niki love

niki love

New member
ועדת קבלה - פרק א'

ועדת קבלה – פרק א' Niki Llove יום ראשון, תשע וחצי בבוקר, מצלצל הטלפון. גררתי את עצמי מהמיטה ובצלצול השביעי עניתי . " שלום, אפשר לדבר בבקשה עם ניקי ?" " מדברת " "שלום, מדבר ד"ר נורמני, " הלב שלי החסיר פעימה, ד"ר נורמני, המראיין שלי. זו השנה השנייה שאני מנסה להתקבל ללימודי רפואה, הדרישות שלהם פשוט בלתי אפשריות. שנה שעברה המכתבים היו יבשים וקצרים "מצטערים להודיעך כי לא התקבלת ללימודי הרפואה, אנו מאחלים לך הצלחה בהמשך דרכך" המשך דרכי ? אחרי שרמסתם את דרכי, וחסמתם אותה מכל פינה ? איך המשך דרכי ? אני רוצה להיות רופאה, נקודה. מגיל 5 בערך אני כבר יודעת שאהיה רופאה, שנים של השקעה בלימודים, מורים פרטיים ולילות של למידה. הגברתי ביולוגיה חרשתי, וחרשתי, וחרשתי. "מאחלים לך הצלחה בהמשך דרכך" ... חודש שלם הייתי בין דיכאון לטרוף, לא ראיתי מה הלאה, שרפתי מחברות, וספרים, כמעט שרפתי את תעודת הבגרות שלי, השתוללתי במועדונים ובכיתי כל לילה שעות, "מאחלים לך הצלחה בהמשך דרכך"... אחרי חודש הרמתי את הראש, ואז זה כבר היה עד הסוף , דבר ראשון שיפרתי את ציוני הבגרות, דבר שני לקחתי קורס פסיכומטרי אינטנסיבי ביותר + עבודה עם ספרים של שני קורסים אחרים . התנדבות , המלצות, עשיתי הכל ! השנה הראיון הראשון היה מעולה, ובסופו אמר לי המראין כי מבחינתו אני בפנים, אבל יש עוד ראיון אחד שלא אמור להיות בעייתי. ואז הגיע הראיון השני עם ד"ר נורמני. הגעתי בטוחה בעצמי אחרי הראיון הראשון, וכל התעודות שהחזקתי בתיק, // לא אמור להיות בעייתי, לא אמור להיות בעייתי // שיננתי לעצמי כשנכנסתי. " שלום, אני ניקי " אמרתי כשנכנסתי. ד"ר נורמני היה בן 45-50 בערך, שיער אפור, נאה פנים חזקות, שזוף . הוא הרים את עיניו מהדפים שמולו וסקר אותי, בחיים לא נתקלתי בעיניים חודרות כאלו. הוא הביט בי החל מהפנים, והוריד את מבטו לאט לאט למטה, כשבחן את החזה שלי הרגשתי דחף עצום לכסות אותו עם היד, אבל לא יכולתי, // אני לא יכולה להעליב אותו, ומה אם הוא לא ממש מסתכל ? אני צריכה להיות בטוחה בעצמי, קלילה, אסור כאן לפשל, אסור ... // ואז אני מרגישה תחת המבט החודר שלו על השדיים שלי איך הפטמות שלי מתחילות להתקשות ולהזדקר, //לא, לא, זה לא קורה לי, בבקשה // אבל הפטמות שלי זקורות דרך החזייה ודרך החולצה ואין סיכוי בעולם שהוא לא רואה את זה. רציתי לקבור את עצמי אבל עמדתי שם משותקת עם התיק ביד ופטמות זקורות לחלל החדר, הפנים שלי מזמן בצבע בורדו, הלב שלי משתולל והדם דופק לי באזניים. המבט שלו המשיך למטה, ונעצר בחצאית וברגליים שלי, // שיט, זה קצר מדי, איך לא חשבתי, החצאית הזו קצרה מדי // בחרתי בקפידה את הלבוש לראיון הזה, חצאית – גם מחמיאה לי, גם נשית, אבל גם מאופקת, לא מיני, רק קצת מעל הברך... // הוא חושב שזה קצר מדי, אני לא יכולה להסתכל עכשיו, זה בטח קצר מדי... הוא לא מפסיק להסתכל ... זה קצר מדי !!!! // " אני רואה " הוא אמר אחרי נצח, " שבי ניקי ".

niki love

New member
ועדת קבלה - פרק ב'

