הדיון השובעי

crazysapir

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo26.gifהדיון השובעי../images/Emo37.gif../images/Emo36.gif

למרות שהז פעם בשבועים כתבתי שבועי
;) טוב לא בגלל שאני עושה פרוטקציות בשביל ביל:]אבל זה פשוט ארוך דיון עלינו ..מה לא ככה
אז התחלנו?^^ שניה המוזיקה מפריעה לי להתרכז=] שניה הינה נגמר השיר... זהווXDDD טוב הינה באמת התחלנו^^ 1.ביל הוא המועדף עלייך מהלהקה? 2.מה התסרוקת של ביל המועדפת עלייך[אני זמכירה: כמו במונסון-גרמני , רט מיצ, דר לטז טאג, אוברס[הכוונה לשיר רדי סט גו], אוברס-שיער חלק, כמו עכשיו[שהוא הוסיף]או אז שהוא היה מאחורי הקלעים באולפן שלהם עם הכובע. ולמה?או מה הכי אהבתי בתסרוקת הזאת?? 3.הית מעדיפה את ביל בלי איפור ולמה? 4.היית חושבת שהלהקה הייתה מצליחה גם בלי ביל?או פחות?או יותר? ולמה?[כי אחרי הכל ביל הוא המפורסם מבינהם] 5.תמונה אהובה של ביל--> ולמה את אוהבת אותה:=] 6.ביל הריי כותב את השירים..מה המילים של אחד השירים שאת הכי אוהבת, [עזבי מנגינה]..ולמה? 7.לפי דעתי השם שלו ביל לא מתאים..איזה שם לפי דעתכם הכי מתאים לו חוץ מלביל[נו תצמאו אל תכתבו לי :לא יודעת ביל הכי מתאים..או משו כזה..תכתבו שםD: כי אם לא אני...
] 8.מה התסרוקת הבאה שאת חושבת שביל יעשהXD?[נו אבל תנו דוגמא] 9.א.מה דתכם על הקעקועים של ביל? ב.נראה לכם שהוא צריך להוריד, אם כן כמה? ג..או שהוא צריך להוסיף..ואם כן ,אז איפה? ד.רעיון לעוד קעקוע? 10.מה אתם מאחלות לביל=]נו היה לו יומלדת? 11.טוב זה ידוע שביל חושב שאשלי אולסון ואנגלינה גולי הם הנשים הכי סקסיות:[בלי פירוטים -חד וחלק- לפי דעתכם: אשלי או אנגלינה? 12.תמישכי את המשפט:" אם ביל היה יוצא מהארון אז...." 13.איזה מפורסמת לפי דעתכם הכי מתאימה לביל? 14נו ושאלת סיום כי אני חייבת חייבת חייבת>< נכון נכון נכון[ואל תגידו לא כי זה אולי בגללש שאתם לא רגילות] נכון נכון נכון שמתאים לביל להיות גיטריסט??? אוי למי שקוטל אותי ואומר לא
שנה טובה לכולם
אממ ועל הדרך סליחה אם פגעתי במישו אי פעם
מההה עוד מעט יום כיפור
XDD

