מממ זאת אני שירע.riotgirl28 זהו
M mirrra New member 22/7/05 #15 נמנמ אני מכירה את הרוב..חח [יותר מידיי מפגשים ] שם: מירע. גיל: 15 ו4 ומשו חודשים תמונה: נו נבחר אחת אין לי כוח לזיין לכם את השכל
נמנמ אני מכירה את הרוב..חח [יותר מידיי מפגשים ] שם: מירע. גיל: 15 ו4 ומשו חודשים תמונה: נו נבחר אחת אין לי כוח לזיין לכם את השכל
L lollipop1 New member 22/7/05 #18 meee שם: עינב גיל: 15 יש תמונה :\ אבל לא להתייחס כי עכשיו צילמתי אותה והיא קצת מפחידה :\ והמצלמה מצלמת ממש חשוך אז...
meee שם: עינב גיל: 15 יש תמונה :\ אבל לא להתייחס כי עכשיו צילמתי אותה והיא קצת מפחידה :\ והמצלמה מצלמת ממש חשוך אז...
G GalushGalush New member 23/7/05 #20 ../images/Emo27.gif ../images/Emo9.gif אני גלי, בת 16. תמונה ממ כבר שמתי את שתי התמונות יחד אז אינלי כוח להפריד..חפיף. התמונה הקטנה במפורים [באותו יום שראיתי חלק מכם בדיזי ] והשנייה מ.. היום האחרון של הלימודים, נראלי..
../images/Emo27.gif ../images/Emo9.gif אני גלי, בת 16. תמונה ממ כבר שמתי את שתי התמונות יחד אז אינלי כוח להפריד..חפיף. התמונה הקטנה במפורים [באותו יום שראיתי חלק מכם בדיזי ] והשנייה מ.. היום האחרון של הלימודים, נראלי..
B below the bed New member 24/7/05 #25 פאקק! יצאת דומה לדני פילפ! יש לו תמונה בדיוק כמו שלך עם אותו איפור אפילו ! :-| *המום* *המום*
K Knotted String New member 24/7/05 #24 Me!../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif Anat, 17. No pictures, please.
N noa131 New member 25/7/05 #28 נמנמ נועה, כמעט בת 14.. ותמונה אין לי ובכל מקרה.. אתם בטוחים שאתם רוצים?
S SAMAR New member 25/7/05 #32 ME? חחחח ME!!!!אוקה שם:כתלה סמרה, או כול עיוות אחר שנעים לאוזן גיל: 16 וחצי ...היי! למה כתוב אני בת 17?!?!?! תמונה
ME? חחחח ME!!!!אוקה שם:כתלה סמרה, או כול עיוות אחר שנעים לאוזן גיל: 16 וחצי ...היי! למה כתוב אני בת 17?!?!?! תמונה
B below the bed New member 25/7/05 #33 סמרה! יש לי שאלה ! היית לא מזמן בשברולט ? במסיבה עם ממש קצת אנשים ? ובאת עם איזה בן ? והיית בחצאית ?
° °•°LosT AnD BroKeN°• New member 26/7/05 #38 יאפ-->>אני שנים לא כתבתי פה..אבל הנה.. שם: ויקי גיל: 16 ו9 חודשים.. ותמונה--->>>שחור לבן מוחעחעחע