ועדת קבלה – פרק ב' Niki Love " אני רואה " הוא אמר אחרי נצח, " שבי ניקי ". ניגשתי לכיסא רועדת, התיישבתי נאבקת שהחצאית לא תעלה יותר מדי, לשוא. אני מרגישה איך העיניים שלו נעוצות ברגליים שלי, כשהחצאית עולה עוד ועוד, התיישבתי רגל על רגל מנסה לצמצם את הנזק. ד"ר נורמני דפדף בדפים שלי, גיליון ציונים, המלצות, החלטות המראיין הקודם, " אני רואה שזו השנה השנייה שאת מנסה להתקבל" "נכון" עניתי חצי משותקת. "מה קרה שניסית שוב אחרי ששנה שעברה אמרו לך שאת לא מתאימה?" הוא ירה ללא רחמים. " אה , אני ... אה .. " התחלתי לגמגם "אני שיפרתי את ציוני הבגרות, ו.. גם את הפסיכומטרי... ואני ממש רוצה ל.... " "כן, הבנתי את רוצה להיות רופאה, נכון? " הוא שאל בקול מזלזל, וכל מה שיכולתי להוציא מהפה זה "נכון" חלש ורועד. הרגשתי קטנה ומבוהלת, ודמעות החלו לעלות לי בגרון // לא את לא בוכה עכשיו, תנשמי, תנשמי // "ניקי, תראי, להיות רופא זה לא משחק, או משהו שעושים בשביל אימא, זה יעוד. אנשים באים אל הרופא, הם באים כשכואב להם, הם באים כשהחיים שלהם קשים, כשהחיים שלהם בסכנה. אנשים נותנים את הגוף שלהם בידי הרופאים, את התקווה שלהם, את האמון שלהם, אנשים מפקידים את הגוף שלהם בידי הרופא, ולעיתים אפילו את חייהם" " אני יודעת" מילמלתי. " אדם בא אלי, לרופא שלו, והוא מספר לי הכל, הוא מספר לי מה הוא אוכל, מה הוא שותה, איך היציאות שלו, מה כואב לו, מתי כואב לו. אם אני אשאל, הוא יגיד לי במה הוא עובד, האם יש לו לחץ בעבודה, האם יש לחצים בבית, ואפילו כמה פעמים בשבוע הוא שוכב עם אישתו. כשאני אגיד לו להתפשט הוא יתפשט ויראה לי את כל הגוף שלו. לעיתים הוא יראה לי חלקים בגופו שאף אחד לא רואה. לפעמים הוא ישכב, ילך לישון וירשה לי לחתוך אותו עם סכין " "זה כדי שנעזור לו " הצלחתי להגיד בסוף. "זה כדי שאני אעזור לו, אני הרופא" הוא הוסיף בתקיפות "לחולה יש אמון מלא בי, כי אני רופא. ואני שולט בו בזכות החלוק, את מבינה ? ", הינהנתי בראשי, " אני שולט בחולה, אני שולט במה הוא יאכל, איזה כדורים הוא ישתה, אם ילך לעבודה או ישאר בבית, אני שולט בתקווה שלו, אני המחליט אם הוא ילך הביתה או יתאשפז, ילבש חלוק פסים וישכב יומיים בבית חולים, אני המחליט אם יכאב לו או לא, ולפעמים אני מחליט אם הוא יחיה או לא, השליטה באנשים היא אחד המרכיבים הכי חשובים בתפקידו של הרופא" . "את אוהבת לשלוט באנשים ?" הוא פתאום ירה לכיוון שלי . " אני .. מה ? " גמגמתי לא מוכנה להתקפה הזו. "שאלתי אם את אוהבת לשלוט באנשים ניקי, האם זו הסיבה שאת רוצה ללמוד רפואה ?" "לא, .. אה... כן... כאילו, זה לא שאני רוצה לשלוט באנשים ולהגיד להם ... אבל כמו שאמרת זה חלק חשוב ו... רופא טוב צריך לדעת... כאילו ... שהחולה ירגיש ... שהרופא יהיה בעל משמעות והשפעה ... כי סומכים עליו" הוא ישב מולי שותק ומסתכל בי ממש מלמעלה... במבט של " זה מה שיש לך להגיד? " //זה לא טוב, זה לא טוב, אני חייבת להגיד משהו, משהו !!! // "אני יודעת לשלוט באנשים כשצריך, ואין לי בעיה לעשות זאת" ניסיתי להגיד בקול רם וברור שרק קצת רעד בקצוות מהפחד שלי. "כן?" הוא שאל, "נניח שאת צריכה לבדוק לי את הגרון, הנה המקל" הוא הושיט לי מקל מכיס החלוק שלו "אני רוצה שתגידי לי לפתוח את הפה ותבדקי אותי". ישבתי שם מול המקל שהושט לי מאובנת. "מה עכשיו ? " שאלתי בהיסוס. "לא, אולי את מעדיפה בראיון קבלה בשנה הבא" הוא ירה ביובש. "לא, לא, אני מוכנה " לקחתי את המקל, לא יודעת מה לעשות, עמדתי והתקרבתי לשולחן שבינינו ואמרתי בקול חלש "אתה יכול לפתוח את הפה בבקשה ". "ניקי, ככה את רוצה להיות רופאה ? תגידי לאנשים מעבר לשולחן לפתוח את הפה בקול הציפור שלך, וככה תטעי בהם אמון? ככה תגרמי להם לסמוך עלייך אם תגידי להם שיש להם סרטן, והם צריכים לעבור חודשים של טיפול כימוטרפי ? לא נראה לי , תנסי שוב " //מה הוא רוצה ממני אלוהים, שיגמר כבר הסיוט הזה// "סליחה " פלטתי. ועברתי מסביב לשולחן והתקרבתי אליו. הוא פשוט ישב שם על הכיסא והמתין, לא ידעתי כמה להתקרב, //אני חייבת להפגין ביטחון, אני מסוגלת, אני מסוגלת, תשכחי מי זה, הוא חולה... הוא סתם חולה // אמרתי לעצמי, והתקרבתי עוד. ואז עמדתי ממש לידו, והראש שלו בגובה השדיים שלי, ושוב התחילו הפטמות שלי להזדקר, הפעם עשרים סנטימטר מהפרצוף שלו. //לא, אני לא מאמינה, למה זה קורה לי, לא עוד פעם// כולי אדומה, בוערת מבושה, מתה להסתיר את עצמי, להסביר, להפסיק את זה, ורק עמדתי שם כמו מטומטמת עם מקל העץ ביד . "את מתכוונת גם לבדוק אותי, או רק לעמוד כאן ככה" הוא אמר בזילזול תוך כדי שהוא מצביע עם האצבע על השדיים שלי.

niki love

New member
מתנצלת ...

