פרק 100!!!

TdVaSh

New member
../images/Emo58.gif

בסופו של דבר היא תגלה לא אספר לך מתי אבל יש למה לחכות

watashiX2

New member
אני מצטערת אבל לדעתי, קלארק היה היום אנוכי

טוב אמרתם את הרוב ואני לא אחזור על זה.. אבל אני רוצה להגיד שלדעתי עם כל הקטע שקלארק כל הזמן הולך אל ג'ר-אל ומבקש ממנו שיחזיר אותם לחיים.. זה מוגזם! לאנה מתה אז הוא הלך לבקש מג'ור אל שיחזיר אותה לחיים בציפייה שזה באמת ילך כזה חלק, והוא ידע שהוא יקח מישהו אחר במקומה. עם כמה שהוא באותו רגע היה שבור והרוס ומסכן ואולי לא חשב עד הסוף מה גם שהחזרה בזמן הייתה ממש הזוייה
גביש מחזיר את הזמן אחורה?? הם אולי חייזרים, אבל לא קוסמים לאנה יודעת את הסוד שלו פחות מיום וכבר מסתבכת בגלל זה, תראו כמה זמן לקח לפיט להישבר מזה וכמה לה
ההתחלה של הפרק (כל הקטע שאחר כך עבר אחורה בזמן) באמת TOO GOOD TO BE TRUE עד שזה נראה מוזר שזה קורה XD ומתישהו זה כבר נהיה מוגזם איך שג'ור אל עובר אחד אחד ומנסה להרוג אותו (לויס-->לאנה-->ג'ונתן) וחוץ מזה,,,
אהבתי את השיחה של לויס ולאנה וכל 5 דקות האחרונות של הפרק היו מרגשות, אבל חשבתי שהקטע של הלוויה יהיה יותר ארוך לאנה נתנה לקלארק יד, למרות שהיא כעסה עליו המקרה הזה חיבר בניהם
וכמו שאמרתי באחת ההודעות מקודם, מישהו שיקר לקלארק היה אמור למות,וג'ור אל ניסה להרוג את לויס... יכול להיות שזה רמז לעתיד או שזה סתם? אהבתי גם שקלארק פתאום קולט שמשהו לא בסדר ולויס לא באה למסיבה הזאת..... O: ~סוף חפירה ואם אתם מגיבים- תהיו עדינים
~

watashiX2

New member
אה כן ו..

אני מחכה לפרק של מחר, אמרו שיהיה יותר עצוב... נראה גם את התגובות של כולם על מה שקרה.. זה עבר דיי מהר החלק האחרון

watashiX2

New member
אני בת ><

בהתחלה שלאנה הייתה מוטרדת מהעניין שקלארק הוא חייזר ולויס אמרה לה שיהיה לה מזל אם גם היא תמצא מישהו טוב כמו קלארק

slayer510

New member
בקשר לתגובתך

זה שקלארק כל הזמן הולך אל ג'ור-אל ומבקש ממנו שיחזיר אותם לחיים, זה לא אשמתו, זה באשמתו של ג'וראל, מכיוון שהוא זה שנכנס לחייו של קלארק, קלארק לא ביקש אותו. אם ג'וראל לא היה נכנס לחייו מלכתחילה כל זה לא היה קורה, את לא חושבת?! ולא, זה לא מוגזם שקלארק מבקש ממנו שיחזיר אותם לחיים, מפני שכל זה קורה רק בגללו, כל האבידות האלה הם רק באשמתו של ג'וראל, אז מחובתו של קלארק לבוא ולבקש מג'וראל להחיות את יקיריו. וג'וראל, איזה מין אבא הוא בכלל?? אבא שגורם סבל לילד שלו במקום אהבה וחיבה אליו. אז מה אם הוא לא רואה אותו ורק שומע אותו ומבקש את עזרתו?! ואז מה אם קלארק לא אוהב אותו?! הוא לא חייב לגרום לו סבל, להיפך הוא חייב לעזור לו ולהיות לצידו וזה מתבטא גם בהחייאת המתים.

