תמונת השבוע סליחה שיאחרתי עם זה לא עבד לי האינטרנט לכמה ימים... אז שרשרו את תמונת השבוע שלכם....
N NoOop New member 16/5/06 #1 ../images/Emo27.gifתמונת השבוע../images/Emo37.gif סליחה שיאחרתי עם זה לא עבד לי האינטרנט לכמה ימים... אז שרשרו את תמונת השבוע שלכם....
../images/Emo27.gifתמונת השבוע../images/Emo37.gif סליחה שיאחרתי עם זה לא עבד לי האינטרנט לכמה ימים... אז שרשרו את תמונת השבוע שלכם....
פ פשוט נילס New member 20/5/06 #12 לא ממש מזכירה לי את שירי... אבל שיהיה... ורושמים "פה" ולא "פו"... עכשיו שאני רואה יש קצת משהו שמזכיר אותה בפוזה...
לא ממש מזכירה לי את שירי... אבל שיהיה... ורושמים "פה" ולא "פו"... עכשיו שאני רואה יש קצת משהו שמזכיר אותה בפוזה...
N NoOop New member 19/5/06 #9 טוב אממ..... לא הרבה שמו תמונות... בכל מקרה... אני ניצחתי!!!!!!!!!! אוקי סתם... "פשוט נילס" ניצח עם תמונה מאוד חמודה של ג'סיקה.
טוב אממ..... לא הרבה שמו תמונות... בכל מקרה... אני ניצחתי!!!!!!!!!! אוקי סתם... "פשוט נילס" ניצח עם תמונה מאוד חמודה של ג'סיקה.
פ פשוט נילס New member 20/5/06 #11 אוקיי תודה רבה!!! חחח טוב אני חייב להודות שלא היתה פה בכלל תחרות זה היה ברור שאני ינצחחח... חחחחחחחחחחחחחחחח סתם צוחקקק... אני יתפח מחר שוב עאת המשחק!
אוקיי תודה רבה!!! חחח טוב אני חייב להודות שלא היתה פה בכלל תחרות זה היה ברור שאני ינצחחח... חחחחחחחחחחחחחחחח סתם צוחקקק... אני יתפח מחר שוב עאת המשחק!