אני מתנצלת מראש על הפערים בזמן פרסום הפרקים, אני פשוט משתמשת במחשב שלא שלי, ואסור שיגלו . מקוה שגם כך תהנו. Niki

niki love

New member
ועדת קבלה - פרק ג'

ועדת קבלה – פרק ג' Niki Love "את מתכוונת גם לבדוק אותי, או רק לעמוד כאן ככה" הוא אמר בזילזול תוך כדי שהוא מצביע עם האצבע על השדיים שלי. נתקפתי בהלם, " אני ... אה ... א ... אני לא לגמרי מבינה מה זה קשור לראיון " הצלחתי בסוף לגמגם. "בטח שאת לא מבינה, זו בדיוק הבעיה " הוא החל להטיף לי "את באה לפה עם התעודות שלך והציונים שלך והציצי שלך " אני הפסקתי לנשום, והוא המשיך "חושבת שזה הכרטיס ללימודי רפואה, זה מה שנדרש מרופא. אני צריך להכריע כאן אם את תהיי רופאה בעתיד או לא, איך את בדיוק חושבת שתוכלי לבדוק גבר בן 60 שנקטעה לו יד בתאונה, וצורח מכאבים אם אינך מסוגלת לבדוק לי את הגרון ?" . "אני ... אני יכולה " אמרתי כשדמעות החלו לחנוק את גרוני . "אז נו, יש לי עוד מה לעשות היום ". ניגשתי אליו הוא פתח את הפה, שיניים לבנות יפות, אף סתימה, עם המקל הורדתי את הלשון כפי שחשבתי שעושים זאת, מסתחררת מריח האפטר שייב שלו, קרוב אלי, לא ראיתי את הגרון אז הכנסתי את המקל קצת יותר לתוך הפה – זו הייתה טעות. הוא כמעט הקיא, נחנק והחל להשתעל, ואני בפאניקה משכתי את המקל ושאלתי "אתה בסדר ?" "תגידי מה את חושבת שאת עושה ?" הוא צעק. "את מנסה לחנוק אותי עם זה ? " ואז החלו לרדת לי דמעות, זה התחיל בטיפות קטנות שזולגות מהעיניים, ולא יכולתי לעצור את זה, חסרת אונים הרגשתי איך הבכי מתגלגל החוצה ממני, מתפרץ ושוטף אותי. כל ההשקעה, הלימודים, השעות שהקדשתי, הלחץ, הבחינות, הדחייה שנה שעברה שעדיין לא התגברתי עליה, היעוד שלי, כל התקוות כולן, הכול התנפץ לי בפנים בעשר דקות. הבכי הלא נשלט טלטל אותי, מנסה לעצור ולא מצליחה, רציתי לברוח החוצה. "שבי" הוא אמר. "תביני , להיות רופא זה לא רק ציונים, לצערי יותר מדי רופאים לא מבינים כלום ביחסי אנוש, הקשר הייחודי בין הרופא לחולה, קשר של שליטה ואמון, הוא אחד מהיסודות הבסיסיים ביותר בעבודת הרופא. טיפול רפואי יצליח רק אם לחולה יהיה אמון מלא ברופא, ואם הוא יבצע את הוראות הרופא , ותפסיקי ליבב !! " הוא פתאום צעק עלי. הרגשתי איך האויר ששאפתי פנימה נתקע לי בגרון ומההלם פשוט הפסקתי לנשום, ולבכות. רק הדמעות עוד קצת זלגו. "את רוצה להיות רופאה, אבל כל מה שאני רואה מולי זו ילדה קטנה מייבבת, בלי שום הבנה למצבו של חולה המוסר עצמו לבדיקת הרופא. את מבינה מה זה לשכב בחלוק על מיטה כאשר מגיע ביקור רופאים, ושני רופאים סטז'ר ואחות בודקים אותך? את מבינה איך זה מרגיש להפקיד בידיהם את הגוף שלך, מתוך אמון, נותנת להם לבדוק אותך, לפעמים להכאיב לך, בלי להתנגד , כי רק כך הם יוכלו לעזור לך ? את זה לא מלמדים בקורס פסיכומטרי, ועד שלא תלמדי את זה, אני לא רואה איך נוכל לקבל אותך " " אני אלמד, אני אלמד ... בבקשה " אמרתי מייד מנסה להציל את כל עולמי. הוא הסתכל עלי שוקל .... "בבקשה " התחננתי בקול חלוש. " את חושבת שאת מסוגלת ללמוד את זה ? " " כן" עניתי "אני חושבת שכן" "נראה" הוא אמר, ניגש אלי, לקח את המקל שעוד היה תקוע לי ביד "תפתחי את הפה" ישבתי קפואה ופתחתי את הפה // את לא הורסת את זה, לא משנה מה, את לא הורסת את זה, אני חייבת להוכיח לו, חייבת // הוא הכניס את המקל לפה שלי מנמיך את הלשון, ופתאום הרגשתי את הטעם שלו על המקל // זה אותו המקל ... אף מילה, אף תנועה // הוא הסתכל על הגרון שלי מקרוב ושוב הריח המתוק שלו, והפנים הקרובות קרובות אלי // הוא נראה טוב לגילו, יש בו משהו... כוח, הוא יודע הכל .. . הייתי ... מעניין איך הוא מנשק ...// ואז כל המחשבות נקטעו, עדיין עם המקל על הלשון הוא הכניס אצבע מהיד השנייה ומשך את הלחי שלי הצידה, בודק את החלק החיצוני של השיניים. הוא משך חזק וזה כאב, לא מאד, לא כאב בלתי נסבל, אבל זה כאב. החזקתי את עצמי חזק לא לזוז, לא לסגור עיניים, לא לצעוק כלום. // זה שום דבר, תנשמי תנשמי, את יכולה לעשות את זה, תזכרי מה הוא אמר: חולים עושים את זה כל הזמן, בלי להתנגד, חולים עוברים בדיקות הרבה יותר קשות, בלי להתנגד בלי להתנגד , לא לזוז, לא להראות כלום // הוא משך את הלחי השנייה //אההה // צעקתי בפנים רועדת ממאמץ לא להזיז שום שריר בפנים //לא לזוז, זה מבחן ... אני יכולה לעשות את זה , זה מבחן //. ואז הוא עזב את הלחי, הוציא את המקל, ותפס את הלשון שלי עם שתי אצבעות, הופך אותה, מושך אותה צובט אותה. ישבתי שם קפואה, פה פתוח, וד"ר נורמני עם האצבעות שלו בתוך הפה שלי עושה בי כרצונו. הרגשתי כמו בובה שלו, חשופה לחלוטין, קטנה וחסרת משמעות, עצמתי את העיניים כשגלים של בושה נוראה שוטפים אותי. //זה בסדר, זה בסדר// אמרתי לעצמי //אני אעבור את זה, תעשה מה שאתה רוצה, אני מסוגלת, אתה רואה ? אני יכולה להיות רופאה ובעמדת שליטה, אני יכולה גם לעבור כל מה שעוברים החולים, אני יכולה להפקיד את עצמי לבדיקה, תעשה מה שאתה רוצה , אני לא אזוז מילמטר, אני לא אתנגד// . הרגשתי איך הוא מטפל בלשון שלי, אלא שעכשיו הוא לא הכאיב או בדק ונראה לי כאילו הוא משחק עם הלשון שלו באצבעותיו // זה שום דבר, זה שום דבר תתעלמי// ניסיתי להגיד לעצמי, אבל הרגשתי איך הלב שלי מתחיל לדפוק חזק, ושוב הפטמות שלי החלו להזדקר, פחדתי לפתוח עיניים // הוא רואה ? הוא מסתכל ? מה אני עושה ?// לא זזתי, בעוד הוא משחק עם האצבעות שלו בתוך הפה שלי, התחיל להיות לי חם והפה שלי התמלא רוק . //לא לבלוע, אני לא בולעת, עוד מעט, עוד מעט זה יגמר// הבדיקה נמשכה ונמשכה, הייתי חייבת לבלוע את הרוק, אבל לא זזתי, נאבקתי להשאיר את הפה פתוח, עד שהוא דחף את האצבעות שלו יותר פנימה. מכאן זה היה בלתי נשלט לחלוטין, ברפלקס סגרתי את הפה, ובלעתי את הרוק תוך כדי שאני מוצצת את האצבעות שלו. הוא הוציא את האצבעות מהפה שלי, ברעש של מציצה, ניגב את האצבעות על החולצה שלי קצת מעל לציצי הימני ופלט "ידעתי שלא תהיי מסוגלת לתת לי לבדוק אותך בלי להתנגד " הוא אמר בזלזול וחזר לכיוון הכיסא שלו. "אני יכולה, אני יכולה, אני מצטערת, זה לא יקרה שוב, בבקשה תן לי עוד הזדמנות , אני אוכיח לך ... בבקשה " התחננתי כמעט היסטרית . הוא הסתכל בי ועיקם את הפרצוף , "באמת, אני יכולה, בבקשה " הוא הסתכל בי מהורהר, נאנח אנחה גדולה, ולקח את הסטטוסקופ מהשולחן , " טוב, תורידי את החולצה "