always be me mc

New member
פרק מדהים!../images/Emo99.gif פרק מושלם!../images/Emo99.gif

והכי חשוב... פרק מלא קלאנה
אחח היו להם קטעים פשוט מהממים ומרגשים מההתחלה(שבפעם הראשונה שצפיתי בפרק הייתי בטוחה שזה חלום חח) ועד הסוף ובמיוחד אהבתי את כל הקלוז אפים על הידיים, המוזיקה המרמזת, ההילוך האיטי וכמובן שגם השחקנים
וכל זה רבותי למה אני כל כך חולה על התוכנית הזו
אני לא זוכרת בתוכניות אחרות שהשקיעו כל כך הרבה בצילום ותאורה
בכל מקרה הפרק הזה הסתיים בצורה כל כך חזקה כך שאולי באמת עדיף שהוא עוד לא יגלה לה
כמו כן עלי לומר שגם בפעם החמישית לפחות שאני צופה בפרק הזה
אני עדיין לא מבינה למה באתם בטענות. היא לא ביקשה ממנו שיציל אותה.. הוא עשה את זה בעצמו אז אם מישהו היה אחראי פה על מה שקרה לאבא שלו זה קלארק הפזיז
בקיצור פרק מצויין אבל הם הציבו את הרף גבוה מדי. אם אחרי זה הם לא יביאו אותה בעוד פרק מעולה אז אפשר רק להדרדר

TdVaSh

New member
אני גם לא מבין

מה ההגיון בלהאשים את לאנה במוות של ג'ונתן. לדעתי זה אבסורד ומטומטם. לדעתי גם אי אפשר להאשים את קלארק, אולי הוא באמת היה פזיז מדי אבל רואים כמה הוא אוהב את לאנה והוא באמת בן-אדם (חייזר יותר נכון) שבור בלעדיה והוא יעשה הכל כדי להציל אותה אפילו אם זה לוותר על הקשר ביניהם כדי שהיא תחיה. אני לא מבין למה לאנשים יש בעיה עם האהבה של קלארק ללאנה. אולי זה מתוך קנאה כי הם סוגדים לקלואי או ללויס או משהו כזה, אבל להאשים את לאנה במוות של ג'ונתן כשבכלל לאנה לא יודעת שכל זה קרה, זה ממש מוזר ולא מובן. היה לנו את הויכוח הזה פה פעם אני חושב. ועוד דבר לגבי הפרק, לא יודע מה איתכם, אבל אני חייב להודות שבכל פעם שראיתי את הפרק הזה (כבר 4-5 פעמים בערך) לא יכולתי להתאפק והזלתי דמעה או שתיים בסצנה שבה ג'ונתן מרחיק את קלארק מהגופה של לאנה. אין הקטע הזה פשוט מדכא בטירוף...

SharoNofit

New member
נכון, המבט של קלארק כשראה את לאנה מתה...../images/Emo7.gif

(זה היה אגב גם אותו מבט כשהוא גילה את אלישיה תלויה בחבל... שגם שם למרות שראית איזה 7 פעמיים אני עדיין בוכה) ופה איך הוא בכה, וג'ונתן תופס אותו, והידים שלו בדם שלה, ואח"כ הבכי לאבא שלו.... בהחלט סצנה חזקה.

../images/Emo58.gif חשבתי על משהו...!

היי אני חדשה קוראים לי שני:) שימו לב למשהו.. בפרק 100 שקלארק גילה שלאנה מתה הוא לקח את זה ממש קשה ואפילו בכה ואילו בעונה השישית בפרק האחרון כשהוא גילה שלאנה מתה הוא היה מאופק מאוד לכן! יש מצב גדול שהוא ולאנה תכננו ביחד את זה שהיא תכנס למכונית שמתפוצצת בדיוק שמשאית תעבור ותסתיר... סתם חשבתי על האופציה הזאת...

