שרשור הכרות +הודעות

kombinaizer

New member
../images/Emo27.gif שרשור הכרות +הודעות../images/Emo37.gif

טוב אז ככה, פורום חדש
אז קודם כל הודעות:
אז ככה באמת מזל טוב לנו ולכלא 6 שיש פורום.
הקומונה לא תשמש תפקיד בקהילה אלא רק הפורום, עם זאת משתמשים שמעוניינים להזכר ולהכיר אותה מוזמנים להכנס אליה (קישור בטאליינס).
מזל טוב לי גם על תחילת ניהול וקשר עם תפוז אנשים.
ניהולי לא הולך להיות שונה, אני אעשה את רוב המאמצים לבקשות ולפניות(פניות אישיות במסרים ופניות כלליות שיכתבו לרוב הפורום אפשר לכתוב בפורום בדיון מסודר).
מדי פעם אני אפתח שרשור פידבאק על הניהול ועל הפורום, אתם מוזמנים להגיב שם בצורה נימוסית לטובה ולרעה.
א-ט יפתחו מדי פעם במידה ואראה צורך לכך, כן הולכים להיות א-ט אך לא בצורה קבועה.
משתמשים שמעוניינים לעלות תמונות שלהם או של כלא 6 לגלריות הפורום בקרוב יפתחו קטגוריות שונות לתמונות.
זכרו שככל שתתרמו לפורום יותר כך תוכלו לקבל גם יותר ממנו.
משתמשים המעוניינים בלפתוח תחרויות או חידונים בסדר גודל גדול מהרגיל מומלץ לכתוב לי לפני זה מסר על מנת שאוכל לקדם את הרעיון.
רוצים להוסיף אירוע ללוח אירועים? תוכלו לעשות זאת בצורה ידנית או לשלוח לי מסר עם פרטי האירוע. שימו
שאירועים כמו יום הולדת ואירועים אישיים שלא קשורים לכלא 6 אתם מוזמנים לעלות אותם ואני אחליט אם זה רלוונטי לאירועי הפורום
על מנת להכיר אחד את השני ולבנות קהילה מגובשת ופורה נעשה בשרשור זה מספר קטגוריות להכרות.
שם:
תאריך לידה:
מיקומי בארץ:
שיר מועדף של כלא 6 :
חבר להקה מועדף:
תחביבים:
סוגי מוזיקה נוספים ולהקות\זמרים שאתם אוהבים:
3 דברים שהייתם לוקחים לאי בודד:
דרכי תקשור - אייסיקיו: מסנג'ר:
דברים נוספים שברצונכם להוסיף על עצמכם:
תמונה:

kombinaizer

New member
החיים שלי! ../images/Emo82.gif

שם: אור פרידמן תאריך לידה: 4.7.89 מיקומי בארץ: צורן - ישוב ליד נתניה שיר מועדף של כלא 6 : מעבר אל האופק חבר להקה מועדף: אמממ בעיקרון כולם באותם מידה. תחביבים: מה שבני נוער אוהבים לעשות, מחשב, טלוויזיה, לא לישון, לצאת עם חברים, לשמוע מוזיקה, לראות ג'ואן מארקדיה
, להיות מוזר. סוגי מוזיקה נוספים ולהקות\זמרים שאתם אוהבים: אמממ בעיקרון אני אוהב את רוב סוגי המוזיקה חוץ מרגאיי שלדעתי זו מוזיקה משעממת, מטאל ורוק זה נחמד בקטגוריה הזאת הייתי מציין את היהודים, סינרגיה ואבריל לאבין ופה ושם שירי גלגלצ אני אוהב לשמוע. מה גם שאהבה האמיתית שלי במוזיקה זה ההיפהופ הישראלי שאני שומע את רוב זמרי ההיפהופ פה בארץ, מהדג לנחש לסאבלימינל וכו'. 3 דברים שהייתם לוקחים לאי בודד: את הכלבה שלי
את המחשב שלי. ואת הדיסקמן והדיסקים שלי
. דרכי תקשור - אייסיקיו: 314371534 מסנג'ר: [email protected] דברים נוספים שברצונכם להוסיף על עצמכם: אמממ אני אוהב כלבים, אוהב הופעות של מוזיקה כל מוזיקה ובעיקרון אני בן אדם שנפתח לא בקלות אבל מי שמכיר אותי יודע שמשעשע איתי
תמונה: אוף פעם היה לי שיער מגניב, עכשיו אני סתם מגדל

CYT

New member
תעשה לי ילדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד

NO HOMO

../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

קודם כל מזל טוב לכלא על הפורום החדשששש
ומזל טוב לאורו'ש שעכשיו מנהל
טוב אז... שם: עדי תאריך לידה: 6.3.91 מיקומי בארץ: טירת כרמל ליד חיפה.. שיר מועדף של כלא: אהבההה חבר להקה מועדף: אמממ...אין העדפה אוהבת את שלושתם
תחביבים: מחשב, חברות ולשמוע מוזיקה כמו כולם סוגי מוזיקה נוספים ולהקות\זמרים שאתם אוהבים: משפחת תאקטטטטט 3 דברים שהייתי לוקחת לאי בודד: פלאפון, מחשב ות'כלב שלי
איסיקיו: 204661055 מסן: [email protected] דברים נוספים: אני משוגעתתתת
אז תזהרו שאתם מדברים איתי..חחח

eliranpeer

New member
פח.זה קומבינייזר.

