FFTL

New member
../images/Emo207.gifבאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאלי../images/Emo13.gif

מה קורה? :)

Rose131

New member
פרום יסטרדיי?D:

איך זה שאני תמיד מפספסת?XD פעם אחת עוד לא תפסתי פרסומת עם שיר של 30

LoveYourHate

New member
../images/Emo207.gifהתמפצויות בהופעה של טוקיו הוטל

מצטטת מוואלה!: "דלתות הזכוכית בביתן שבו נערכה ההופעה התנפצו, כתוצאה מלחץ רב שהופעל עליהן. 6 פצועים פונו לבית החולים דנה בת"א כ-15 בני נוער נפצעו הערב באורח קל לאחר שדלתות הזכוכית בביתן מספר 1 בגני התערוכה בתל אביב התנפצו. הדלתות נשברו כתוצאה מלחץ שהופעל עליהן במהלך הופעה של להקת "טוקיו הוטל" הגרמנית. צוותים של מגן דוד אדום הוזעקו למקום והגישו טיפול במקום לרוב הפצועים. שישה פצועים פונו לבית החולים דנה בעיר להמשך טיפול, שאר הפצועים סרבו להתפנות. יוסי כהן, מנהל איזור דן במד"א, סיפר לוואלה! חדשות כי במקום היה רק אמבולנס אחד של חברה פרטית שאיבטח את באי המופע. זאת למרות שלאירוע הגיע קהל של כ-2,000 בני אדם. האמבלונס הפרטי לא היה מסוגל לתת מענה לכל הפצועים ולכן נדרשה התערבות של מספר אמבולנסים של מד"א ושתי ניידות טיפול נמרץ. להערכתו של כהן, כל הפציעות היו קלות וחלקן נגרמו כשבני הנוער רמסו זה את זה בבהלה לאחר קריסת הדלתות" בלי סתיו לא הייתי יודעת מזה.. אני יכולה להתחיל ביציאות מצחיקות אבל יש כאן בנות שאוהבות אותם.. אני מקווה שאף אחת מהבנות שלנו לא נפגעה בהופעה.. רק שתתעדכנו..

Sweet Dark Life

New member
שמעתי על זה..

ו-8 פצועים פונו לבית חולים לא 6. חברה שלי הלכה למופע הזה... אמאא איך דאגתי!! אבל שתדעו שהכל בסדר כבר

את יודעת מה הכי אידיוטי בכתבה הזאת?!

שהיו פצועים שסירבו להתפנות. סעמק.. מתי יותר חשוב, הזכוכית שתקועה לך בגוף או הופעה של טוקיו?! זתומרת, אם זה יה קורה בהופעה של 30 אני הייתי נשארת אז אני לא דוגמא, אבל טוקיו הוטל. נו באמת. ואיך לעזאזל הדלתות התנפצו?! האירוע אל היה בחוץ?. .בלה.

LoveYourHate

New member
חח מצחיקה

יש בנות שם שטוקיו בשבילן זה כמו 30 בשבילנו.. אז את לא יכולה להגיד איך הן נשארו שם.. אני יודעת שאם נגיד HIM היו באים והיה מחבל מתאבד במקום גם רוצח סדרתי וגם אנס אני הייתי נשארת שם בד בבד ובדיעבד [חח סתם בא לי לדחוף את זה] היו בנות שהיה להן חשוב.. מה אני אגיד לך >_< הערצה זה דבר מסוכן ובקשר למקום.אני לא יודעת..זה היה באולם 1 כנראה יש שם דלות הזזה ענקיות או משהו כזה.. לא עמדו בלחץ..

../images/Emo220.gifאני סרבתי..אומנם לא מהזכוכיות..

כי הייתי רחוקה יחסית משם.. אבל סרבתי עם חשש לשבר ביד.. ולא הוא היה באולם..

