האם אתה מנסה לומר בשרשור הזה

שהחיים אינם Bliss? או שיש סבל בעולם? טבע החיים הוא Bliss. מצב של אושר שאינו תלוי בדבר. זה לא שאדם מאושר מפני שבני יהודה ניצחה (או הפסידה). שאשתו הייתה נחמדה אליו. שהוא זכה בלוטו. הוא מאושר משום שזהו טבע החיים. אדם שמבורך ב-24 שעות של Bliss אין לו כבר מה לעשות למען עצמו. הוא מקדיש את כל חייו להביא לכך שכל העולם אפילו כל היקום, יחיה את המציאות הזו. זה מה שמהרישי שוקד עליו מזה למעלה מ-50 שנה. אם לא היה סבל בעולם, לא היה שום צורך במהרישי. לא היה שום צורך בעשייה הברוכה שלו. העובדה שאנחנו בתחילתה של הקאל יוּגה - עידן החושך, ברורה וידועה לכל. יש הרבה רוע בעולם. למעשה קשה מאוד למצוא משהו שהוא טוב בעולם שלנו. וזו רק תחילתה של תקופת הרוע. אלפי השנים הראשונות של תקופה של 432,000 שנה. מהרישי מביא לעידן השלילי הזה את קיצו. דבר שהוא חולה, דבר שהוא רע, לא מסיים את כל מכסת חייו. הוא 'מסתלק' לפני שהשלים את שנותיו. מאות אלפי שנים בטרם הזמן המיועד לכך, הוא הופך את העידן לסאט יוּגה - עידן האור.

רק תארו לעצמכם

איזשהו תעתוע דמיון אוטופי ובלתי אפשרי. שכל הפרויקטים של מהרישי, שניתן לסכם אותם בכמה מלים - הארה לכל אדם וגן-עדן עלי-אדמות לעולם כולו, הם אמיתיים. רגע. נסו לצאת מכל מיני דברים בהם אתם מקובעים. רק לרגע. אחר כך אתם יכולים לחזור (אם זה נעים לכם) לקיבעון. תארו לעצמכם שזה מה שמהרישי עושה. דמיינו שההשמצות עליו ועל הפרוייקטים שלו הן שקריות ל-ג-מ-ר-י. אין בהן כל אמת. עוול נוראי לאדם יוצא מגדר הרגיל. איך הייתם מרגישים במצב כזה שבו אתם עושים את המקסימום לשים רגל לדברים שיכולים להציל את כל האנושות ואת כדור הארץ כולו. להכשיל פרוייקטים שיכולים להביא לעידן בו אין עוני. אין מחלות. אין סבל. יש אושר ושפע ורק טוב. אני יודע, זה נשמע מאוד לא מציאותי. אבל רק במקרה. אם כל זה נכון. עכשיו חכו וראו מה יקרה בעולם. וזה יקרה מאוד בקרוב. וראו עם העשייה שלכם נגד פועלו של מהרישי הייתה במקום.

dharmax

New member
לדעתי

אתה מסוג האנשים עם ארון מלא שלדים. מציע לכולם להתרחק ממך. באיחולי החלמה.

RainBird

New member
העלבות אישיות לא תתקבלנה בפורום הזה. ראה הוזהרת, אתה מתבקש להפסיק.

dharmax

New member
לצערי

אנחנו לא מכירים, אתה ואני. לצערי, אני גם חושב שלא נכיר לעולם. אני מניח שיש איפשהו אצלך אהבה וחמלה, ואתה מתקשה להביע אותם לעיתים, כי אחרי הכל אתה מתרגל משהו רוחני, ומורים רבים אומרים שזו היא אינדיקציה מובהקת לגבי תרגול נכון או שגוי. ברכות ואהבה

A r j u n a

New member
כלל לא לצערי

אני מכיר אותך ושכמותך היטב זה שאתה לא מזהה - לא מצביע על דבר מלבד אטימותך הכללית כמו גם הרוחנית. ניתוחי האופי בגרוש שאתה כלכך אוהב לעשות... טצ טצ טצ, וכלכך אוהב לאסור עליהם אצלך בקומונה, כמו גם הסגנון המלוקק והורחני שלך לכאורה, העומד בסתירה כה גמורה לכוונותיך ואופייך האמיתיים, הבאים לביטוי בקלות כה רבה בהודאות הנאצה שלך ושל מזדנביך, הנם אכן אינדיקציה מובהקת לגבי תרגול נכון או שגוי... ברכות ואהבה לאמך ולאחותך

ארג'ונה...