אני פריק, מותרלי? ): שם: אלירן=] תאריך לידה: 7.5.1993 מיקומי בארץ: גם תעודת זהות? רמת השרון -.- שיר מועדף של כלא: אין מחיר ^_^ חבר להקה מועדף: עמית ^_^ תחביבים: מוזיקה, מחשב וכו'... סוגי מוזיקה נוספים ולהקות\זמרים שאתם אוהבים: רוק-מטאל-פאנק. 3 דברים שהייתי לוקחת לאי בודד: את קומביינייזר ^___^ מחשב ופלאפון. איסיקיו: לאפעיל. מסן: [email protected] דברים נוספים: אני בן. אומשהו.

Rioter

New member
אור, בהצלחה עם הניהול :)

(זו שיר, קריפ מגיימר ><) אני לא מאזינה ללהקה, לכן לא אקח חלק בפורום. אני מאחלת לך המון בהצלחה בניהול
וחג שמייח!

עונהההה

שם: טל תאריך לידה: 8.1.1991 מיקומי בארץ: טירת כרמל שיר מועדף של כלא 6:כולםםם חבר להקה מועדף:אמיר תחביבים:מוזיקה מחשב וטלוויזיה סוגי מוזיקה נוספים ולהקות\זמרים שאתם אוהבים:היפ הופ תאקט 3 דברים שהייתם לוקחים לאי בודד: אמיר איתמר ועמית דרכי תקשור - אייסיקיו: 263487651 מסנג'ר:[email protected] דברים נוספים שברצונכם להוסיף על עצמכם:אין תמונה:לא צריךךך

glass vegas

New member
שלום לכם

שם:פרץ תאריך לידה: 18.6.1989 מיקום:זכרון יעקוב שלי! שיר של הכלא: להביא תמוזיקה חבר להקה מועדף:כולם מלכים אין בכלל מה לדבר. תחביבים:לתקלט (ראפ) (בעיקר ישראלי) סוגי מוסיקה/להקות:קוואמי אמינם טאבו פלוס התקוה 6 ועוד המום אמנים טובים אייסיקיו:165573116

סיפלול

New member
דחפור

שם: שאק תאריך לידה:8.3.91... לא אמרת מזל''ט- זונות מיקומי בארץ:נהריה יאה בייבה שיר מועדף של כלא 6 :נראלי מעבר אל האופק אבל הדיסק הראשון רובו מדהיייייייייייייייייייייים חבר להקה מועדף:מי שבא ברוך הבא :) תחביבים: ילדה חסרת מעש סוגי מוזיקה נוספים ולהקות\זמרים שאתם אוהבים: ראפ ישראלי.... אממ השבט, סנאגל והברנש, בוסקילז-סתם בגלל שהוא סקסי, מומי לוי ועוד! 3 דברים שהייתם לוקחים לאי בודד: את סאבלימינאל שיהיה לי צל, חברות שילי, וכדאי גם כמה בנים אם כבר... דרכי תקשור - אייסיקיו:279488447 מסנג'ר:[email protected] דברים נוספים שברצונכם להוסיף על עצמכם: תשאר תגלו לבד.. תמונה: *מפלצת*

פיטפיט

New member
יש בא לי גם...

קודם כל ממש מזל טוב..
שם:כרמית תאריך לידה:20.6.87 מיקומי בארץ:הבית של ההורים ראשל"צ הקומונה שלי במחניים(קומונה לא כמו בתפוז אלא בית..) שיר מועדף של כלא 6 :ישראל חבר להקה מועדף:סיקס?! סתם את כולם פשוט את עמית אני מכירה תחביבים:אני בנוע"ל, טיולים, מסיבות, מוזיקה, טבע, חברים סוגי מוזיקה נוספים ולהקות\זמרים שאתם אוהבים:הכל חוץ ממזרחית...בעיקר רגאיי,והיפ הופ 3 דברים שהייתם לוקחים לאי בודד: סירת הצלה,מסוק ואיזה מוזיקה טובה ככה דרכי תקשור - אייסיקיו:156229392 מסנג'ר:אין לי דברים נוספים שברצונכם להוסיף על עצמכם::)

