MATRIX

Brownie s

New member
דייייייייייייייייייייייייייי

יווו!!!!!!! שוב ראיתי את מטריקס(1) וזה סרט כזה מושלם!!!1 וקיאנו כזה מושלם!!! NEO.. יההההה איזה הרגשה מוזרה יש לי!!!!!!!!!!!!!1

Brownie s

New member
פאאאאאק

הייתי היום בטיול ואני אומרת לכם שכל מה שיכולתי לחשוב עליו זה סצנות מהסרט המושלם מטריקס ועל קיאנקי שלי...
חוצמזה, תגידו, יש לו דואר מעריצים? אני רוצה לשלוח שאלה כזאתי לראש 1 למדור מודיעין..

Brownie s

New member
ראיתי את מטריקס רילודד

זה סרט ממש שווה! האמת, כשטרינטי מתה אני בכיתי אפילו(למרות שניאו
העיר אותה)... טוב אבל עדיין- יש בו סצנות קרב שנמשכות יותר מדיי זמן אז אני מעדיפה לראות את הראשון.. טוב אני אראה את השלישי ואחליט מי יותר טוף!

willo1

New member
../images/Emo41.gif כדאי לדעתכם

לצלם סרט המשך למטריקס? כך שיהיה מטריקס 4
כדאי או לא

Brownie s

New member
אאווווווווףףףףףףףףף

אני שונאת את ההרגשה הזאת שיש לי בקשר לסרט מטריקס........ נ.ב- בסרט השני כשהוא מסיים לדברת עם האורקל זה כזה קורע שבא הסמית' הזה ואומר לו(שוב): "מיסטר אנדרסון" וזה כזה קורע.. נימת הקול שלו שם פשוט מצחיקה אותי כל מפעם שאני רואה את הקטע הזה...

לינקנית

New member
דיייייייייייייייייייייייייייייייייי

תדברו למה אתם יבשים כל כךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך יאאאאאאאאא תוך 5 דקות בפורום של לינקין פארק יש המון הודעות ופה מזה יבש אני יודעת שיש לכם חייים שתמשו בהםםםםםםםםם

willo1

New member
הממ

לא ידוע לי על דואר מעריצים אבל אפשר לנסות לחפש זו לא בעיה.. הבעיה האמיתית היא.. שהסיכוי שזה באמת יגיע לקיאנו או הסיכוי שתזכי לתשובה קטן מאוד.. אבל תמיד שווה לנסות...

willo1

New member
../images/Emo12.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo12.gif

א-ת ל-א ר-א-י-ת א-ת ה-ש-ל-י-ש-י
אז אני מקווה שלא קראת את את השירשורים פה על מטריקס.......

לינקנית

New member
כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

ותשימו עוד תמונות נעשה שירשור תמונות של קיאנוו אז בנות לעבודה

Brownie s

New member
ואם כבר מדברים על הסרט השני-

לדיסק הרגיל שיש לי מטריקס רילודד מצורף גם רילודד- מאחורי הקלעים וזה, אז ראיתי חלק קטן וזה מה זה חמוד! הם מדברים שם על האימונים והכל וקיאנו כזה מאמי!!!! שחכתי איך קוראים לטרינטי? מארי קלי משהו בסנון לא? אניווי אז היא אמרה שם שקיאנו נורא עזר לה באימונים(קונג פו וסטאף אחרים) כי הוא ממש ממושמע ובלה בלה וחוצמזה אתם יודעים שהם התחילו את האימונים ב2000? והסרט יצא ב2003... אניווי, אני אמשיך לראות את מאחורי הקלעים.. זה מה זה מגניף! שלי.

willo1

New member
יש לך מאחורי הקלעים../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif

יאאאאא איזה כיף לך! יש שם משהו שמיוחד שקיאנו אומר

matrixtrinity

New member
../images/Emo6.gif נזכרתי במשהו

אני לא זוכרת באיזה " מאחורי הקלעים " זה היה, אני כמעט בטוחה שזה היה של רילודד. אז מראים את קיאנו יושב שם על ארגז או משהו והוא אמר : " ואז האחים מבקשים שאני אעשה ** פעמים את זה " ( משהו כזה ) והוא מתחיל להדגים את כל התנועות והוא כמעט עף אחורה חחחחחחחחחחחחחח איזה מצחיק זה היה. היה לי רקע של הקטע שהוא עושה, אני צריכה למצוא... תסתכלו בזה !! זה ממש מצחיק
מתוק

willo1

New member
../images/Emo41.gif ../images/Emo26.gif

לורן פישבורן, זה השם של טריניטי. גם אני שכחתי איך קוראים לה לפני כמה ימים. (* אם כבר טריניטי. אני עדיין מתלבטת אם היא ממש יפה או ממש מכוערת) ואני הכי אוהבת בתחילת הסרט השני שניאו נלחם עם הסוכנים, כשהסוכן אומר שניאו הוא 'רק' אנושי ואז הוא נלחם עם ניאו ורואה שניאו הוא ממש זריז וכו' אז ניאו מסתכל עליו ואומר "שדרוגים"
הרג אותי. וגם הקטע בסרט הראשון ממש בהתחלה שהוא אומר "אולי אני אתן לך אצבע ואתה תתן לי את הולפון שמגיע לי"
זה היה ענק

סורי אבל קרעת אותי מצחוק עכשיו

לורן פישבורן זה השחקן של מורפיוס!! טרינטי זו קרן אן מוס

willo1

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחח אני סתומההה
כבר בילבתי את כל השחקנים.. הכל בגלל הבגרות בספרות והחום..

ayana19

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני מתהההה !!!!! לורן פישבורן זה מורפיאוס !!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

willo1

New member
../images/Emo10.gif חחחח דיי חחחחח

חחחחח דייי נו חחחח אוף הולכת לקבור את עצמי איפשהו

למעלה