niki love

New member
ועדת קבלה - פרד ד

ועדת קבלה – פרק ד' Niki Love " טוב, תורידי את החולצה " "מ..." התחלתי להגיד מה, ובלעתי את האוויר באמצע, הייתי בפאניקה, לא מסוגלת לחשוב על כלום, קפואה. הוא נעמד מולי ומביט בי עם מבט של - נו כבר , //זה עכשיו או לעולם לא, הוא רופא, אני חולה, זו בדיקה, זו בדיקה ...// הרגשתי איך הידיים שלי הולכות לשולי החולצה ומתחילות למשוך אותה למעלה, הוא פשוט עומד מולי מסתכל עלי בעיניים החודרות האלו, ואני מושכת את החולצה מעל לשדיים, חושפת אותם בחזיית תחרה שחורה למבטים שלו. הורדתי לגמרי את החולצה והנחתי אותה לידי, נאבקת בבושה הנוראית, נאבקת לא לכסות את עצמי, וכל גופי רועד. "גם את החזיה, גם את החזיה, מה את חושבת " הוא אומר ביובש. הורדתי את הראש למטה, לא מסוגלת לחשוב, ושוב כמו מכונה נשלחו הידיים שלי מאחורי הגב, שיחררתי את החזיה, והורדתי אותה לאט חושפת את השדיים שלי למבטו. הפטמות שלי קשות, זקורות ואני מתכופפת קצת מנסה להסתיר את עצמי, פחות להבליט את השדיים הגדולים. תמיד קיבלתי מחמאות על השדיים שלי, מלאים, מוצקים, וממוקמים גבוה בחזה, מתריסים בעולם, חולצה צמודה בלי חזיה והגברים מתעלפים, אני מכירה את האפקט, אבל עכשיו ישבתי כאן מול מי שאמור לחרוץ את גורלי , בלי חולצה, בלי חזייה, מנסה להסתיר ללא הצלחה את השדיים שלי, את הגאווה, מתה מבושה. "יפה" הוא אומר ואני לא מבינה אם הוא מתכוון לזה שהתפשטתי, או לחזה שלי, הוא מתקרב ונעמד מאחורי – מעלי, הניח יד אחת על הכתף החשופה, נשכתי את השפה התחתונה לא לזוז, ושם את הסטטוסקופ על הגב שלי, מקשיב. גם אני הקשבתי, הלב שלי דוהר, בקצב לא יאמן, הדם דופק באוזניים, האוויר הקר בפטמות מעביר בי צמרמורת, ושוב חם לי , מאד חם . "שבי ישר" הוא פוקד עלי, ומותח את שתי הכתפיים שלי לאחור, עכשיו אני לחלוטין חשופה השדיים שלי מצביעים לתקרה //לא לזוז, לא לזוז, תישארי ככה, לא לפשל// . הוא עובר לפני ואני עוצרת את הנשימה עוצמת את העיניים, לא יכולה לראות אותו מביט בי, אני שקופה הוא רואה את כולי. הוא מניח את הסטטוסקופ בדיוק בין השדיים שלי, ואיך שאני מרגישה את המגע אני לוקחת נשימה מפוחדת מהירה מאד פנימה, שדוחפת את השדיים שלי עוד החוצה, הוא מקשיב שנייה ועוד שנייה, ואז מזיז את הסטטוסקופ קצת הצידה, מעט על שד אחד, על השני , ושוב זז, כל פעם במקום אחר. הוא מזיז שוב את הסטטוסקופ אל בין השדיים שלי והפעם אני מרגישה כי הזרוע שלו משפשפת לי את הפטמה. שוב אני עוצרת את הנשימה, הוא מקשיב והזרוע שלו נוגעת לי בשד //לא לזוז, לא להגיב// אני מרגישה את הפטמה שלי מתקשה יותר ממה שחשבתי שהיא יכולה, אני אדומה לחלוטין, עיניים עצומות, נושמת מהר. הוא שובב מזיז קצת את הסטטוסקופ, והפעם הזרוע שלו ממש מוחצת את השד שלי. //בטוח שהוא מרגיש, זה בטח מבחן, לראות אם אני יכולה לא להתנגד, ואם היו בודקים לי סרטן השד, מה לא היו נוגעים בי?!, היו, לא לזוז // ... //אבל אין לי כלום הוא פשוט נוגע בי// ואז בדיוק כשהחלו לעלות לי שוב בעיניים קצת דמעות, הוא הרפה ועבר לעמוד בצד השני שלי, נשמתי קצת, ואז הוא הניח את הסטטוסקופ בין שדי עם יד שמאל שלו. כמעט קפצתי כשרצועת המתכת הקפואה של השעון שלו נגעה לי בפטמה הימנית מעבירה בכל גופי צמרמורת, עושה לי עור של ברווז. הוא לחץ מעט את הזרוע והרגשתי את הקצה החד של הסוגר על הפטמה שלי, כמו דקירה עדינה, לא ממש כואב, כמו צביטה קטנה, דבר שתמיד מסעיר אותי, והתחלתי לנשום קצת יותר בכבדות, מתה מבושה אבל מרוכזת מאד בתחושה . . . הוא עמד ככה אולי שתי דקות, חוץ מתזוזות קטנטנות של היד שלו , שהעבירו בי גלים של צמרמורות, ואז בתנועה מהירה הוא סובב את היד כדי לקרוא את השניות בשעון. תוך כדי התנועה הזו סוגר השעון החד שהיה לחוץ עלי טיפונת מעל הפטמה גירד את הפטמה שלי בכוח. " אהה " קטן בלתי נשלט ברח לי בין השפתיים שנייה לפני שהצלחתי לעצור את עצמי. פתחתי את העיניים בפחד //אני מצטערת, אל תתיחס לא התכוונתי...// הוא הביט לי בעיניים במבט נוזף, וחזר להביט בשעון שלו //זה בסדר, לא נורא, לא קרה כלום, לסתום את הפה, מטומטמת//. עצמתי את העיניים שוב, הפטמה שלי בוערת, כואבת, וד"ר נורמני המשיך לבדוק לי את קצב הלב עם השעון די הרבה זמן עד שקצת נרגעתי. ואז נשמעה דפיקה בדלת .