3has3

New member
עונה

טוב הינה באמת התחלנו^^ 1.ביל הוא המועדף עלייך מהלהקה? לא
2.מה התסרוקת של ביל המועדפת עלייך[אני זמכירה: כמו במונסון-גרמני , רט מיצ, דר לטז טאג, אוברס[הכוונה לשיר רדי סט גו], אוברס-שיער חלק, כמו עכשיו[שהוא הוסיף]או אז שהוא היה מאחורי הקלעים באולפן שלהם עם הכובע: עם הכובע
ולמה?או מה הכי אהבתי בתסרוקת הזאת?? כי זה כזה טבעי ולא נפוח מידי D: 3.הית מעדיפה את ביל בלי איפור ולמה? עם. לכל בן יפה איפור D: *הוו ריאן
הוו ברנדון שמאופר על ידי ריאן
* 4.היית חושבת שהלהקה הייתה מצליחה גם בלי ביל?או פחות?או יותר? לא יודעת.. אני חושבת שלא
ולמה?[כי אחרי הכל ביל הוא המפורסם מבינהם] בידיוק, ביל הכי מפורסם P: הוא זה שמייצג את הלהקה XDD ואם ביל לא היה, גוסטב היה מדבר? (כאילו גוסטב היה במקום גיאורג, גיאורג במקום טום וטום במקום ביל (בדיבור
)) 5.תמונה אהובה של ביל--> אין לי... תשחטו אותי אבל אני לא מתה עליו XD ולמה את אוהבת אותה:=] 6.ביל הריי כותב את השירים..מה המילים של אחד השירים שאת הכי אוהבת, [עזבי מנגינה]..ולמה? אמממ יש הרבה
7.לפי דעתי השם שלו ביל לא מתאים..איזה שם לפי דעתכם הכי מתאים לו חוץ מלביל[נו תצמאו אל תכתבו לי :לא יודעת ביל הכי מתאים..או משו כזה..תכתבו שםD: כי אם לא אני...] אממ... בעיקרון, אני לא יכולה לחשוב על שם אחר כי אני מכירה אותו בתור ביל. אני לא יכולה לתת לו שם אחר כי אני מכירה מישהו בשם הזה L: אולי אלכס?
8.מה התסרוקת הבאה שאת חושבת שביל יעשהXD?[נו אבל תנו דוגמא] אדום בשיער! 9.א.מה דתכם על הקעקועים של ביל? אני לא הייתי עושה את הכוכב
פאקצי כזה ב.נראה לכם שהוא צריך להוריד, אם כן כמה? אחד
את הכוכב XDD ג..או שהוא צריך להוסיף..ואם כן ,אז איפה? נוו ד.רעיון לעוד קעקוע? ששש 10.מה אתם מאחלות לביל=]נו היה לו יומלדת? מזל טוב? גוסטב יותר חשוב לי XDD 11.טוב זה ידוע שביל חושב שאשלי אולסון ואנגלינה גולי הם הנשים הכי סקסיות:[בלי פירוטים -חד וחלק- לפי דעתכם: אשלי או אנגלינה? אשלי היא האנורקסית או המסוממת?
ואנגלינה היא סתם סתומה
12.תמישכי את המשפט:" אם ביל היה יוצא מהארון אז...." היה בו מקום ריק
13.איזה מפורסמת לפי דעתכם הכי מתאימה לביל? אמ.. נינט! סתם לא
לא יודעת XDD 14נו ושאלת סיום כי אני חייבת חייבת חייבת>< נכון נכון נכון[ואל תגידו לא כי זה אולי בגללש שאתם לא רגילות] נכון נכון נכון שמתאים לביל להיות גיטריסט??? לא
אוי למי שקוטל אותי ואומר לא. נהנהנהנה
XDD נראה מה תעשי לי |גבות|