פעם דוקא אהבת את הקומונה של דהרמקס בתקופה שנהגת להשתולל עם הניקים השונים שלך, כשעוד התלהבת מבודהיזם והדרך ה-4
סע ברכה

A r j u n a

New member
צודק הצופה,

כפי שאומר הפתגם המפורסם - הזמן יגיד דברו אז - הוא אמר. ואילו אינקה היה אומר לי בדיוק למה יש לו אלרגיה לדרקסמקס במקום להאשים אותי שאני הוא, היה חוסך התכתשות רבה. ואני מניח שכנ"ל לגביך. אלא שלא כמו אינקה שנכנס להיסטריה כשהציגו בפניו את כל החוקים המגוחכים שהדרקסמקס בעצמו לא עומד בהם, אני פשוט אמרתי לו - שהדפסתי, קראתי ואז ניגבתי אתם את התחת חה חה חה סע גם אתה

לי אין כלום נגד מהרישי ...

אני גם חושב שכול הקמפיין שארג'ונה מעלה כאן עם עדויות לכאורה הוא שטויות ברסק אבוא בוא תנסה אתה לרגע להיות כנה ... איתנו ועם עצמך ... באמת כמה פעמים היית כבר במצב הזה של - זה יקרה בקרוב ושום דבר ממשי לא קרה ? כמה פעמים היה אמור לקרות משהו עד ה- 31/12, או עד ה- 12/01, או עד תאריך כזה או אחר ? אתה הרי ותיק באגודה למדיטציה - בוא תגיד לנו כמה שנים מתנהל כבר התהליך הזה של הבטחות שמשהו יקרה בקרוב ? אני עדיין זוכר איך לפני זמן די רב הבטחת אפילו לנו שבמהרה עד תאריך מסויים נראה עדויות מוצקות לשינוי שנובע כתוצאה מהפעילות של מהרישי ... כשהגיע התאריך המיועד כמובן שלא היה מאום ומאז נראה כי העולם ממשיך כדרכו כששאלנו אותך אז - נו ... דניאל ... מה בדבר ההבטחה שהבטחת כמובן היה לך מה לומר .... משהו בסגנון - ישראל הייתה יכולה להגיב יותר בעוצמה מול פעילות כזו או אחרת של הפלסטינים אבל בחרה שלא לעשות זאת זו בדיוק הבעייה האין סופית עם הדוקטרינה שלך ושל כמותך ... אתם תמיד מבטיחים הבטחות ... תמיד שום דבר לא קורה ותמיד צריך להסתפק במשהו שלא קרה ובודאי היה קורה לולא ... בוא תגיד אתה ? זה נראה לך רציני ?

מה שנותר - להמתין ולראות

אתה יודע מה תהיה התגובה כשהעידן החדש יפרח במלוא זוהרו? (זה גם לגמרי לגיטימי). "מה הקשר של מהרישי לזה....?" מהרישי נשאל לפני כשנתיים, במסגרת מסיבת עיתונאים גלובאלית, האם הוא חושב שיינתן לו אי-פעם הקרדיט לעשייה שלו. תשובתו הייתה: "...בכלל לא אכפת לי. העיקר שהעידן הזה יבוא. יבוא במהרה..."

דניאל ...

זה הכול בסדר אני גם בכנות מסוגל לחשוב שכוונותיו של מהרישי חיוביות אבל ... שמת לב שלא ענית לשאלה שלי ? שוב אני מפציר בך ... תהיה כנה איתך ואיתנו .. כמה פעמים כבר היית במצב הזה של הבטחה ... ולהמתין ולראות ... ושהגיע הזמן הנקוב ... ושמאום לא קרה ?

עד לפני כחודש ימים

מהרישי לא נקט מעולם בתאריך ספציפי. אם מי מאיתנו קשר אי-פעם דברים עליהם דיבר מהרישי לתאריך מסויים, (זה כולל גם אותי), זה נעשה על דעתו ומהרהורי ותקוות ליבו. מהרישי דיבר עד כה במונחים של "בקרוב", "עוד זמן לא רב", "ממש בשנים (חודשים או שבועות) הבאים".... אם למלים כאלה עשה אדם (שוב, כולל אני) אינטרפרטציה לגבי משך מסויים של זמן או תאריך מסויים, זה נעשה על דעת עצמו. כך שתקווה או אכזבה יכלה להיות פונקציה של משהו שנעשה בתום-לב. אבל. ללא כל אמירה מפורשת של מהרישי.

אולי לא נראה שעניתי על השאלה המסכמת שלך

"...כמה פעמים כבר היית במצב הזה של הבטחה ... ולהמתין ולראות ... ושהגיע הזמן הנקוב ... ושמאום לא קרה ?" אף לא פעם אחת. עד כה התקיימו דבריו של מהרישי ב-ד-י-ו-ק כמו שהוא צפה אותם.

OriIdan

New member
האם אי פעם הוא אמר דברים ברורים?

התשובה היא לא. מהרישי אמר דברים ברורים לגבי התנסויות בתרגול ואלו אכן מתקיימות מדי יום. מהרישי לא אמר דברים ברורים לגבי מה יקרה בעולם. למה? אולי כי הוא מספיק אחראי לא להבטיח הבטחות בעלמה? כאשר אומרים שיקרה משהו צריך להיות ספציפיים. מה יקרה ומתי. מהרישי מעולם לא עשה זאת.

למעלה