niki love

New member
ועדת קבלה - פרק ה'

ועדת קבלה – פרק ה' Niki Love ואז נשמעה דפיקה בדלת . "כן הוא אמר" והלב שלי קפץ החוצה //מה כן, אני ...// ועוד לפני שהספקתי לזוז נפתחה הדלת, ונכנס מישהו. הוא היה צעיר בן 23-25 או משהו כזה, לבוש חלוק לבן, והחזיק ביד לוח עם דפים. מייד שנכנס הוא הביט ישר על השדיים שלי, חשופים באוויר, פטמות זקורות, כאשר הפטמה הימנית אדומה כולה ממקודם. //מה הוא חושב עלי, אני יושבת פה קפואה חצי ערומה, עם השדיים חשופים, הוא חושב אולי שאני חולה, הוא בטח חושב שאני חולה, כן זו בדיקה שגרתית, זה קורה לחולים כל הזמן, להבין את מצבם, לא להתנגד לא להתנגד// "היי יובל, תכנס, נו הבאת לי את הדוחות ? " שאל ד"ר נורמני מתעלם ממני לחלוטין, "כן" הוא ענה, מפנה סוף סוף את העיניים ממני ומסתכל עליו "יש כאן פרוט מלא של תוצאות הבדיקות שעשינו השבוע, אתה יכול לראות את הירידה המשמעותית בנתונים של ... " הם התחילו לדבר על עבודה כאילו הייתי אוויר, הרגשתי כמו מטומטמת, חצי ערומה לידם לא יודעת מה לעשות עם עצמי, לקחתי את החולצה שהייתה מונחת לידי והחזקתי אותה עלי מסתירה את עצמי. "תן לי לראות את זה" אמר ד"ר נורמני, לקח את הדפים מיובל, והתחיל לבחון אותם, יובל הזה בינתיים חזר לבחון אותי, הורדתי את הראש והסתכלתי הצידה מבושה, מנסה להתקפל עוד יותר מאחורי החולצה. "מצויין" אמר לבסוף ד"ר נורמני והחזיר לו את הדפים " תמשיכו לעקוב " , יובל פנה לכיוון הדלת , "רגע יובל, אני רוצה שתראה משהו" נכנסתי לפאניקה, "זאת ניקי, היא באה לראיון קבלה, רוצה להיות רופאה" הוא אמר במין ביטול. // לאאא , עכשיו הוא יודע שאני לא חולה// כמעט בכיתי. "אה, שלום " אמר יובל והושיט לי יד, לא הייתה לי ברירה, ביד אחת החזקתי את החולצה וביד שנייה לחצתי לו את היד, מושפלת לגמרי. "בהצלחה " הוא הוסיף,לא יודעת אם שמעתי ציניות בכול שלו או שזה רק בראש שלי, ניסיתי לחייך והוספתי תודה קלושה . "אני רוצה שתשמע את הדופק שלה, זה נדיר לשמוע דופק מהיר, ברור וחזק כל כך" אמר ד"ר נורמני, הוא הביט בי ואני ידעתי ... לאט הורדתי את החולצה נחשפת שוב הפעם גם לעיני אדם נוסף. יובל פתח את העיניים וראיתי אותו נעול על השדיים שלי הפורצים לאוויר, ד"ר נורמני הניח שוב את הסטטוסקופ בין השדיים שלי, הקשיב מעט, ואז זז שני צעדים אחורה, "הנה, תקשיב ". יובל הושיט יד לכיס החלוק שלו, ובדק אותו אך הכיס היה ריק, " שכחתי את הסטטוסקופ למטה במעבדה" אני נשמתי //יופי, הוא לא יבדוק אותי// " הנה קח את שלי אמר ד"ר נורמני והחל להוריד את הסטטוסקופ מעל צווארו, עצמתי שוב את עיניי //אני לא מאמינה שזה קורה לי// אבל פתחתי אותם שוב בבהלה כששמעתי אותו מוסיף, "אתה יודע מה, תקשיב בלי סטטוסקופ, זה מספיק חזק לשמוע גם בלי" יובל לא חיכה שנייה מיותרת, והחל לנוע לכיווני, ישבתי משותקת כאשר הוא התכופף והניח את הראש לו על החזה שלי, האוזן שלו בין השדיים שלי והפנים שלו מוחצות אותם. שנייה ועוד שנייה , הרגשתי שהזמן עומד, רק הלב שלי דופק. עוד שניה ועוד שנייה הוא מתעמק בשמיעה... ואז הרגשתי את הנשימה שלו על הפטמה שלי, בטח לא הייתי מרגישה אם היא לא הייתה בוערת ורגישה אחרי התקרית עם