crazysapir

New member
XDD חנה לא כדאי לך להיתעסק איתי אני

יכריח אותך לאכול מהבמבה שבתיקXDDDD 3>>>>>>>>

keren eckshtein

New member
הדיון שלי ../images/Emo140.gif

.ביל הוא המועדף עלייך מהלהקה? נופ . טום החתיכול הוא המועדף עליי
2.מה התסרוקת של ביל המועדפת עלייך[אני זמכירה: כמו במונסון-גרמני , רט מיצ, דר לטז טאג, אוברס[הכוונה לשיר רדי סט גו], אוברס-שיער חלק, כמו עכשיו[שהוא הוסיף]או אז שהוא היה מאחורי הקלעים באולפן שלהם עם הכובע. - רטה מיצ' אין כל ספק
ולמה?או מה הכי אהבתי בתסרוקת הזאת?? אני פשוט אוהבת אותו יותר עם התסרוקת הזאת , יותר יפה לו ארוך חלק . 3.הית מעדיפה את ביל בלי איפור ולמה? נאמממ לא הייתי מעדיפה אותו בלי איפור . כל הקטע שהוא עם האיפור זה מראה את הסטייל שלו ואת מה שהוא אוהב . ואני מכבדת את זה , כל אחד ואיך שהוא רוצה להיראות . 4.היית חושבת שהלהקה הייתה מצליחה גם בלי ביל?או פחות?או יותר? ולמה?[כי אחרי הכל ביל הוא המפורסם מבינהם] אני חושבת שהלהקה לא הייתה כ"כ מתפרסת מלבדי ביל
כי אותו רואים הכי הרבה הסטייל שלו הוא הכי בולט והסטייל שלו זה מה שמשך את האנשים להסתכל על טוקיו הוטל לפי דעתי . 5.תמונה אהובה של ביל--> נאמ לא יודעת הוא נראה טבעי כזה ביום יום והוא התלבש מהמם פה . ולמה את אוהבת אותה:=] 6.ביל הריי כותב את השירים..מה המילים של אחד השירים שאת הכי אוהבת, [עזבי מנגינה]..ולמה? ההההו רטה מיצ' תראי את הפירוש ותביני , השיר כ"כ יפה המילים שלו וזה מה זה מדבר אליי . והוא כתב את השיר שהיה בן 12 ומשהו אין לתאר . 7.לפי דעתי השם שלו ביל לא מתאים..איזה שם לפי דעתכם הכי מתאים לו חוץ מלביל[נו תצמאו אל תכתבו לי :לא יודעת ביל הכי מתאים..או משו כזה..תכתבו שםD: כי אם לא אני...] דיתריך XDDDD נו סתם לא עולה לי בראש אולי . ניקולאי ,
8.מה התסרוקת הבאה שאת חושבת שביל יעשהXD?[נו אבל תנו דוגמא] ההההההו אולי הוא יעשה אימו XD 9.א.מה דתכם על הקעקועים של ביל? אני חושבת שהקעקועים שלו מהממים כי הוא ממש משקיע מחשבה עליהם והרעיונות של הקעקועים ממש ממש יפים . יש לי איזה משפט ממש יפה שאני מכירה - " אם אתה הולך לספר גרוע הטעות עוברת תוך שבועיים - שלושה אם אתה הולך למקעקע גרוע הטעות שלך נשארת כל החיים " . ב.נראה לכם שהוא צריך להוריד, אם כן כמה? לא ! זה מהמם לו
ג..או שהוא צריך להוסיף..ואם כן ,אז איפה? האמת היא בזמן הזה אני לא חושבת שהוא צריך להוסיף אבל מה שבא לו מה שכן עם הוא רוצה לקעקע את עצמו שימשיך במסורת הקעקועים שלו ויקעקע את עצמו בקעקועים שמסמלים משהו בחיים שלו . ד.רעיון לעוד קעקוע? אולי שהוא ימצא את אהבת חייו (כן בנות זה יקרה מתישהו
) אז הוא יקעקע את שמה או סמל לחתונה שלהם . לא יודעת . 10.מה אתם מאחלות לביל=]נו היה לו יומלדת?מאחלת לו הרבה אושר ובריאות ושימשיך להיות כזה מיוחד זתומרת הוא שונה , שונה מהאחרים . הוא תמיד הלך בדרך שלו , עשה מה שבאלו , התנהג איך שבאלו , התלבש איך שבאלו - לא שם על אף אחד . ואני סוגדת לו על זה .
11.טוב זה ידוע שביל חושב שאשלי אולסון ואנגלינה גולי הם הנשים הכי סקסיות:[בלי פירוטים -חד וחלק- לפי דעתכם: אשלי או אנגלינה? נאמממ אשלי -_- . 12.תמישכי את המשפט:" אם ביל היה יוצא מהארון אז...." הייתי גאה בו על האומץ
13.איזה מפורסמת לפי דעתכם הכי מתאימה לביל? נאמממ * חושבת חושבת * שאלה טובה - פאק אני לא מוצאת מישהי שמתאימה לו .
. אולי זאתי הזמרת האנגלייה בת ה - 19 עם השיער הוורוד :) 14נו ושאלת סיום כי אני חייבת חייבת חייבת>< נכון נכון נכון[ואל תגידו לא כי זה אולי בגללש שאתם לא רגילות] נכון נכון נכון שמתאים לביל להיות גיטריסט??? עכשיו שאת אומרת את זה - יש מצב , אבל לטום יותר מתאים להיות גיטריסט
אוי למי שקוטל אותי ואומר לא שנה טובה לכולםאממ ועל הדרך סליחה אם פגעתי במישו אי פעם מההה עוד מעט יום כיפור XDD חחחחחחחח פאק שעשיתי העתק הדבק הדוס הזה נעלם וזה עצוב כי הוא היה חמוד ואין לי כוח לצרף סימנים

