תגידו ת'אמת

אביחי 33

New member
נמ../images/Emo3.gif

אמממ לפי דעתי זה ממש מעשה מכוער מצידו, למרות שלהתגבר על אהבה לדבר כזה מושלם זה ממש קשה
כל הכבוד על הנושא לדיון אגב, הגיע הזמן שתעלו עוד הרבה כאלה בקרוב

באמת זה לא יפה שעושים לך דבר כזה../images/Emo10.gif

זה בכלל לא יפה לפי דעתי מה שהוא עושה לה שיתחיל איתה אבל כשהוא נשוי

הוא לא התחיל איתה../images/Emo70.gif

בפעם הראשונה היא נישקה אותו ולא הוא אותה
!
!|

אביה1992

New member
כן..אבל..

אם הוא ראה שהיא אוהבת אותו אז מחתחילה הוא היה צריך להגיד

שיוש 12

New member
כנסו שנייה...

שאול מצד אחד בסדר ומיצד אחד לא הוא לא בסדר שהוא לא סיפר לה עד עכשיו שהוא נשואי ונתן לה לאיתהב בו, מיצד שני הוא בסדר ביגלל שהתחיל בנהם משהו אז שאול אמר שלא טוב שיהיה בנהם משהו כי הוא המרצה שלה וגם מיכל מיני סיבות אחרות אז כניראה היא היתה צריכה לקחת את זה לצומת ליבה חחחח...

ט ל ו ש1

New member
אממ לא

כאילו..שיגיד לה מההתחלה..מתאים לה סבבה לא מתאים לה לפחות הוא היה כנה.. ועוד משו..."אני עוד מעט מתגרש" זה לא הקטע אם עוד מעט או לא..הוא פשוט היה צריך להגיד את זה מההתחלה

אווי ממש לא../images/Emo5.gif

זה דוחה... אני חושבת... שאנשים כמוהו צריכים להיכנס למאסר... כאילו הוא עושה עבירה דיי כפולה... גם בוגד... וגם מנצל את תמימותה של התלמידה שלו...

אביה1992

New member
אבל מאיפה היא ידעה..

אם הוא היה אומר לה אז היא היתה מפסיקה או שבעצם הורסת לו ת'זוגיות סתם...חח..

שיוש 12

New member
נכון..

ח'ברה זה טלנובלה להזכירכם כימעט כולם בוגדים בכולם (טלנובלה) חיחיחי... וחוץ מיזה זה שהוא עשה משהו לא בסדר זה ברור

הוא מנייאק../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo80.gif

אבל בעצם כשחושבים על זה... יש לו את השיקולים שלו, הרי הוא מתכוון להתגרש, לא
ואם הוא ממש מאוהב בה, הוא לא רצה לשבור את לבה
אבל אפשר להסתכל על זה מכל מיני בחינות

שיוש 12

New member
נכון..

מיצד אחד הוא מניאק ומיצד אחד לא תולי באמת מאיפה מיבתכלים על זה (אני לא חושבת שהוא מיתגרש הוא ניראה לי שיקר להם) זה לא בטוח אבל ככה אני חושבת

למי יש מסנג'ר../images/Emo35.gifלכל מי שיש מסנג'ר

לכל מי שיש מסנג'ר מוזמן לשלוח לפה ת'כתובת שבת שלום
חגית

למעלה