השעון, אבל הרגשתי רוח על הפטמה // שיט, הפה שלו בדיוק שם, זה נשימה או שהוא נושף עלי ? זה חזק מדי להיות נשימה, לא יכול להיות אני מדמיינת כבר, אבל הנה שוב זה חזק .. // ואז קרו פתאום שני דברים יחד, הרגשתי ליקוק על הפטמה, והטלפון צילצל מאחורי. כל המתח, כל ההתאפקות, לא לזוז חצי שעה, הרטיבות והקרירות על הפטמה הכואבת שלי, וההלם המוחלט מהרגשת הלשון שלו עלי, התפוצצו יחד עם הבהלה מרעש הטלפון. ברפלקס זינקתי מהמקום שלי, הברך שלי פוגעת לו בחזה, והראש שלו נדפק לי בסנטר כשהוא קפץ והתרומם. "אתה בסדר" קפץ ד"ר נורמני אל יובל, מתעלם ממני, " אחחח, התפתל יובל אוחז ביד אחת את הראש שלו וביד שנייה את החזה, "היא לא נורמלית זאתי, דפקה לי את הראש" הוא החווה לעברי. הרגשתי שהלסת שלי כמעט יצאה מהמקום, כאב חד מהסנטר לחצי מהפנים, "אני מצטערת " מילמלתי בכאב ליובל, שהמשיך לשפשף את הראש והתעלם ממני. "אני בסדר, אני בסדר" אמר יובל לד"ר נורמני שהחזיק אותו ביד, ויצא מהחדר משפשף את הראש. ד"ר נורמני לא הביט בי, הלך לכיסא שלו והתיישב. "תתלבשי" הוא פקד, ואני לבשתי את החולצה. "אני מצטערת " שוב אמרתי , "כן, גם מקודם הצטערת " הוא אמר. "שלום ניקי" התחלתי ללכת לכיוון הדלת מובסת, ואז הסתובבתי לניסיון נואש אחרון "אני ממש רוצה להתקבל" אמרתי. "אמרתי שלום ניקי ! " הוא השיב בכעס, פניתי אל הדלת, ושנייה לפני שיצאתי הוא הוסיף "חכי לטלפון ממני, אני אגיד לך מה ההחלטה". יצאתי מהמשרד שלו, והתחלתי ללכת, פתאום קלטתי את יובל עומד בצד השני של המסדרון, מדבר עם מישהו, משפשף את הראש, ומצביע עלי. הורדתי מייד את הראש לרצפה כדי לגלות בזוועה , // שכחתי אצלו את החזיה //

niki love

New member
לכל המגיבים,

לכל "השולטים" והמקללים במסרים הפרטיים, שבו ותקראו בשקט ! אם תמשיכו לקלל אותי,אני אבעט לכם את הביצים החוצה מהגרון, באגי, ואחרים בטח ישמחו לעזור לי, נכון ?

bugbuster

New member
../images/Emo150.gif../images/Emo123.gif מקללים?

אני ממליץ לך בכל פה, לחשוב על אאוטינג. זה מורכב. ככלל אאוטינג הוא בזוי, ומשיק ללא חוקי בפירסום תוכן שנועד למקבל באופן פרטי ורק לו בלבד. מאידך, וכמי שהופיע מיספר פעמים בכינויים נשיים וראה מקרוב את דרגת הבהמיות שבמסרים הנשלחים לגולשות, הייתי ממליץ אולי על אאוטינג, החצנה, של מסרי הבלע על שמות שולחיהם, זאת כמובן בתאום איתי. לפרסם לעיני כל כמה פנינים שכאלה, כמו מוקע על עמוד קלון. חשוב יותר. נא ליזכור, הרשת איננה מרחב בחלל, אלא כאן אצלנו, וחוקי המדינה חלים עליה לכל דבר. למיטב הבהנתי, הטרדה היא הטרדה היא הטרדה, וניתן להתלונן על כך ובמיספר רבדים. תלונה לתפוז, שתשקול את המשך הטיפול באמצעיה, או אף תלונה במשטרה. להזכיר לכולנו, הודעות ברשת ניתנות לזהוי, ויהיה הכינוי שניבחר אשר יהיה, וכל אלה שמדובר בהם אינם אירגוני ביון שיפרצו למחשב אחר על מנת לשלוח מישם את הודעות הבלע. כלומר לו מוגשת תלונה, ניתן לאתר כל הודעה והודעה ומיהו בעליה. בכל מיקרה כל גולשת / גולש העוברים הטרדת מסרים אנא הרגישו חופשי ליידעני ולהתייעץ בי. הנהלת תפוז מעמידה צינורות ייעוץ רחבים למנהלים כיצד לנהוג ומה לייעץ לגולשים במצבים כאלה.

