אני מצטערת אבל לדעתי, קלארק היה היום אנוכי
טוב אמרתם את הרוב ואני לא אחזור על זה.. אבל אני רוצה להגיד שלדעתי עם כל הקטע שקלארק כל הזמן הולך אל ג'ר-אל ומבקש ממנו שיחזיר אותם לחיים.. זה מוגזם! לאנה מתה אז הוא הלך לבקש מג'ור אל שיחזיר אותה לחיים בציפייה שזה באמת ילך כזה חלק, והוא ידע שהוא יקח מישהו אחר במקומה. עם כמה שהוא באותו רגע היה שבור והרוס ומסכן ואולי לא חשב עד הסוף מה גם שהחזרה בזמן הייתה ממש הזוייה
גביש מחזיר את הזמן אחורה?? הם אולי חייזרים, אבל לא קוסמים לאנה יודעת את הסוד שלו פחות מיום וכבר מסתבכת בגלל זה, תראו כמה זמן לקח לפיט להישבר מזה וכמה לה
ההתחלה של הפרק (כל הקטע שאחר כך עבר אחורה בזמן) באמת TOO GOOD TO BE TRUE עד שזה נראה מוזר שזה קורה XD ומתישהו זה כבר נהיה מוגזם איך שג'ור אל עובר אחד אחד ומנסה להרוג אותו (לויס-->לאנה-->ג'ונתן) וחוץ מזה,,,
אהבתי את השיחה של לויס ולאנה וכל 5 דקות האחרונות של הפרק היו מרגשות, אבל חשבתי שהקטע של הלוויה יהיה יותר ארוך לאנה נתנה לקלארק יד, למרות שהיא כעסה עליו המקרה הזה חיבר בניהם
וכמו שאמרתי באחת ההודעות מקודם, מישהו שיקר לקלארק היה אמור למות,וג'ור אל ניסה להרוג את לויס... יכול להיות שזה רמז לעתיד או שזה סתם? אהבתי גם שקלארק פתאום קולט שמשהו לא בסדר ולויס לא באה למסיבה הזאת..... O: ~סוף חפירה ואם אתם מגיבים- תהיו עדינים
~