Pink Positive=+=

IkMfNiY

New member
../images/Emo27.gifPink Positive=+=../images/Emo37.gif../images/Emo42.gif

"תחילתם של החיים הנכונים עכשיו, אני קניתי משקפיים לבנים" קרח 9- החיים הנכונים ינואר כבר כמעט מסתיים והנה מגיע לו עוד יום שבת, כלומר, עוד Pink Positive ^^ אז קדימה...
תחשבו חיובי =+=
ראשון- יום חופש
שני- בערב לא יהיה לי יותר מתמטיקה ^^
שלישי- אני לומדת מ8:30-12:00 ^^
רביעי- אני מתחילה ב10:20 ^^
חמישי- אני מתחילה ב10:20 ^^ + הופעה של אפרת עם אנשים שאני אוהבת
שישי- יום חופש + מכינת רבין ^^
שבת- יום חופש + מכינת רבין ^^ יעל

SummerNightCity

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo55.gif.

ראשון-חופש לי
. ספינינג
. שני-עוד חופש לי אבל אני צריכה לטחון ספרות
. שלישי-ספינינג
. רביעי-לא דעת. חמישי-ספינינג
, אבל רוב הסיכויים שהוא יעבור לשני\רביעי. שישי- מוזיאון אגד
. שבת-
.

randu

New member
הפעם אני עונה ח=י=ו=ב=י!!

ראשון-יש לי שעתיים מתמטיקה...התחלתי לאהוב..
. שני-וואלה אין לי מושג מה יש ביום שני...אבל כל יום שאין בו דברים שליליים-->>הוא חיובי...אהה..בעצם אולי אני נפגש עם עוד 2 חברים ואנחנו עושים עבודת הגשה..(אילן רמון ז"ל...)
שלישי-אמא מסיימת לעבוד מוקדם..ומסיימים אחרי 5 שעות!!
רביעי-גם היום אין לי שמץ...אבל מסיים ללמוד ב-4
חמישי-יו אני מת על היום הזה...גם מקצועות הכי כייפים,גם מסיימים אחרי 5 שעות,וגם אפשר להגיד "מחר שישי"...ואני אוהב שישי!!
שיששבת-טופ מודל,ארץ נהדרת,ואולי מתנחל אצל חברר..:))אמן...אבל אמן שבריטני לא תעוףף..
מהיום... אני:**תופים תופים** ~^~חושב חיובי~^~

randu

New member
חח אני יודע..אבל ג'ול אמרה לי שאני

כותה רק דברים שליליים..אז מעכשיו אני עונה חיובי.. יש מבין..??

Beautiful SouI

New member
../images/Emo205.gifמתמטיקה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo184.gif

רציני
מה אתה לומד במתטיקה?! בן כמה אתה בכלל?! אויש, רק אל תגיד לי שאתה אוהב הסתברות או טריגו!!!!11111111

randu

New member
חחחח אני כיתה ח'..

אני בהקבצת "פסגות"...**לא משתחצןןן** אז יש לי 4 שעות מתמטיקה..:// אני לומד בעיקרון...מערכת משוואות ממעלה ראשונה עם שלושה נעלמים... ואני ממש ממש ממש בכסאח עם המורה
ככה שאין לי ממש מושג מה זה אומר...! הסתברות וטריגו=וואט דה פאק..!? ולא,אני לא אוהב כלום במטמתיקה...חוץ ממשוואות עם נעלם אחד!! שזה כי קל שיש!!!

randu

New member
ולכן...אין לי מושג למה רשמתי שאני

==>>וכחושבים על זה..אין לי מושג למה רשמתי שאני אוהב את זה..! כי אני לא אוהב את זה..! אני אוהב רק נושא אחד שאנחנו לא לומדים כבר...! מסקנה:אני לללללאאאאאאאא אוהב מתמטיקה!!
וכן...אני יודע שאני מטומטםם..נווו שמישהו כבר יעלה תקטע היפה שמנפים את שרה (עונה 2)..!! :((

JULI4561

New member
"פסגות" מה אם - א' ב' ג' ../images/Emo35.gif חחחח

גמאני בכיתה ח' ושונאת מתמטיקה ומשוואות אם נעלם אחד זה חומר של כיתה ז אני חושבת :/

randu

New member
צודקת ../images/Emo45.gif אבל זה הנושא היחיד שאני

אוהב... ופסגות זה כאילו ילדים שנבחנו והתגלו כמחוננים או משהו כזה.. אמרו לי שאני שם..אז אמרתי בסדר..**משחק אותה עושה טובות** חחח אבל יש כאלה שלא נבחנו והם היו מעולים בהקבצה א' אז העלו אותם ישירות... אבל אני נבחנתי
**שוב,אני משחק אותה מסכן** ויש מצב שאצלך ג'ול (אפשר לקרוא לך ככה נכון..? חחח ) פסגות נקרא 'האצה'..

JULI4561

New member
אהה נראה לי שאצלנו קוראים לזה

"מצוינים" אבל לא משנה .. ובטח שאתה יכול לקרוא לי ג'ול

איזה כיף לך

גם אני בכיתה ח' ואנחנו לומדים משוואות אי רציונליות משוואות ריבועיות עם פרמטרים..גרר

Blue Aura

New member
עונה בפעם הראשונה../images/Emo3.gif.

יום ראשון-
בי"ס רגיל.
יום שני-
התקבצות עם הילדים שלא הלכו לט"ש.
שלישי-
בבית
כי לא הלכתי לט"ש.
רביעי-
כנ"ל^^
חמישי-
כנ"ל^^
שישי-
הטופמודל
,חיים משוגעים
ועוד כמה תוכניות
שבת-
מכושפות
,מירוץ לאתמול(שידורים חוזרים
) וגם עוד כמה תוכניות

Sahar 11

New member
../images/Emo13.gif

ראשון- חופש, מתכוננת למתמטיקה שני- עוד לא יודעת אם לומדת או ישנה עד הבגרות במתמטיקה שבערב. שלישי- הולכת מהבית ספר לבית משפט בירושלים, לא לומדים
רביעי- חוזרים לשגרת הלימודים חמישי- כנ"ל שישי- תעודות, מקווה שזה חיובי, אולי מסיבה... שבת- יום מנוחה

JULI4561

New member
אני../images/Emo70.gif

ראשון-בוחן במורשת ועד כה יום מעולה
שני - הגשת עבודה באזרחות,להתכונן למבחן בתמתמטיקה ואימון
שלישי- מבחן במתמטיקה
רביעי- להתכונן למבחן באנגלית
חמישי-מבחן באנגלית ואימון
שישי- אימון וטופ מודלללל
שבת- גביע ישראל

אממ.. יש חיובי ויש נחמד...

יום ראשון- יום קצר... יומולדת לאחי, קניתי 2 זוגות נעליים... המורה לגרפיקה אמרה לי שקיבלתי 91 בתולדות האומנות! הידה לי! יום שני- יש מקצועות קלים, אבל מסיים ב4 וחצי בעעעעעעע.... יום שלישי- יום קצר ביותר וקל... יום רביעי- יש לי רק גרפיקה ואיכסטוריה... יום חמישי - מבחן באיכסטוריהההה בעעעע, צריל ללמוד יום שני שלישי ורביעי! אוףףף... יום שישי- יום קצרצר, אולי עם ידידה שלי לראות סרט קולנוע "הר ברוקבק" וכמובן יש טופ מודל!! יום שבת- שבתתתתת שבתתתת! לישון, לחלום, לראות טיוי, להיות במחשב.... לה לה לה אפצ'י!

למעלה