CYT

New member
נו מה אחי

קיבלת תניהול ? וואלה קבל אותה בפארגנה מטורפת שם:ולדי תאריך לידה:20.09 מיקומי בארץ:חולון שיר מועדף של כלא 6 : חבר להקה מועדף:זה מסוג השאלות של את מי אוהבים יותר: את אמא או אבא תחביבים:ג'ודו,הסתגרות בחדרי חדרים עם אוזניות,קריעט עטיפות ניילון מתקליטים חדשים סוגי מוזיקה נוספים ולהקות\זמרים שאתם אוהבים:כל מי שלובש כובע :] סתם- הכל מהכל מקלאסית עד לרגאיי דרך הג'אז והשחורה, אבל מנסה להימנע מבכיינות מזרחית בשירים דכאוניים 3 דברים שהייתם לוקחים לאי בודד:דיסקמן ואוזניות,האור מציון מיקרופון למקסימום ואיזו רוסיה בלונדינית שתנעים את זמני במשחקי טאקי דרכי תקשור - אייסיקיו: 250906922 מסנג'ר:[email protected] דברים נוספים שברצונכם להוסיף על עצמכם:אני נקלע יותר מדיי למשפטים וניסוחים פסיכולוגיים מסורבלים, ובוחן כל דבר מנקודת מבט תיאורטית בנוסף לזה יש לי קושי מיוחד להביע את עצמי - אז מי שלא מבין שיחייה עם זה העיקר שאני מבין את עצמי תמונה: ---------- | | | | | | | | | | | | -----------

CYT

New member
ולדי יש רק אחד כפרע על התחת שלך

מת עלייך מתוקה איזו גרופית את

מורן 1986

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gifולדייייייי../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

אוהבתתתתתתתתתתתתתת
איזה
יופי
לראות
אותך
פה

CYT

New member
גם פה את איתם ?!

לעזעזאל עם הסמיילים הצהובים אסור לבנאדם לעשות סמיילי אדום !!!!!!!!! גועל נפש של מדינה, היכן הדמוקרטיה ! אני רוצה שבנאדם יקום בבוקר ויוכל לשים סמיילי ורוד אם יתחשק לו ! חעחעחעחעע אוהב אותך איך בסוף היה במעגל ?

מורן 1986

New member
אני איתם בכל מקום../images/Emo8.gif

אכן
זו
אפליה
לשאר
הצבעים
...
ווווווללללללללללדדדדדדדדדדיייייייייי
חמודי שלייייייייייי
היית חסר
במעגל
היה
יכול
להיות
הרבה
יותר כיף
אם היית בא

CYT

New member
את יודעת

שאני לא מגיע למעגלים אני לא בנאדם של דברים כאלה זה נחמד מאוד לשמוע חבר'ה מזמרים על ביטבוקס, אם זה היה אצלנו בעיר אז אולי, אבל תאכלס אני מתראה עם תומר ואלה מספיק ככה ש...חחח אה וכן... אני מתתת עליייךךך יא כאפפפרע

אני../images/Emo204.gif

שם:צאלה תאריך לידה:4.10.91..כיתה ט' מיקומי בארץ:זכרון יעקבבבבב
שיר מועדף של כלא 6 :אמממ אין מסיבה חבר להקה מועדף:כולםם=] תחביבים:לשמוע מוסיקה להיות עם חברים לישון ללכת ליםם סוגי מוזיקה נוספים ולהקות\זמרים שאתם אוהבים:בעיקרון הכלל חוץ מדיכאון ורוק כבד.. 3 דברים שהייתם לוקחים לאי בודד:את החברות שלי מחשב ו..אם פי 3 דרכי תקשור - אייסיקיו:242811015 מסנג'ר:[email protected] דברים נוספים שברצונכם להוסיף על עצמכם:אמממ אין משו מיוחדד חג שמח

Funky Giraffe

New member
יצאת מלך

שם:עידו תאריך לידה:16.4.91 מיקומי בארץ:כפר סבא שיר מועדף של כלא 6 :ואו, יש מלא. מעבר אל האופק, תמיד קדימה. חבר להקה מועדף:למרות שהוא ירד על סגול59 במקום לצאת גבר ולהפסיק את הקרב המיותר הזה - יאנגי תחביבים:לנגן לעבד ליצור לכתוב לשמוע, מוסיקה. סוגי מוזיקה נוספים ולהקות\זמרים שאתם אוהבים:Fאנק, ג'אז (מודרני בעיקר), היפהופ כמובן. במיוחד הדג נחש 3 דברים שהייתם לוקחים לאי בודד:עזוב שטויות דרכי תקשור - אייסיקיו:92730236 מסנג'ר:[email protected] דברים נוספים שברצונכם להוסיף על עצמכם:יאללה הפועל חיפה תמונה:עזוב אותך בחייך

למעלה