las juanchas

camfels

New member
../images/Emo27.giflas juanchas../images/Emo37.gif

מה המצב אנשנושים?!? אוקייס אני אחת מהמנהלות של המועדון...! כל מי שהצטרף למועדון היה צריך לקבל הודעה מיוחדת... מי שבמועדון שיבדוק באייסי,אימייל או מסנ.. אם בטעות לא קיבלתם שלחו לי הודעה כי זה נורא נורא נורא חשוב!! ומי שעדין רוצה להיצטרף למועדון מוזמן!

yaki123

New member
נ''ש-איילה אליגולא לא עלתה ../images/Emo7.gif..

זה פשוט לא פייררררררררררררר
.. הכי טובה היא הדר עוזרי ומריאור שחר. אבל גם היא טובההה.. והייתה עדיפה בהרבהההההההההההההההההה על ההוא שהתחרה איתהה.. אוףףףףףףףףףףףףףףףףףף

נעמה לוי פשוט יש לה קול מדהיםםםםםםם

היא ממש טובה וגם הדר עוזרי ממש מהממת ויש לה קול מדהים ומריאור בכלללל מושלמתתת חחחחחח איך שמחתי שהשלוש שרציתי עברווווווווווווווו מושלמותתתתתתתתתתתת
אמא שלי בכתה מאילה אליגולא היא ממש ריגשה אותה... גם כשהיא לא נבחרה וכשהיא בכתה ושרה בכל זאת....

la reputa madre

New member
אוהד אלישעעע../images/Emo99.gifעפולה../images/Emo47.gif

איזה בוביייי אני מתה עליוווווווווו!! עפולה שליטההההההה=) מממ חברה של חברה שלי (שניהן גרות במושב דתי) אז הוא הציע לה לצאת איתו והיא אמרה לו לא (כןכן, טיפשה
) ממ אבל זה היה לפני שהוא התפרסם.. הוא ואסף אברבוך שני מדהימים!

נ"ש../images/Emo58.gifמה יהיה לקראת סוף העונה

אז מה באמת יקרה לקראת סוף העונה? אזהרה מי שלא רוצה לדעת מה יקרה שלא יהרוס לעצמו
: נחשו מי תחזור לחתונה של פדריקו ודלפינה בסוף העונה? נכון- מיה שעזבה ללונדון! פדריקו יזמין את מיה הישר מלונדון להגיע לחתונה, ולמרות שהיא לא מחבבת ממש את דלפינה (בלשון המעטה) היא תגיע- ושם תפגוש מחדש את מתיאס. השניים ייתאהבו מחדש, יודו שלא הצליחו לשכוח אחד את השנייה, וכשמיה תחזור חזרה ללונדון- מתיאס יחזור איתה, ובכך יעזוב את הסדרה "פלוריסיינטה" והשניים יממשו את אהבתם. האם פדה נתן את הסכמתו לבסוף או שזה נעשה בלי ידיעתו? פדה כבר לא היה בחיים... לאחר שפדריקו יעבור תאונה וייהרג, הסדרה תיעצר ותופיע כתובית "כמה חודשים אחרי". הפרק האחרון יהיה בעצם כמה חודשים לאחר מות פדריקו והחלפתו עם מקסימו. בפרק האחרון נזכה לראות דברים מזעזעים- דלפינה ומאללה יישתלטו על הבית, יעיפו את רוברטה לאימה (כנראה שלתמיד), ייכלאו את מרטין ותומאס בבית היתומים רשע בסיגנון מעון "הצללים", יפטרו את גרטה מתפקיד האומנת וישימו אותה בתור המנקה וייתעללו בכל בני הבית, בעיקר בפלור. בעונה השנייה, מקסימו יגיע אל הבית אך ייתנהג מאוד בקשיחות כלפי הילדים ופלור (ממש בדומה לפדריקו), ופלור תתפלל לפדריקו שיגרום למקסימו להיות יותר רגוע. אגב, נחשו איך מסתיים הפרק האחרון של העונה הראשונה? פלור ומקסימו מוצאים אחד את השנייה בקצף ומקסימו שואל את פלור: "מי את?". מזכיר לכם משהו?

yaki123

New member
וויי תמסרי לאחותה../images/Emo26.gif

תגידי לאחותה שתמסור לאחותה (
) יענו לאיילה שאחד מהפורום בתפוז אמר שהיא הייתה זמרת מצויינתתת ובשבילי היא תמיד תיהיה זמרת

איךךךךךךךךךךך

מריאור?????????? השתולה הזו????? היא גם הייתה בלהקה של " המורדים הישראלים " ובפתוח בערוץ הילדים לא סבלתי אותה עוד מאז... הדר :)

למעלה