../images/Emo191.gif עונה. לא שמישהו יקרא ../images/Emo122.gif

1.ביל הוא המועדף עלייך מהלהקה? נואפ 2.מה התסרוקת של ביל המועדפת עלייך: דר לטזא טאג :] ולמה?או מה הכי אהבתי בתסרוקת הזאת?? היא חמודה 3.הית מעדיפה את ביל בלי איפור ולמה? נאממ תלוי אם טוב לו ככה או לא 4.היית חושבת שהלהקה הייתה מצליחה גם בלי ביל?או פחות?או יותר? ולמה?[כי אחרי הכל ביל הוא המפורסם מבינהם]: הלהקה הייתה מצליחה בלי ביל, ביל הוא לא הכל בלהקה, אבל הוא הכרחי. 5.תמונה אהובה של ביל--> אין לי כוח 6.ביל הריי כותב את השירים..מה המילים של אחד השירים שאת הכי אוהבת, [עזבי מנגינה]..ולמה? לא יודעת 7.לפי דעתי השם שלו ביל לא מתאים..איזה שם לפי דעתכם הכי מתאים לו חוץ מלביל: מתאים לו פיטר XDD סתם לא. 8.מה התסרוקת הבאה שאת חושבת שביל יעשהXD?[נו אבל תנו דוגמא] הוא יאריך שיער ויצבע לורודXD 9.א.מה דתכם על הקעקועים של ביל? הקעקוע ביד
ב.נראה לכם שהוא צריך להוריד, אם כן כמה? את הקעקוע המזעזע ביד ג..או שהוא צריך להוסיף..ואם כן ,אז איפה? בתחת, קעקוע שכתוב עליו טום XD ד.רעיון לעוד קעקוע? למעלה 10.מה אתם מאחלות לביל=]נו היה לו יומלדת? מאזל טוב 11.טוב זה ידוע שביל חושב שאשלי אולסון ואנגלינה גולי הם הנשים הכי סקסיות:[בלי פירוטים -חד וחלק- לפי דעתכם: אשלי או אנגלינה? אשלי ? 12.תמישכי את המשפט:" אם ביל היה יוצא מהארון אז...." הארון היה ריק ? 13.איזה מפורסמת לפי דעתכם הכי מתאימה לביל? גיאורג איזה שאלה XD 14נו ושאלת סיום כי אני חייבת חייבת חייבת>< נכון נכון נכון[ואל תגידו לא כי זה אולי בגללש שאתם לא רגילות] נכון נכון נכון שמתאים לביל להיות גיטריסט??? לא
סתם לא יודעת XD

SpongBobit

New member
רק בגלל הכותרת קראתיXD

הקעוקע בכלל לא מזעזע
,את מי את הכי אוהבת מהלהקה? וזה נשמע שאת שונאת אות כזה..:Dחח..

SpongBobit

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo9.gifאני,תקראו !../images/Emo47.gifP:

