חמוד
S sapirush1 New member 5/7/05 #23 sugercult ../images/Emo99.gif אהה לא ידעתי שהוא אוהב אותם! אחלה תמונות! בהחלט לא מהלייב 8 אבל חדשות.. תודה!
sugercult ../images/Emo99.gif אהה לא ידעתי שהוא אוהב אותם! אחלה תמונות! בהחלט לא מהלייב 8 אבל חדשות.. תודה!
M m u s h o n New member 6/7/05 #58 וואו... זיברההאד, בולינג פור סואפ, שוגרקולט, דה יוזד לבנאדם יש פשוט טעם מעולה במוזיקה...
R Role Model6 New member 5/7/05 #22 תודה! אני כמעט בטוחה שהתמונות האלה מיפן כי בלייב8 הם לבשו בגדים שונים (אבל ממש דומים) והיה כתוב שם על הבמה קנדה אם אני לא טועה...אבל הבגדים ממש ממש דומים אז יש מצב שאני טועה..וצאק נראה ככה ברוב התמונות שלו בהופעה חיה חחח
תודה! אני כמעט בטוחה שהתמונות האלה מיפן כי בלייב8 הם לבשו בגדים שונים (אבל ממש דומים) והיה כתוב שם על הבמה קנדה אם אני לא טועה...אבל הבגדים ממש ממש דומים אז יש מצב שאני טועה..וצאק נראה ככה ברוב התמונות שלו בהופעה חיה חחח
S sapirush1 New member 5/7/05 #24 נראה לך שבלייב 8 היה רשום בגדול SP מאחורה? כאילו הם לא היו מחליפים לכל להקה לפני שהיא באה...
R Role Model6 New member 5/7/05 #43 זה לא מהלייב 8 התמונה הזאת ואם אני לא טועה גם זאת של ג'ף לא מהלייב 8 וממתי דייויד לובש מכנס קצר? נראה לי את התמונה הזאת לא שמת..
זה לא מהלייב 8 התמונה הזאת ואם אני לא טועה גם זאת של ג'ף לא מהלייב 8 וממתי דייויד לובש מכנס קצר? נראה לי את התמונה הזאת לא שמת..