שישי-שבת

B A M B O

New member
אחחח שבת

תוכניות-אין מש'ו מיוחד.. הכל רגיל.. להסתובב עם חברים... וביום שישי אני לומד כמו גדול! אבל יום כיפי.. שיעור חברה וספורט.. תכלס כולם נשארים אחרי הבצפר לשחק כדורגל.. מה אני יעשה בבית ב-10? :\

אמממ

אני והחברה הכי טובה הלכנו לפיתוח לאכול ארוחת צהריים |צפונית|,ועכשיו חזרתי....סביר להניח שאפול למיטה עד הלילה ואז בטח נעשה משהו עם חברים.. מחר בבוקר להתבטל,בערב עבודה. אני אוהבת את הסופ"ש הזה[:

אני לומדת כשצריך../images/Emo67.gifתוכניות?אמ..../images/Emo3.gif

אני נוסעת להופעת מחווה לביטלס בבארבי ת"א ואחר כך ישנה אצלה בחולון^^'

כן,לומדת.

אני פטורה מהמבחן במתמטיקה ביום ראשון,כי עברתי רק אתמול ל4 יח"ל, כך שיש לי סופ"ש רגוע

vered151

New member
שבת שלום ../images/Emo104.gif

אני לא לומדת ביום שישי... והתוכניות לסופש... המשפחה המורחבת באה לארוחת ערב...התגעגעתי אליהם ואז נוסעת כנראה עם בן דור לאנשו... ומחר נוסעת לבקר את הגרגעינרית הישנה שלי...
גם אליה אני מתגעגעת! שתהיה לכולם שבת שלום

Yellow Tush

New member
סוף סוף שופ"ש!!!

אני כן לומדת בשישי... בקודם נפגשתי עם חברות...מאוחר יותר אני אצא אם אני לא ארדם לפני..חח.. ובשבת חורשים לערבית! [= סופ"ש נעים!

פימקי

New member
חחח לאלאלא

אני לא לומדת בבצפר - ביום שבת, זו הייתה הכוונה. למדתי את המתמטיקה בבית :).

שישישלי ../images/Emo103.gif

אני לומדים...שעתיים...היום לא למדתי...אבל הייתי 3 שעות...סידורים של בצפר לטיול השנתי..ויש בעיות עם השעה הראשונה בבצפר {שעת 0} אז סידרנו טפסים וכאלה.. שבת אני מתכננת לישון ואולי להתחיל ללמוד לתיאוריה.. וזהו.. שבוע הבא טיול שנתי...

../images/Emo26.gifנצל"ש../images/Emo36.gifבני סלע נתפס

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3337645,00.html ונאמר אמן!

HeNoOsH

New member
בני בני ילד רע...חחח תראו משהוו

סוף סוף תפסו אותו...קצת שקט מכל הסיפור הזה.. נהיה סלב תוך שבועיים...יפה לו..

Blue Aura

New member
יום שישי/שבת ../images/Emo189.gif

היום היה קצת עצוב, אבל מצליחים להתגבר, נזכרתי בדברים שלא ממש רציתי להיכנס אליהם במוח שלי. הייתה ארוחה משפחתית [כולה 3 בנות
]
, אחותי הכינה עוף עם תפוח אדמה שיצא מ ע ו ל ה, גמרתי את הקולה שאמא הכניסה רק אתמולP: |מכור| מחר אנחנו נוסעות לפיקניק עם עוג'ילה [הכלבה שליP:] ודודים של אמא שלי והבת שלהם.

nemo the great

New member
באיחור אופנתי כי אני דתי../images/Emo3.gif ../images/Emo66.gif

אויש אני כן לומד בשישי
וזה מתחיל לעייף ולעצבן
באו אלינו לשישיבת דודים מאלעד
והיה נורא כיף.. שבת עברה בשינה נעימה ובמעט צחוקים עם חברים חח סופ"ש עבר..

למעלה