1.ביל הוא המועדף עלייך מהלהקה? אכן כן. 2.מה התסרוקת של ביל המועדפת עלייך[אני זמכירה: כמו במונסון-גרמני , רט מיצ, דר לטז טאג, אוברס[הכוונה לשיר רדי סט גו], אוברס-שיער חלק, כמו עכשיו[שהוא הוסיף]או אז שהוא היה מאחורי הקלעים באולפן שלהם עם הכובע. רצה מיצ' ואוברס. ולמה?או מה הכי אהבתי בתסרוקת הזאת?? אני לא כ"כ אוהבת שהוא מנפח,זה לא מחמיא לו לפנים המדהימות שלו. 3.הית מעדיפה את ביל בלי איפור ולמה? לא.מתאים לו ככה וראיתי בלי איפור וזה פוט היה לי מוזר..אבל צריך לראות אותו פעם הרבה זמן בלי ואז נחליט, אבל זה ממש מוסף לו. 4.היית חושבת שהלהקה הייתה מצליחה גם בלי ביל?או פחות?או יותר? אי אפשר לדעת, אם לא היינו מכירים את ביל והיה מישהו אחר..אי אפשר לדעת,בכולופן
ולמה?[כי אחרי הכל ביל הוא המפורסם מבינהם] אין לי מה לענות,אני לא יודעת ושמחה שביל איתם בכולופן D: 5.תמונה אהובה של ביל--> טרלהלהלה,יש 2,השניה אני אשים כבר ולמה את אוהבת אותה:=] מדהימה פשוט,רואים כמה הוא מושלם. 6.ביל הריי כותב את השירים..מה המילים של אחד השירים שאת הכי אוהבת, [עזבי מנגינה]..ולמה? spruing nicht, המילים כ"כ מרגשות ונוגעות, כל מילה ומילה הייתי משאירה במקום,זה כ"כ כ"כ יפה ומרגש,שזה גרם לי לבכות
7.לפי דעתי השם שלו ביל לא מתאים..איזה שם לפי דעתכם הכי מתאים לו חוץ מלביל[נו תצמאו אל תכתבו לי :לא יודעת ביל הכי מתאים..או משו כזה..תכתבו שםD: כי אם לא אני...] אמ.זה באמת השם שהכי מתאים לו,בסה"כ לכל בנאדם מתאים רק השם שלו,כי ככה אנחנו רגילים וזה.. וביל זה לא שם מושלם,אבל מאוד מתאים לו..גם הוא מעריץ אל בילי(גו') אז כיף לו חח.. 8.מה התסרוקת הבאה שאת חושבת שביל יעשהXD?[נו אבל תנו דוגמא]אני מקווה שכמו ברטה מיש, ויש לי הרגשה שהוא יעשה משהו ממש ממש ממש מוזר כזה
9.א.מה דתכם על הקעקועים של ביל? יפים מאוד. ב.נראה לכם שהוא צריך להוריד, אם כן כמה? כלום,בעצם אולי את זה על היד,כי עדיין לא התרגלתי. ועל הצוואר אני לא הכי אוהבת גם><אבל זה מסמל מלא.הכוכב ממש מושלם ונראה לי שאני גם יעשה כזה כאהיה גדולה(20 ו..) ג..או שהוא צריך להוסיף..ואם כן ,אז איפה? לא לא לא,מספיף ככה
ד.רעיון לעוד קעקוע? לכלתוב טום על כל הגב,סתם
10.מה אתם מאחלות לביל=]נו היה לו יומלדת? שיהיה מאושר ושיצליח תמיד, ושימצא מישהי שהוא מאחל לעצמו (היי ביל
) 11.טוב זה ידוע שביל חושב שאשלי אולסון ואנגלינה גולי הם הנשים הכי סקסיות:[בלי פירוטים -חד וחלק- לפי דעתכם: אשלי או אנגלינה? אשלי,אני שונאת את אנג'לינה. 12.תמישכי את המשפט:" אם ביל היה יוצא מהארון אז...." הייתי בוכה כמה ימים טובים..אבל מכבדת אותו על זה,סה"כ הוא אותו בנאדם חמוד וטוב שהוא היה קודם. אני רק לא ארצה ללראות תמונה שלו עם מישהו
13.איזה מפורסמת לפי דעתכם הכי מתאימה לביל? היידי קלום..סתם לא יודעת. אני,אבל אני לא מפורסמת,ודי טוב שכך...אני לא מאחלת לביל את המפורסמות האלו השוויצריות,הוא צריך מישהי לא כזו סלב..שתדרדר אותו וכזה
14נו ושאלת סיום כי אני חייבת חייבת חייבת>< נכון נכון נכון[ואל תגידו לא כי זה אולי בגללש שאתם לא רגילות] נכון נכון נכון שמתאים לביל להיות גיטריסט??? בכלל לא !
אוי למי שקוטל אותי ואומר לא להלהלהלה..

