KELOBASS

New member
להקת HAPPY DAYS הופעה מיוחדת

שלום לכולם,ביום 19 לחודש במועדון בארבי כפר סבא,הופעה מיוחדת של להקת ''הצלליות'' הישראלית HAPPY DAYS,חוויה אמיתית לאוהבי הROCK'AND ROLL המקורי והטוב של שנות השישים עם הנעימות הניפלאות של להקת הצלליות,השירים היפים ביותר של אלביס,קליף ריצ'רד ועוד.שנה טובה לכולם.

Coldplayist

New member
אני מעוניין להקים להקה

אני מעוניין להקים להקה, שחבריה מאזור תל-אביב והסביבה. אני מנגן על פסנתר וגיטרה. הייתי רוצה שהלהקה תיצור חומרים משלה בסגנון קולדפליי, אואזיס, קין וכו'. או לפחות בהתחלה תבצע קווארים. הגילאים המבוקשים הם 14-19. אם מישהו מעוניין, שישלח מסר בתפוז, או שיישלח הודעה לדואר [email protected] מצטער על ההודעה החדשה...

eyaltse

New member
מחפש מורה לחליל פאן באזור המרכז

שלום לכולם. אני מאוד אוהב מוסיקה אבל אף פעם לא יצא לי לנגן. אני בן 28 ואני מאמין שאף פעם לא מאוחר מידי ללמוד. אני מחפש מורה לחליל פאן באזור ר"ג,גבעתיים,ת"א. אם יש יותר רחוק אז גם בסדר. תודה רבה לכל העונים.

anna40

New member
"הבנים של שמעון" בצרור הופעות לחג!!!

יום ג', 18/9, החל מ- 21:00 שלומצי בר רח' שלומציון המלכה 18 ירושלים יום ד', 19.9, החל מ- 21:30 רדיו בר קיבוץ בית קשת לצפייה בקליפ: http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1814887 למייספייס של הבנים: www.myspace.com/theshimons לפרטים נוספים צרו קשר: אנה ברשטנסקי קולטורה PR 077-9108883 0506592898 [email protected]

blue point

New member
מוזיקאים כנסו

אמן מוזיקה שחורה צעיר עובד כרגע על דיסק ומחפש אמנים ומוזיקאים בכל סגנונות המוזיקה להפקה מוזיקה מקורית ויצירתית. אני מחפש: זמרים נגנים או כל אחד שחושב שיוכל להציע משהו מעניין/לעזור. icq:237332994 msn:[email protected] ליצירת קשר טלפוני שלחו מסר אישי

Retief

New member
גוד ג'אמיט

מחפשים גיטריסט ומתופף לג'אמים שמטרתם פיתוח חומר מקורי שהצטבר אצלנו. השפעות עיקריות: Qotsa, Faith No More, Alice In Chains, The Doors והרבה מאד בלוז, בלוז ובלוזזזזזזזז אנחנו מחפשים אנשים שאינם בהכרח מקצוענים משופשפים אבל עם הרבה אהבה ודרייב למוזיקה. אנשים שאפשר להתפתח איתם לקראת הופעות או הקלטות. מכיוון שאני והבסיסט נושקים לשלושים אנחנו נזרום יותר טוב עם בני או בנות עשרים פלוס ומעלה. אז יאללה... Let's F&*%ing Rock : )

inbal287

New member
../images/Emo27.gifמוכרים/מחפשים/דרושים

כל הודעה עם מספר טלפון תמחק ללא אזהרה.
הודעות בעלות אופי פרסומי יש לתאם מראש עם הנהלת הפורום, הודעות שלא יתואמו מראש וימצאו כלא מתאימות ע"י הנהלת הפורום ימחקו מיד.
השרשור ננעץ. הודעות שלא ישורשרו ימחקו.

