יש מקום להתקלח שם למטה? (אני מכורה לאמבטיות.. )
ל לינקנית New member 10/6/05 #50 כן...מהשורשים של העץ מזה טיבעי וזה עושה תשעה מזה חלק ואני מתה על סיכות תולעים פ'חחחחחחח
B Brownie s New member 7/6/05 #20 נהה... עדיך שחור לבן../images/Emo99.gif אני אוהבת את זאתי.. הוא כזה חייכן וחמוד בה..
B Brownie s New member 7/6/05 #21 ואני אוהבת את הדמות שלו במטריקס, הד מות מאוד "הולמת" אותו.. ז"א מתאימה לו מאוד. .
W willo1 New member 7/6/05 #24 נכון../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ממש יש לך במקרה את התמונה שהוא עומד עם כל הרצועות האלה ( ) לבד
נכון../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ממש יש לך במקרה את התמונה שהוא עומד עם כל הרצועות האלה ( ) לבד
W willo1 New member 7/6/05 #22 ../images/Emo9.gif הוא באמת חמוד פה עוד אחד האמת שטל הביאה את התמונה הזו לפני כמה ימים אבל התאהבתי בה לחלוטין..
../images/Emo9.gif הוא באמת חמוד פה עוד אחד האמת שטל הביאה את התמונה הזו לפני כמה ימים אבל התאהבתי בה לחלוטין..
W willo1 New member 7/6/05 #18 פשוט לפני כמה זמן היו פה שירשורים שדיברו על שלושת סרטי מטריקס. והיו שם ספוילרים רציניים..
B Brownie s New member 7/6/05 #28 אווווח!!! למה אני כ"כ טיפשהה?? למה? אני פשוט חייבת לחטט ולבדוק את הספויילרים.. מה, בסרט השלישי טרינטי וניאו מתים??? לאאאאאאאאאאאאאאא
אווווח!!! למה אני כ"כ טיפשהה?? למה? אני פשוט חייבת לחטט ולבדוק את הספויילרים.. מה, בסרט השלישי טרינטי וניאו מתים??? לאאאאאאאאאאאאאאא