SpongBobit

New member
הנה עוד תמונה ../images/Emo99.gif

וכתבתי לא נכון ספרינג נישט,תתמודדו.;]

LiHiLuSh

New member
../images/Emo76.gifעונה כי בלי../images/Emo69.gif../images/Emo76.gif

עונה כי בלי
1.ביל הוא המועדף עלייך מהלהקה?
האמ תשכן
2.מה התסרוקת של ביל המועדפת עלייך[אני זמכירה: כמו במונסון-גרמני , רט מיצ, דר לטז טאג, אוברס[הכוונה לשיר רדי סט גו], אוברס-שיער חלק, כמו עכשיו[שהוא הוסיף]או אז שהוא היה מאחורי הקלעים באולפן שלהם עם הכובע.
מה שיש לו עכשיו
הקיפוד
ולמה?או מה הכי אהבתי בתסרוקת הזאת??
כי לא יודעת אני אוהבת את התיסרוקות הזואתי לא יודעת למה חח אני פשוט אוהבת וגם שהוא עם חב\לק אני פשוט אוהבת את זה וגם הקיפי אהא חח זה כולכך יפה אני אוהבת כאלה תיסרוקות ועוד הרבה שונות
3.הית מעדיפה את ביל בלי איפור ולמה?
לא משנה לי מה שהוא אוהב:]
4.היית חושבת שהלהקה הייתה מצליחה גם בלי ביל?או פחות?או יותר?ולמה?[כי אחרי הכל ביל הוא המפורסם מבינהם]
היא הייתה מצליחה אבל היא הייתה יותר מצליחה עם ביל כי יש לו פשוט קו לאלוהי
5.תמונה אהובה של ביל-->
זאותי התמונה היחידה שיש לי על המחשב הזה
ולמה את אוהבת אותה:=]
אאניי אוהבת את כול התמונות שלו
וזה תמונה מאתמול או שלישום חעחע
6.ביל הריי כותב את השירים..מה המילים של אחד השירים שאת הכי אוהבת, [עזבי מנגינה]..ולמה?
האמת אני פשוט אוהבת את כול הישירם שלהם בלי יוצא מין הכלל זאותי האמת אלב את כולם כול אחד יש לו מילים משלו אבל בעצם כול השירים קשורים לכול אחד יש חשיבות אמיתית 7
.לפי דעתי השם שלו ביל לא מתאים..איזה שם לפי דעתכם הכי מתאים לו חוץ מלביל[נו תצמאו אל תכתבו לי :לא יודעת ביל הכי מתאים..או משו כזה..תכתבו שםD: כי אם לא אני...]
אני דפקה ממש אוהבת את השם ביל וזה מתאים לו אבל עם כבר אז אממ אמממ כעבור 10 שנייםםםםם נממממממממ אמממממ לא דעת חח דור אולי חח אבל אני רוצה ביל 8
.מה התסרוקת הבאה שאת חושבת שביל יעשהXD?[נו אבל תנו דוגמא]
אמ לא יודעת חח לא יחליף אותה לעולם חח רק כול פעם שהיה ארוך מידי יקצר XP לא סתם לא ידעת הוא אמר שזה יקרה מתישהו בקרוב בספורטניות
9. א.מה דתכם על הקעקועים של ביל?אני ממש אוהבת אותם אהאה
ב.נראה לכם שהוא צריך להוריד, אם כן כמה?לא לא לא לאאא ג..או שהוא צריך להוסיף..ואם כן ,אז איפה?עם הוא יוסיף אז בטח יקרה משהו מיוחד כמו ליפגוש אותי ולהיות אהבת חיו חחח
ד.רעיון לעוד קעקוע?השם לי XP
10
.מה אתם מאחלות לביל=]נו היה לו יומלדת?
שהיה לו מזל טוב ובהצלחה בהמשך החיים שכול מה שהוא ירצה ויבקש יתגשם לטובה ושיפגוש אותיXP
11.טוב זה ידוע שביל חושב שאשלי אולסון ואנגלינה גולי הם הנשים הכי סקסיות:[בלי פירוטים -חד וחלק- לפי דעתכם: אשלי או אנגלינה?אינ אוהבת את שתהן לא יכולה חח
12.תמישכי את המשפט:" אם ביל היה יוצא מהארון אז...."
שהיה לו בכיף ובהצלחה^^(למרות שזה לא יקרה וזה לא נכון
) 13
.איזה מפורסמת לפי דעתכם הכי מתאימה לביל?
אני (כן כן חכו חכו אני היה מפורסמת גדולה
)
14נו ושאלת סיום כי אני חייבת חייבת חייבת>< נכון נכון נכון[ואל תגידו לא כי זה אולי בגללש שאתם לא רגילות] נכון נכון נכון שמתאים לביל להיות גיטריסט??? אוי למי שקוטל אותי ואומר לא
לדעתי כן מתאים לו לשיר ביחד ולנגן בגיטרה זה הכי כיף זה מה שאני גם רוצה ליפעמים חח^^
סיימתי
ליהי רוט סוף עובר עלייך ספיר

