THE BOY WITH NO NAME

The Girl Who

New member
../images/Emo27.gifTHE BOY WITH NO NAME../images/Emo37.gif

כן אנשים, זה השם הרשמי של האלבום החמישי של טראוויס
האלבום יוצא ב 7 למאי ! ! ! פראן דיבר על האלבום בראיון ברדיו שנערך מסתבר קודם, ואמר שכל שבוע הם יעלו שיר חדש מהאלבום ל-Myspace שלהם. אז כדאי להיכנס ולשמוע!
לא חייבים להיות רשומים לאתר כדי להקשיב לשירים. והסינגל הראשון שהם יוציאו הוא CLOSER. ואאא אני מתרגשת.
מה דעתכם על שם האלבום? אני אהבתי. מזכיר משהו את THE MAN WHO.^_^

uriko

New member
בדיוק חשבתי על זה שזה חזרה למקורות

חזרה לימי THE MAN WHO אולי אפילו מין המשך ישיר לשם, כי איפשהו TRAVIS קצת איבדו את הזהות ב2 האלבומים האחרונים. אגב, איפה ניתן לשמוע את הראיון ?

The Girl Who

New member
קישור לראיון המלא עם פראן../images/Emo26.gif

מתחנת BB6. המממ, אני לא יודעת אם הם איבדו את הזהות שלהם...הם פשוט מתבגרים מאלבום לאלבום וממש ניתן לשמוע את זה אני חושבת. אבל יכול להיות שהאלבום קצת יזכיר את THE MAN WHO...מי יודע. הוא נראה לי הולך להיות באמת פחות Dark מ12Memories ויותר פופי אולי.

The Girl Who

New member
../images/Emo41.gifרשימת שירים מלאה../images/Emo41.gif

התחילו להתפרסם כתבות עם ציטוטים של פראן, מחשבות על האלבום, וגם למה הוא קרוי כך. הכל ניתן לקרוא ב-Angryape. למי שאין כח לקרוא באנגלית, להלן כל החדשות
The Boy With No Name, שם האלבום, בא בעקבות הולדת בנם של פראן ונורה, שלא ידעו איך לקרוא לו..ולכן בהתחלה קראו לו the boy with no name. אז כן, שם האלבום אכן קשור לקליי, הבן הקטן של פראן שנולד לפני כמעט שנה.
את מרבית האלבום הקליטו טראוויס לבד, אבל בשיתוף חלקי במספר שירים, עם נייג'ל גודריץ', ששיתף פעולה עם טראוויס בעבר, בהקלטת The Man Who ו-The Invisible Band. דאגי אמר שהם החליטו לשתף פעולה עם נייג'ל, כי הם סומכים עליו, וגם מפחדים מפניו, כי הוא תמיד אומר את האמת... לפי פראן, האלבום מכיל גם רוק, פופ, וגם קטעים"מתוקים". אחרי תקופה שהם הרגישו תקועים, הם מרגישים שהם מסוגלים לעשות הכל. הם הגיעו דרך המקומות החשוכים, וזה מרגיש שעכשיו הם מצאו שוב את המוזה שלהם. רשימת השירים המלאה של האלבום The Boy With No Name: 01. 3 Times And You Lose 02. Selfish Jean 03. Closer 04. Big Chair 05. Battleships 06. Eyes Wide Open 07. My Eyes 08. One Night 09. Out In Space 10. Colder 11. New Amsterdam

uriko

New member
טוב, זה נשמע מבטיח, אגב אם מסתכלים

טוב אז רואים שגם THE INVISIBLE BAND מתחיל ב THE .( כמו TMW ו TBWNN)

The Girl Who

New member
כן..שמתי לב ל-THE

הם שמים אותו הרבה. השירים נשמעים מבטיחים... נשמע מוזר, אבל הרבה פעמים רק מהשם מקבלים תחושה לגבי השיר.
אני כל כך מחכה לשמוע את האלבום! אל תשכח לבקר מדי פעם ב-MYSPACE שלהם..הם אמורים להעלות מדי פעם שירים חדשים. נחמד מצידם להשמיע שירים חדשים קודם כל למעריצים.

למעלה