M a t a n R

New member
../images/Emo41.gifהופעה של ברי סחרוף בכפר-סבא בחינם!!!../images/Emo41.gif

הפנינג שבוע הנוער בכפר סבא. ב19.9 יום ד' בין השעות 17:00-23:00 בקריית ספיר בכפר סבא. להקות צעירות. דוכנים. מאהל שאנטי. הזמר הצעיר כפיר אפשטיין. הופעה ענקית של ברי סחרוף. והכל בחינם!!!

roomlive

New member
** חדר חזרות חדש בכפ"ס - 35 ש"ח לשעה **

** חדר חזרות חדש בכפ"ס - 35 ש"ח לשעה ** לאחר חצי שנה של עבודה מפרכת נפתח חדר החזרות לתקופת הרצה :) החדר פועל לנוחותכם 24 שעות ביממה 7 ימים בשבוע, גם בחג בחדר אקוסטיקה מקצועית ביותר ואווירה כיפית. החדר מופעל ע"י סאונדמן בעל ניסיון רב בהגברת מופעים. המחיר לשעה הוא 35 ש"ח וכולל הקלטת החזרה לדיסק. נשמח לשמוע אתכם. מכיון שאסור לרשום מספר טלפון בפורום - שילחו הודעה במסרים או במייל [email protected] ונשלח לכם את המספר. מפרט הציוד בחדר : תופים : Pearl EXR מצילות (6 סטנדים) Paste מגברי גיטרות Marshall Mosfet 120 + 4X12 Marshall Valvestate 80 1X15 Bass Amp : Trace Elliot SMX מנורות 2X15 מערכת הגברה EV Eliminator + Peavy Console X16 2 Peavy Stage Monitors 2 RCF Stage Monitors Shure Mics Eq Chnls X6 + FBQ Ashly Compressor

Faerience

New member
להקת רוק ישראלית הכי מומשעת ברשת כרגע!

חמישה ימים מאז השקת אתר המייפייס שלה, להקת Faerience מדורגת היום בין עשרת אומני רוק הישראלים המובילים באתר, ובמקום ראשון בדירוג להקות הגות' רוק, עם שיא כמות ההשמעות היומית! אנחנו שמחים להזמין את כולכם!

tul21

New member
להקה מחיפה והסביבה מחפשת קלידן וזמרת מיוחדים

הלהקה מונה גיטרה-בס-תופים, 20+, מיקום חזרות כרגע בחיפה אבל יכול להשנות, אנחנו גמישים.. גם לגבי גיל, אגב.. אנחנו שואבים השראה מהבלוז, הרוק, הג'אז, הרוק המתקדם, הפולק, שנות ה60-70, הרגאיי, הגרוב הכללי, המוזיקה הרוחנית וקצת פ'אנק... החזרות והיצירה הם 90% ג'אמים.. רציניים לגמרי, אבל עושים את זה בשביל הכיף וזו צריכה להיות האוירה הכללית, אנושית ומוזיקלית.. מבחינתנו לקחת את זה הכי רחוק, אבל אנחנו עוד לא קופצים מעל הפופיק.. וגם פאבים יהיה כיף.. לגבי זמרת, היא תהיה לליד בעיקר וגם הרמוניות קוליות איתי ביחד ואולי עם שאר החברים.. את רוב רובם של הקטעים שלה היא תצטרך לכתוב בעצמה... בעיקר באלתורים.. הקלידן.. שיהיה קלידן =) רק שיהיה יצירתי.. זה הכל... 0525612848 אלעד.. שנה טובה לכולם..

L o l e e t a

New member
מחפשת מורה לגיטרה,רצוי מכפ"ס

רעננה זה גם בסדר. וכמובן,בעל ניסיון.. מסרים

mondayjam

New member
** כל שני - במה פתוחה בלה-פאצנגה כפ"ס **

** כל שני - במה פתוחה בלה-פאצנגה כפ"ס ** הערב הוא שילוב בין במה פתוחה לג'אם סשן תחת העקרון של "מי שרוצה עולה" על הבמה 2 שירות, 2 מגברי גיטרה של מרשל, מגבר בס טרייס אליוט, ומערכת תופים ללא מצילות הערב מתקיים כל יום שני בלה פאצ'נגה פאב איזור התעשיה כפר-סבא רחוב התע"ש מס' 6 מופע פותח : ירין ברקן וההרכב - רוק ישראלי מקורי נגנים !!! להגיע ב 21:30 - 22:00 לפרטים נוספים : 057-3666001 או במייל [email protected] * צ'ייסר על הבר חינם בהצגת כלי נגינה ** הכניסה חינם *** נשמח להתראות :)

למעלה