niki love

New member
פרק ו' - הסוף

ועדת קבלה – פרק ו' (אחרון ) Niki love יום ראשון, תשע וחצי בבוקר, מצלצל הטלפון. גררתי את עצמי מהמיטה ובצלצול השביעי עניתי . " שלום, אפשר לדבר בבקשה עם ניקי ?" " מדברת " "שלום, מדבר ד"ר נורמני " , " זה בקשר לועדת הקבלה ... " ועדת הקבלה ... נזכרתי בוועדה. איך הוא ניסח את זה אז, משהו כמו " עליך להבין לעומק את משמעות האמון של החולה ברופא, לתת לו לבדוק אותך ללא התנגדות, להבין את חוסר האונים של החולים ... " לשם כך הוא הקים את ועדת הקבלה אותה ינהל יובל האסיסטנט שלו. הועדה תיתן את חוות דעתה לאחר שבוע, ובמידה והם יהיו שבעי רצון מהתפקוד שלי, אתקבל. נזכרתי בצמרמורת בוועדה. יובל, אסף, וחבר של אסף שלא לומד בכלל רפואה ובא " לסייע " בדקו אותי. בדיקות הדופק, בדיקות "לגילוי סרטן השד" עם הליטופים ומשיכות והצביטות, בשדיים ובפטמות. תרגול היציאה מניתוח בו שכבתי ערומה עטופה החלוק הפתוח מלפנים, עיניי מכוסות בתחבושות, וכך הם העבירו אותי במסדרונות בית החולים, שומעת את כל האנשים סביבי, "הרוח" שפתחה לי את החלוק כל הזמן – ואני הייתי צריכה לא לזוז : "מורדמת" . סיור של תלמידי בתי ספר – כיתה ט' שעברו ליידי ומייד לאחר שעבר המורה "נפתח" החלוק שלי לגמרי וכולם ראו אותי ערומה, שומעת אותם : "תראה, תראה את הכוס שלה" "תראה את הציצי" "יווו". כאשר שני התלמידים האחרונים שלחו ידיים והחלו למשש לי את השדיים, הגבתי מייד ובלי לחשוב וסילקתי את הידיים. יובל מייד הצהיר על כישלוני, ועל הדיווח לד"ר נורמני, אבל לאחר תחינתי הסכים "להסתפק" בהצלפות בתחת. נזכרתי בי שוכבת על הבטן על המיטה רגליים בפיסוק על הריצפה, ויובל מצליף בי עם היד, לא לפני שנאלצתי להתחנן שיצליף בי, "לשכנע אותו" שאני רוצה שיצליף בי, כל זה כשעיני עדיין מכוסות. נזכרת באימה שכאשר פתחתי את עיניי, שני התלמידים שעזבו את הקבוצה עוד עמדו שם, צופים בהשפלתי, והוידאו... אלוהים הוידאו , של הפנים שלי מקבלת את המכות, של התחת האדום שלי, של הכוס. נזכרתי, שאסף גילח לי את הכוס " הכנה ללידה" הוא אמר, את "הבדיקות הוגינליות" לפתיחה של הרחם, את המנקה הזקן שנקלע לשם, ושיובל התעקש ללמד אותו לבדוק פתיחה של אצבעות בצוואר הרחם, זוכרת אותו דוחף את הידיים הרטובות הקרות והמלוכלכות מסמרטוט הרצפה לכוס שלי, כולו מזיל ריר ... נזכרתי. " אז צפיתי בוידאו וקיבלתי בהסתייגות מה את החלטת הועדה, אנו נקבל אותך אבל על תנאי, בסוף סמסטר א' על סמך ציונייך, והתנהגותך תישקל מחדש קבלתך " חשבתי על כל מה שעברתי, שקלתי הכל, "תודה ד"ר נורמני אבל התקבלתי כבר לאוניברסיטה אחרת, אני לא מעוניינת" "מה?! אה ... תראי לאוניברסיטאות אחרות אין מה שיש לנו , אנחנו יכולים לקדם אותך יותר אצלינו ... " "אמרתי תודה, אבל לא ד"ר " קטעתי אותו " ודרך אגב יש לך בת נכון ? " " מ .. מה?! " " בת, ד"ר נורמני, בת 17, יסמין קוראים לה נכון ? " "אה .. כן, איך את יודעת ? " "היא יצאה בשבועות האחרונים עם מישהו, חתיך הורס ,כבש את ליבה בסערה לא ?." " למה את חותרת ?" "זהו, שהחתיך הזה הוא אח שלי, גבר מדהים, עוד לא ראיתי מישהי שעמדה בפניו, כולו קסם, קצת סוטה אתה יודע... אבל כנראה שזה משפחתי " "סוטה ??? " פתאום נכנס חשש לדבריו. " בקטנה, בקטנה, אבל עם חוש אומנותי מדהים, ראיתי את הוידאו של הבת שלך, אני אומרת לך יש לה עתיד, הוא עשה לה כמה תמונות כשהיא דוחפת בקבוק קולה – אלה מהזכוכית אתה יודע?!, שלם לתוך הכוס, והתמונה שהכלב שלכם, פינצ'י לא?! " הוא שותק . "כן פינצ'י, מזיין אותה בתחת...סוף הדרך תמונה מדהימה, תאמין לי אין לי מושג איך הוא הצליח לשכנע אותה לעשות את זה, אבל אח שלי הוא מלך בדברים האלה, אתה לא מאמין". "מה את רוצה " הוא לבסוף אמר כמעט בלחש. "אני רוצה שתפתח את האינטרנט, תתרשם קצת מהתמונות, בינתיים הסתרנו את הפנים, גם לא צרפנו שם מלא, אבל מי יודע... אולי תזהה את הכלב. ואחר כך תחשוב, ותחשוב טוב, על הועדה, על יובל ואסף וחבר שלו, על הוידאו, לא יודעת פשוט תחשוב, מה כדאי לעשות כדי שלא יתחשק לי לפרסם עוד תמונות, ודרך אגב, יש לה תמונות עם החלוק שלך, התג והשם,מה שהי עושה עם הסטטסקופ, אני אומרת לך, נולדה להיות רופאה" "תקשיבי לי עכש.." הוא ניסה להגיד, כשניתקתי. "הצלחתי להתקבל גם אליהם" מייד צעקתי בטלפון לאח שלי, "ידעתי ניקי, אין עלייך בעולם בסקס" הוא ענה. "תודה על התמיכה, אחי, ועל התמונות " עניתי והוספתי " מלך אתה ... מלך ". סוף

