תשובות (ספלויר)
1.אנשים מאמינים שזה יותר מסודר....שירשורים כללים לכול נושא...אבל כולנו יודעים שלא עונים לשאלות בשירשורים כאלו יומים אחרי פתיחתם.... 2.הוא נישק אותה כעיקרון כדאי להשיג את המפתח....אבל לא הלך.... בפרק 20 מתנהלת שיחה כזאת בניהם (בערך): מיקל: שרה...חשבתי על משהו... שרה:.מייקל, מספיק,מספיק עם ה-השקרים.וצירופי המקרים והסיפורים,עם כל זה. .אני יודעת מה עשית,השאלה היא האם אתה גבר כדי להודות בזאת? מיקל:.המפתחות שרה:.ברכותיי זאת הפעם הראשונה שהיית כנה איתי? מייקל: זה לא.. שרה: השנייה? אחרי מה אתה רודף,סמים? מחטים? מייקל:לא זה ולא זה שרה:אז מה? מייקל:,בבקשה תביני...שאף פעם לא התכוונתי.אף פעם לא רציתי לערב אותך בזה (כן בטח...זוכרים בפרק הראשון הייתה איזה כתבה בעיתון עליה שהוא תלה על קיר התיכנונים,הוא בטח מנסה לרכך אותה...) שרה:.ובכן, עשית עבודה די גרועה מייקל:.באתי לאמר לך משהו,אני מוציא את אחי מפה.הלילה.ואני צריך את עזרתך ,שרה: מייקל בכנות, לטובתך.אל תאמר עוד משהו מייקל:.את יודעת שהוא חף מפשע .שרה:תעשה מה שאתה מדבר עליו, והוא לא יהיה. מייקל:.אבל הוא עדיין יהיה בחיים שרה:אתה מבין שאני צריכה לדווח כל דבר.שאתה מספר לי מייקל:.כן שרה:?אז למה אתה מספר לי מייקל:.כי את היחידה שיכולה לעזור .ומכיוון שאני יודע שאת רוצה להיות חלק מהפתרון שרה: כן, להיות שותף לפשע.זה לא חלק מהפתרון מייקל: גם לא לעשות כלום זה לא פתרוןבידיעה מה שאת יודעת.לגבי התיק הזה שרה:?איך אתה מעיז להפיל את זה עליי,עשיתי מה שיכולתי...נתתי לאבי את המידע מייקל: ,בלי להעליב את אביך...אבל מי שמפליל את לינקולן.בוא נגיד שיש להם סיווג ביטחוני גבוה יותר שרה:?עכשיו זה קונספירציה .מייקל:לא באתי לכאן כדי לערוך עימות שרה:.אתה מבקש ממני לעבור על החוק מייקל:.אני מבקש ממך לעשות טעות .לא לפגוע באף אחד, לא לגנוב שום דבר...רק.תשכחי לנעול,תשאירי את הדלת לא נעולה.כאשר את מסיימת לעבוד הלילה.זה הכל.בבקשה שרה: ?זה המקום שממנו אתה בורח? החדר הזה מייקל:,ישנם מגעי אזעקה על הזכוכית.המכתרים את הדלת...אחרת לא הייתי צריך ש... שרה: .הייתי חלק מהתוכנית שלך?כל זה היה משחק מייקל: .בהתחלה, כן.הייתי צריך להיות פה.אבל מצד שני, אני רוצה להיות כאן איתך שרה:.בטח .מייקל: והורג אותי לדעת שאף פעם לא תאמיני לכך ,לא משנה מה את חושבת עליי .אל תגרמי לברוס לשלם על הטעויות שלי