אגנסקעXD

New member
עונה

.ביל הוא המועדף עלייך מהלהקה? ברור 2.מה התסרוקת של ביל המועדפת עלייך[אני זמכירה: כמו במונסון-גרמני , רט מיצ, דר לטז טאג, אוברס[הכוונה לשיר רדי סט גו], אוברס-שיער חלק, כמו עכשיו[שהוא הוסיף]או אז שהוא היה מאחורי הקלעים באולפן שלהם עם הכובע. ולמה?או מה הכי אהבתי בתסרוקת הזאת?? הכול מתאים לו 3.הית מעדיפה את ביל בלי איפור ולמה? אם בגלל שזה מתאים לו 4.היית חושבת שהלהקה הייתה מצליחה גם בלי ביל?או פחות?או יותר? ולמה?[כי אחרי הכל ביל הוא המפורסם מבינהם] לא... ככה ביל הוא הכול בלהקה 5.תמונה אהובה של ביל--> ולמה את אוהבת אותה:=] החיוך 6.ביל הריי כותב את השירים..מה המילים של אחד השירים שאת הכי אוהבת, [עזבי מנגינה]..ולמה? הכול...ככה 7.לפי דעתי השם שלו ביל לא מתאים..איזה שם לפי דעתכם הכי מתאים לו חוץ מלביל[נו תצמאו אל תכתבו לי :לא יודעת ביל הכי מתאים..או משו כזה..תכתבו שםD: כי אם לא אני...] מתאים לביל >> טום ולטום>> ביל.. נכון? 8.מה התסרוקת הבאה שאת חושבת שביל יעשהXD?[נו אבל תנו דוגמא] צבעוני.. [פסים] 9.א.מה דתכם על הקעקועים של ביל? יפים ב.נראה לכם שהוא צריך להוריד, אם כן כמה? כן את הכוכב לא יודעת ככה אני חושבת ג..או שהוא צריך להוסיף..ואם כן ,אז איפה? על הכתף ד.רעיון לעוד קעקוע? משהוא שיזכיר לו את ישראל 10.מה אתם מאחלות לביל=]נו היה לו יומלדת? אהבה 11.טוב זה ידוע שביל חושב שאשלי אולסון ואנגלינה גולי הם הנשים הכי סקסיות:[בלי פירוטים -חד וחלק- לפי דעתכם: אשלי או אנגלינה? מי הן? ח... סתם אני מכירה אותן אבל אף ח'ד 12.תמישכי את המשפט:" אם ביל היה יוצא מהארון אז...." תלוי 13.איזה מפורסמת לפי דעתכם הכי מתאימה לביל? לפי דעתי אחיות פיק ותאומים 14נו ושאלת סיום כי אני חייבת חייבת חייבת>< נכון נכון נכון[ואל תגידו לא כי זה אולי בגללש שאתם לא רגילות] נכון נכון נכון שמתאים לביל להיות גיטריסט??? אוי למי שקוטל אותי ואומר לא בחבנה אני יגיד לא.. ח..

למעלה