שרשור הכרות +הודעות

elekamit

New member
יאללה!!!

יאללה גם אני: שם: עמית אלק תאריך לידה: 10.10.1982 מיקומי בארץ: ת"א שיר מועדף של כלא 6 : לא יכול להגיד, עדיין לא יצא
חבר להקה מועדף: רק סיקס
תחביבים: להופיע, לכתוב, לגלוש, משחקי וידאו. סוגי מוזיקה נוספים ולהקות\זמרים שאתם אוהבים: FUNK METAL, אממממ..., FALL OUT BOY, THE USED, FUNERAL FOR A FRIEND, GLASSJAW, THE DILLINGER ESCAPE PLAN, YELLOWCARD, יש עוד מלא... 3 דברים שהייתם לוקחים לאי בודד: בייבי, איתמר ואביב. דרכי תקשור - אייסיקיו: כתוב בדיסק, לכו תקנו מסנג'ר: כתוב בדיסק, לכו תקנו דברים נוספים שברצונכם להוסיף על עצמכם: אני סתם מתלהב, עזבו. תמונה: אני בטוח שלא יהיה לכם קשה למצוא תמונה

tcking

New member
../images/Emo4.gif

וקצת יותר נוקב: דעתך על הראפר אוקטובר [www.oktober.co.il]: דעתך על ראפרים חדשים [מחתרת]:

ItsNotMe1

New member
אני ../images/Emo9.gif

שם: צליל תאריך לידה: 28/7/86 מיקומי בארץ: סביבות י-ם שיר מועדף של כלא 6 : בוא, שקוף חבר להקה מועדף: יאנגי תחביבים: לפוצץ את הניילון הזה עם הבועות שיש באריזות
סוגי מוזיקה נוספים ולהקות\זמרים שאתם אוהבים: קנייה וסט, שלמה ארצי, מוניקה סקס,מומי לוי, תאקט ועוד 3 דברים שהייתם לוקחים לאי בודד: אוכל, MP3 ופלאפון

Hatotah1

New member
יא מאן

שם: אלכס תאריך לידה: 20.5.89 מיקומי בארץ: חיפה שיר מועדף של כלא 6: וואלה לא קל, אני אגיד כמה: פצצת זמן, אמרתם, מעבר אל האופק וכבר שמתי אוזן על כמה מהדיסק החדש :) חבר להקה מועדף: האמת לא חשבתי על זה, אני רואה אותם כחבילה אחת ובאמת אין לי העדפה.(האמת אני מעדיף בנות:)) תחביבים: לשמוע מסויקה, אינטרנט, כדורגל, לצאת עם חברים. סוגי מוזיקה נוספים ולהקות\זמרים שאתם אוהבים: אני אוהב בעיקר ראפ, אבל בעקרון פתוח לכל דבר ושומע כל מה שטוב, חוץ ממזחרית ודכאון :) שומע אמינם, D12, לינקין פארק. בארץ חולללה על אוקטובר וכלא 6 בעיקר, אבל בעקרון גם את כל שאר ההיפהופ. דרכי תקשור - אייסיקיו: 166003335 מסנג'ר: [email protected]

חדשה../images/Emo24.gif

היי
אני אולגה בת 14 וחצי מנתניה:] חולה על כלא 6
וזהו.. מקווה להשתלב פה:]

הילונת90

New member
גמני חדשדשהה ../images/Emo13.gif

אני הילה....בת 15 ועוד מעט וחצי
אני מירושלים...וגמני כמובן מתה על כלא 6...!!! שיהיה פה לכולם חג פסח שמח וכשר

יאאלהה עכשיו אני../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שם: אולגה:] תאריך לידה:15.9.91:] מיקומי בארץ: נתניה:] שיר מועדף של כלא 6: אממ אין שיר מועדף:] חבר להקה מועדף: בייביG:] תחביבים: מחשב ולישון:] סוגי מוזיקה נוספים ולהקות\זמרים שאתם אוהבים:אממ...בית הבובות, בלאק אייד פיז,מישה קירקילן ויש עוד...=] 3 דברים שהייתם לוקחים לאי בודד:ת'כלב, ת'חתול ות'אם פי:] דרכי תקשור: אייסיקיו-2967725099:] מסנג'ר:eek:[email protected] דברים נוספים שברצונכם להוסיף על עצמכם:איןןןןן!!! תמונה[?!] http://img131.imageshack.us/my.php?image=loonapark6us.jpg אני עם התכלת

ny22

New member
מנהל
חדש פה!