אחרי שנים שלא הייתי פה

זה לא הדבר הראשון שאני צריכה לראות. איכס. טוקיו. הוטל. זאת אומרת, מוטל. :| סאפ פיפל?

Rose131

New member
וואי היה מצחיק../images/Emo6.gif

כאילו, את ההתנפצותלא ראיתי כי באתי אחרי שכולם כבר נכנסו כי לא היה לי זין להימחץ שם עם כולם[הגעתי לשורה ראשונה בצד ד"א], אבל הטירוף של אנשים שם היה פשוט משעשע. והביל הזה דיבר גרמנית כל הזמן וכולם צועקים כאילו הם מבינים מה הוא אומר. כאילו, מילא שירים בגרמנית, אבל את הדיבור בין לבין הוא עשה גם בגרמנית! וטפ?

../images/Emo220.gifכמה אנשים ראיתי נמחצים

מתעלפים מפונים עם שברים כל דבר אפשרי.. וכמעט אותי פינו-_-היה חשש לשבר ביד ימין..שהיה לי שבר שם לפני שלוש שנים או ארבע..והשבר עוד לא התחה לגמרה והמקום עוד רגיש.. אבל סרבתי להתפנות.. ואחרי מליון ואחד כדורים משכחי כאבים הכאב ירד וקפצתי למרות הכל.. חזרתי הביתה עם יד נפוחה אבל מאושרת מתמיד... המראות שם היו זוועות.. אנשים פשוט בכו התעלפו שברו עצמות נחנקו נמחצו הכל. הכל. ואמבולנס אחד.. שאגב גם הוא הגיע אחרי רבע שעה.. והאבטחה היתה גרועה.. אף אחד אפילו לא ידע איפה מד"א.. בקיצור. מזל שלא היו הרוגים.

זה פשוט נוראי

אני פשוט לא מבינה, איך אנחנו לא לומדים מטעויות. איך לעזאזל שמים אמבולנס אחד על הופעה כל כך גדולה?! ככה שומרים על אנשים?! במיוחד שרוב הקהל הוא בטח בנות, או.. וול.. בואי נגיד שלא אנשים בגיל 20+, היו צריכים להיות יותר אמבולנסים ויותר מקום, מה שהיה שם.. דאמיט. אני לא מקנאה באף אחד, אין אפשר להנות ככה מהופעה?.
אני עוד זוכרת מה קרה בהופעה של מגהדת' לפני שנה וחצי, מזל שהם חזרו אחר כך כי זה באמת היה בושה

../images/Emo220.gif:/תכלס..

אבל תכלס? הם היו מטומטמים..בגלל שזה פרטי..אז למשטרה אין מה לעשות עם זה..בגלל זה זה היה גם ככה כי לא היה להם מספיק (כן בטח)תקציב לעוד מאבטחים..שתכלס היה..אבל זה פחות להרוויח.אז לא שווה.

אני אומרת בולשיט.

אני בטוחה שטוקיו מכרו הרבה.הם היו צריכים לקחת פחות לרווח האישי ויותר להוציא על אבטחה ואמבולנסים. פשוט שטות

../images/Emo220.gifאני מסכימה..וזאת היתה דעתי מהתחלה..

עוד לפני שקניתי ת'כרטיס.. תכלס? אני בטוחה גם שטוקיו לא ממש ידעו מה ילך שם..

A Broken Myth

New member
בנות.../images/Emo32.gif

אני יודעת שאולי זה לא מספיק חשוב על מנת לפתוח נושא, אבל רק רציתי שתדעו. אוקיי, מממ, אני לא אהיה פה כמה זמן, כי המסך של המחשב שלי לא עובד וברגע זה ממש, מה שמשמש לי כמסך, זה מקרן שמקרין לי על הקיר. כאילו, עכשיו זו הפעם האחרונה בלא יודעת כמה זמן שאני לא אכתוב. אז, ביי בנתיים. אוהבת. וקמווה שיחליפו לי מסך בקרוב

למעלה