... שיהיה בהצלחה, אם יש שאלות בנוגע לגידול, אני מוכנה לנסות לעזור.... בנוסף אם אני זוכרת נכון, לתפוז (כמה מפתיע) יש פורום גידול כלבים, את מוזמנת לבדוק גם שם מה קורה....

Le Fay

New member
כן. שבעה. אצל סוזאנה, 202049-0503

5 זכרים ו-2 נקבות, כולם בהירים, בני שלושה שבועות ויהיו מוכנים לאימוץ ב-4/3/07. לדברי סוזאנה הגודל הסופי שלהם לא יהיה גדול.

בתש, אני רואה שאין לי ברירה..

"התפנתה מוליכת כלבים, מנוסה, מקצועית , עם אינטרקציה עם כלבים, ייצוגית, סבלנית, כולל החלפת טיטולים, ניקוי הקקי שלהם, וסיפור בלילה.." אמאמאמאמאמאמאמאאמאמאמאמאמאמק! אתם שמתם לב מה קרה פה?

בתש1

New member
מה קורה פה?

כולה אני רוצה כלב קטן לגדל... אגב,אני צריכה שהוא יהיה מאולף כי ין לי מושג בכלבים.

uri80

New member
רק מזכיר שהסטודנטית עדיין מחפשת

עבודה. אם למישהו יש משהו רלוונטי...

למעלה