slayer510

New member
../images/Emo58.gif זאת אופציה די הגיונית

יש הרבה השערות למה שקרה ללאנה בסוף עונה שישית. יש השערות שהיא ביימה את התפוצצות ויש השערות שהיא שזה פשוט קרה(אני מאמין יותר בהשערה הראשונה ). בכל מקרה, זה ברור וידוע שלאנה לא מתה מכיון שהיא אמורה להישאר בסדרה עד תום העונה ה-7

../images/Emo58.gif

וטוב שהיא נשארת ולא מתה.. הדמות שלה גדולה ויש לה חלק מרכזי בסדרה כמו לקלואי ולקס

julie90

New member
איכסה של פרק

זה כבר מגוחך!!! כמה פעמים לאנה כמעט תדע את האמת?? כבר חשבתי שסוף-סוף הגיע הפרק בו הכול יתגלה ויצא לאור..אבל לא!! הורסים לנו גם את זה. אוף די נמאס לי לגמרי כבר!! מה הבעיה שהיא תדע כבר את האמת? מה יש לקלארק הזה? הוא פשוט יכל להגיד לה הכול מחדש, להציע נישואין ופשוט למנוע ממנה ללכת ללקס - וזהו (טוב כמעט). זה כזה אידיוטי!!! זה פשוט משגע אותי
והאמת דווקא במוות של ג'ונתן, הזלתי דמעה. זה היה כ"כ מרגש. ועצוב. סוף מטומטם. פרק מטומטם. בחיים לא חשבתי שאני אגיד את זה. ולא להאמין שכ"כ חיכיתי לפרק הזה. הוא הרס מבחינתי הרבה.
(סורי שנעלמתי קצת בזמן האחרון - היה לי וירוס במחשב. הוא מחק לי הרבה קבצים וביניהם גם את האינטרנט, אבל עכשיו עשיתי התקנה מחודשת לחלונות, ונקווה שיהיה בסדר).

מה עם לקס "השיכור " ?

אהבתי איך שהוא נישק את לאנה (לא שהבנתי מה יש לה לרוץ אליו ועוד פעמיים עם ה"פני פוקר של :אני לא יודעת כלום אבל הכל בסדר עכשיו כאילו שהוא יאמין לזה " אבל מילא ) ואהבתי איך שהוא הסתכל עליה והחזיק לה את היד בכביש . רואים שאיך שהוא איכפת לו ממנה בד"כ מעוותת קצת אבל איכפת לו ממנה . לגביי ג'ונתן זה די היה ברור שהוא הולך למות כל השיחות סיכום האלו שעכשיו אתה גבר ולא צריך אבא וכו' וכו' ... לא נראה לי שלקס יעלה לשלטון זה באמת יהיה יותר מידי לפי ההיגיון מישהו מהמפלגה של ג'ונתן אמור להכנס במקומו לסנאט (אם יש לו בכלל מפלגה ) ולגביי קלארק הוא עשה בדיוק מה שלקס עשה לפני כמה פרקים הוא הציל את לאנה ממוות ושילם על זה מחיר אצלו זה אבא שלו אצל לקס זה דרך חיים . לא משנה . בכל מקרה היה פרק טוב מסכנה מרתה היא זאת שנדפקה מכל הסיפור וכמובן גם ג'ונתן שהוציאו אותו מהסדרה פרק עצוב בייחוד הסוף שג'ונתן מת והאמת לא כל כך הפריע לי שלאנה מתה , וקלארק הרג אותי שהוא עבר בטיל ליד לקס שעמד המום וככה בעצם גילה לו את הסוד שלו כאלו הוא ידע שיוכל למחוק הכל .

SharoNofit

New member
וואלקם באק!!! ../images/Emo24.gif

באמת שמתי לב שלא היית פה לאחרונה..... טוב שחזרת
וגם אני התאכזבתי מהקטע שכמעט-כמעט לאנה סופסוף ידעה על קלארק....
אבל יהיה בסדר....
קחי את הצד החיובי -זה בטח עכשו רק יסבך את העניינים ויותר סקרנות (ודיונים סוערים...!
) בשבילנו!!!

למעלה