crazysapir
New member
../images/Emo27.gif../images/Emo26.gifהדיון השובעי../images/Emo37.gif../images/Emo36.gif
למרות שהז פעם בשבועים כתבתי שבועי
טוב לא בגלל שאני עושה פרוטקציות בשביל ביל:]אבל זה פשוט ארוך דיון עלינו ..מה לא ככה
אז התחלנו?^^ שניה המוזיקה מפריעה לי להתרכז=] שניה הינה נגמר השיר... זהווXDDD טוב הינה באמת התחלנו^^ 1.ביל הוא המועדף עלייך מהלהקה? 2.מה התסרוקת של ביל המועדפת עלייך[אני זמכירה: כמו במונסון-גרמני , רט מיצ, דר לטז טאג, אוברס[הכוונה לשיר רדי סט גו], אוברס-שיער חלק, כמו עכשיו[שהוא הוסיף]או אז שהוא היה מאחורי הקלעים באולפן שלהם עם הכובע. ולמה?או מה הכי אהבתי בתסרוקת הזאת?? 3.הית מעדיפה את ביל בלי איפור ולמה? 4.היית חושבת שהלהקה הייתה מצליחה גם בלי ביל?או פחות?או יותר? ולמה?[כי אחרי הכל ביל הוא המפורסם מבינהם] 5.תמונה אהובה של ביל--> ולמה את אוהבת אותה:=] 6.ביל הריי כותב את השירים..מה המילים של אחד השירים שאת הכי אוהבת, [עזבי מנגינה]..ולמה? 7.לפי דעתי השם שלו ביל לא מתאים..איזה שם לפי דעתכם הכי מתאים לו חוץ מלביל[נו תצמאו אל תכתבו לי :לא יודעת ביל הכי מתאים..או משו כזה..תכתבו שםD: כי אם לא אני...
] 8.מה התסרוקת הבאה שאת חושבת שביל יעשהXD?[נו אבל תנו דוגמא] 9.א.מה דתכם על הקעקועים של ביל? ב.נראה לכם שהוא צריך להוריד, אם כן כמה? ג..או שהוא צריך להוסיף..ואם כן ,אז איפה? ד.רעיון לעוד קעקוע? 10.מה אתם מאחלות לביל=]נו היה לו יומלדת? 11.טוב זה ידוע שביל חושב שאשלי אולסון ואנגלינה גולי הם הנשים הכי סקסיות:[בלי פירוטים -חד וחלק- לפי דעתכם: אשלי או אנגלינה? 12.תמישכי את המשפט:" אם ביל היה יוצא מהארון אז...." 13.איזה מפורסמת לפי דעתכם הכי מתאימה לביל? 14נו ושאלת סיום כי אני חייבת חייבת חייבת>< נכון נכון נכון[ואל תגידו לא כי זה אולי בגללש שאתם לא רגילות] נכון נכון נכון שמתאים לביל להיות גיטריסט??? אוי למי שקוטל אותי ואומר לא
שנה טובה לכולם
אממ ועל הדרך סליחה אם פגעתי במישו אי פעם
מההה עוד מעט יום כיפור
XDD
למרות שהז פעם בשבועים כתבתי שבועי