meshypshi

New member
אבל עוד לפני שהוא הקליט עם ניק

כבר היה לו את השיר הזה לא?.........
 

Miss Kitty

New member
אממ..

אין לי מושג על איזה דף את מדברת, אבל לאתר אין את כל השירים שיופיעו בדיסק. וגם שירים שכן יופיעו בדיסק, הם ברובם הגדול גירסאות של הופעות, והקלטות אולפן שלא בטוח שהן הגירסא הסופית. חוצמזה, תמיד שווה לקנות דיסק שלהם. בשביל כל השירים בגרסאת אולפן סופית, ובשביל הדיסק עצמו.
 
נצל"ש חדש

חזרתי אתמול בערב מטיול שנתי של 3 ימים לצפון. היה מזה כיף!! אבל עברנו מסלולים מזה קשים!!! הלכנו אתמול 7 שעות..:( וביטום שני הלכתנו 5שעות..(רצוף כמובן..) עם עצירות קטנות פה ושם חח וכל הגוף שלי כואב זה לא מילה..:( אז מה קרורה? מה חדש עם הבויז?
 

CrAzY aBoUt BsB

New member
איזה כייף לך../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

לי יש טיול שנתי ליומיים ביום שני ושלישי
יש תמונות חדשות, ויש ראיונות של הבויז בתחנות רדיו. ותחפשי בפורום יש קישורים
לדיסק של הבויז קוראים never gone וזה השיר שקווין כתב על אביו
והבויז צילמו את הקליפ אתמול בלוס אנג'לס
הם בטח מצלמים אותו גם היום, כי ברך כלל מצלמים קליפים יומיים
 

meshypshi

New member
5 שעות?? זה כלום...

בטיוש שלי היה הלכנו מ6 בבוקר עד 5 בערב....
 

Shiri from the block

Active member
אבל אל תשכחי שנותנים לכם גם זמן לנוח, ולפעמים יש הפסקות ארוכות של איזה חצי שעה אבל כן זה בכל זאת קשה../images/Emo3.gif ולדעתי זה גם כיף כי את עם חברות שמה והן מעבירות לך את הזמן בסבבה ומדברים וצוחקים.
 
כן.. צודקת

וואי המדריך שהיה לי בטיול כמה הוא דיבר....... הוא כל הזמן דיבר סיפר סיפורים מה לא!??! חח אבל היה כיף.
 
למעלה