מזל טוב על פתיחת הפורום! אני ממש אוהב את כלא 6! ואני כל-כך שמח שיש להם פורום פה בתפוז! אז שיהיה בהצלחה, לפורום ולמנהל הטרי!

moshe alfasi

New member
:)

שם: משה אלפסי תאריך לידה:13.8.86 מיקומי בארץ: איזור ירושלים שיר מועדף של כלא 6 : ישראל/שקוף חבר להקה מועדף: עזובת'ך תחביבים:לחיות! סוגי מוזיקה נוספים ולהקות\זמרים שאתם אוהבים: הכל מהכל. דוד ד'אור מלך. 3 דברים שהייתם לוקחים לאי בודד: נרגילה,מוסיקה ועראק. דרכי תקשור - אייסיקיו: 274228589 דברים נוספים שברצונכם להוסיף על עצמכם: תענוגות אחושילינג

Segalovich

New member
אני ../images/Emo13.gif

שם: אור תאריך לידה: 6/6/87 מיקומי בארץ: טבריה שיר מועדף של כלא 6: יש המון, כל תקופה שהם מוציאים דבר חדש זה משתנה. מהאלבום החדש - "מכאן ועד הסוף" (למרות שאין הרבה הבדל כי אני אוהב את הרב) חבר להקה מועדף: בעיה
כל אחד יש לו את הסטייל שלו שתורם בכללי. אוהב את כולם תחביבים: מחשב, בילויים, טלוויזיה, אפשר גם צבא? סוגי מוזיקה נוספים ולהקות\זמרים שאתם אוהבים: משפחת תאקט. בעיקר היפ הופ ישראלי. אבל אוהב גם ישראלי (מוזיקה 24) ולועזי יפה. 3 דברים שהייתם לוקחים לאי בודד: סירה, מצפן ופלאפון. כולם יעזרו לי לצאת משם
דרכי תקשור: אייסיקיו - 312787374 מסנג'ר: [email protected]

crazy cottage

New member
גם אני../images/Emo163.gif

שם: קרן/קוטג' תאריך לידה: 5.6.90 מיקומי בארץ: מודיעין.יאק. שיר מועדף של כלא 6 : מעבר אל האופק. חבר להקה מועדף: סיקס
תחביבים: יותר מידי. סוגי מוזיקה נוספים ולהקות\זמרים שאתם אוהבים: אימו,אינדי ובמיוחד HIM
3 דברים שהייתם לוקחים לאי בודד: פנס,סכין ושמיכה. דרכי תקשור - אייסיקיו: אין
. מסנג'ר:[email protected] דברים נוספים שברצונכם להוסיף על עצמכם: אני מוזרה. תמונה: אני אוותר לכם.

סינטטית

New member
טוב נו

שם: אור תאריך לידה: 9.7.89 מיקומי בארץ: נתניה שיר מועדף של כלא 6 : תקראו לי מיושנת..."פצצת זמן" חבר להקה מועדף: סיקס תחביבים: לישון, לנגן, לשמוע מוזיקה, חברים, מחשב, וכאלה סוגי מוזיקה נוספים ולהקות\זמרים שאתם אוהבים: אין לי כוח לפרט.. 3 דברים שהייתם לוקחים לאי בודד: הייתי לוקחת איתי מישהו
ולא צריך יותר! דרכי תקשור - אייסיקיו: רשום ב"עולם שלי" חחחחח מסנג'ר: כנ"ל דברים נוספים שברצונכם להוסיף על עצמכם: אין תמונה: גם יש בעולם שלי חחחחחח אבל היא ישנה! אבל בכל אופן אין לי כוח לחפש! חח

S h A y K i

New member
עונהההה ../images/Emo205.gif

שם: שי
תאריך לידה: 21.7.91 מיקומי בארץ: סוף העולם ימינה שיר מועדף של כלא 6: הרשימה ארוכההההההה...אינלי כוח לכתוב את כולם
חבר להקה מועדף: יאנגגגג
תחביבים: סקייטבורד אופניים שחיה מוזיקה וסוסים
סוגי מוזיקה נוספים ולהקות\זמרים שאתם אוהבים: אממ משפחת תאקט..סאבלימינל והצל..(אגב האלבום החדש לפאנים!!) שון פול.. אביב גפן.. אואזיס.. פי.או.די.. פיפטי סנט..בית הבובות..מופע הארנבות של ד"ר קספר..שוטי הנבואה...וזיהו נראלי
3 דברים שהייתם לוקחים לאי בודד: ספר, MP3 ומסטיק.
דרכי תקשור - אייסיקיו: אינלי מסנג'ר: תוסיפו ותציפו: [email protected] דברים נוספים שברצונכם להוסיף על עצמכם: מי שרוצה לדעת שישלח הודעה
תמונה: אני יוותר (למענכם ולמען כל האנושות)

למעלה