bugbuster

New member
../images/Emo4.gif אגיד לך בגילוי ניקי,

ואלי היה עלי להגיד זאת כבר אתמול, החלק האחרון, מפתיע למדי, אכל, ואין בעובדת ההפתעה להעפיל על הדחיה. כולנו משתמשים במין או בקסם כדי יהשיג מטרות, אלא שכאן נראה שהגבול נפרץ מעט.

niki love

New member
גם אני אענה בגילוי לב

הגבול, הגבול עליו הלכתי נפרץ, אבל עוד הרבה לפני הסיום. Using , abusing, להיות מנוצלת, לנצל, להינצל. הלכתי עם הפנטזיה לאן שהיא לקחה אותי, בעוצמות מטורפות, עם העוצמות הגיעו גם הבחילות. הייתי חייבת לצאת, להלחם, להפוך חולשה לכוח. אהבתי ושנאתי כל מילה, הייתי חייבת לדרוס את החולשה, לנצח גם כאן, לפחות למראית עיין, לפחות מול המראה. עדיין מנצלת, מנוצלת Story of my life Niki

bugbuster

New member
כוח.

בדיוק דיברתי עם גולשת, בקשר לכתיבה שלך, ואמרתי שנמשך לנשים המודעות לכוחן, לעוצמה הזו שיש בהן. המשוואה הרי ברורה, ככל "שרוצה" יותר = מסכים ליותר שידרש / יעלה / וכוליי. אם זה כפי שכותבת, יכוןלה לתאר, לספר מתי בדיוק ואיך נפרץ הגבול? ולחדור עוןד פנימה, ולתאר מממה? באיזה מיקרה מייצג, ולפור עמוק עוד יותר ולתאר את ה- למה.

כוכבית 1

New member
ובמסגרת התוכנית לגילויים

רוצה להגיד לך, שהתחושה הכללית שלי זהה לזאת של באגי. הפרק האחרון עשה לי רע. אבל התגובה שלך מדהימה אותי ואני מאד מעריכה אותך בעקבותיה.

ניקי, זה כל כך חשוב שכתבת

לפי מה שזה עשה לך את חייבת להמשיך לכתוב. יש משהו מאוד בסיסי בכתיבת הדברים שיאפשר לך לצאת מזה.

niki love

New member
דחייה

באגי, כוכבית, ומגיבים אחרים, תודה. לא התכוונתי לעשות רע, אני יכולה להבין אתכם, אותי הכתיבה כולה ממש פירקה. אני עוד קצת מעורערת, מפורקת, אבל אם זה יפתח כאן דיון, תהיה בזה נחמה. תקראו שוב את הפרקים בבקשה, אבל תבדקו את עצמכם , את התגובה. הנקודה, איפה הנקודה בה הרגשתם רע, דחייה ? כשאדם מנצל את הכוח שיש לו לקבוע את עתיד אדם אחר ? במבטים שתקע בי בפרק הראשון ? כשזילזל בי מילולית באמצע פרק ב ? כשהצביע על השדיים שלי בסוף פרק ב' ? כשאמר לי להוריד את החולצה ? בפרק ג ? כשנגע בי ? הכאיב לי ? בפרק ד? כשהפקיר אותי לנגיעות אדם אחר, במהלך ראיון שאמור לקבוע את העתיד שלי ? בפרק ה ? כשהאשים אותי שזזתי, "התנגדתי" כששלט בי, בפרק ה ? כשעוותה המציאות של מה שנדרש מסטודנטית לרפואה, כדי להצדיק ניצול מיני ? כשיובל , וחבריו אנסו אותי ואת גופי "בהסכמה"? כשהושפלתי ? בפרק הסיום ? או כאשר באה ההבנה שאני בשליטה ? בסוף פרק הסיום ? תחפשו בפנים למה הניצול שאני ואחי ניצלנו עשה לכם רע יותר, מהניצול של ד"ר נורמני ויובל ? הרסתי לכם את הקורבן ? השמדתי את התמימות שהרמיסה שלה הייתה מגרה כל כך ? כשזרים בעמדת כוח מחללים את הגוף שלי, משתמשים בי בשבילם, זה מגרה ? הלב שלכם/ שלי אני יודעת יוצא אלי, אבל הזין, הרטיבות לאן ? וזה לא לגיטימי להשתמש בזה לנקמה ? האם הארתי פתאום את האמת, קילפתי מעצמי את הקליפה ? שהגירוי העצום שקיבלתי בכתיבת הפרקים הראשונים, מלהיות נשלטת חסרת אונים – קורבן, הוא הרצון לשלוט, לנצל להשפיל בתחפושת יפה ? אני שומעת את השיר של מטרופולין "לא אומרת כלום", מתמלאת באמת באהבה, ברצון לעזור, בחמלה. מפחדת להסתכל לעצמי בעיניים האם יש בזה עוד דבר מה ?

למעלה