שישי-שבת

../images/Emo27.gifשישי-שבת../images/Emo37.gif

הנה הגיע לו הסופש המיוחל:) תוכניות לסופש? אתם לומדים בימי שישי?

Infinity AL

New member
סופשבוע../images/Emo103.gif

אני הייתי אמורה ללמוד אבל החלטתי להשאר לישון
הרגע קמתי... אממ מתכננת ללמוד קצת למתמטיקה ועוד כמה דברים, אחה"צ הולכת לחברה. בערב לצאת. מחר לישון וללמוד, ואולי בערב לצאת.

The Shoe

New member
../images/Emo13.gif

לא לומדת בשישי, והתוכניות שלי הם ללמוד לתיאוריה ולהשיג מורה לנהיגה :) היום קמתי ב8 וחצי, אכלתי שתיתי וחזרתי לישון XD

../images/Emo121.gifהבית יהיה מפוצץ אנשים

מוצ"ש כניראה הולך עם אח שלי להופעה של יוסי פיין
ימבה ימבה

danina the 1

New member
סופ"ששששששש!!!

סוף סוף!!! אממ אז ככה.... אני כן לומדת ביום שישי... אבל עד 12...
והיום גם היה מבחן בהיסטוריה... בעע כתבתי מלא
ועכשיו כואבת לי היד
והיה שעתיים מתמטיקה.... והביתההה!! התכניות שלי זה לישון, לצאת, לישון, לישון, לישון ועוד קצת לישון....
שבת שלום...

HeNoOsH

New member
אין יותר טוב מסופ"ש =]

אני לצערי כן לומדת ימי שישי התחלתי ב9 שעה ספורט-קפיצה לגובה..לא סובלתת את זה ! שעה מתמטיקה- חחח שיעור מצחיקק.. שעתיים מבחן בתנ"ך מוגבר- הלך טוב :) עוד מבחן עברר... התכנון העיקרי שלי זה לישון...והרבה !!! שבת שלום לכם :]

eynav br

New member
גם אני שנאתי שיעורי ספורט

הגעתי לפה ופה אין שיעור ספורט אבל לעומת זה התחלתי כן לעשות ספורט מעצמי ולא שמכריחים אותי ואני אפילו אוהבת את זה. סתם בזבוז שעה השיעור ספורט הזה, במקום להתכוננן עוד קצת למבחן, במקום ללמוד אנגלית או משהו חשוב יש ספורט שאף אחד בד"כ לא עושה כלום, לפחות אצלי בבית ספר.

HeNoOsH

New member
אצלי הבעיה היא רק בשיעורים מסויימים

אני לא אוהבת קפיצה לגובה ולמרחק..אם זה שיעורים אחרים נגיד ריצה או זריקת כדור ברזל וכאלה אז אין לי בעיה לדעתי זה דווקא די טוב ספורט, קצת מרענן, בלי לחץ וכל זה אז לפעמים זה נחמד אבל ברור שאם יש מקצוע שעדיף להבריז ממנו זה ספורט. אם יש לי ביום מסויים מבחן אני פשוט מבריזה מספורט ולומדת בשעה הזאת.

eynav br

New member
לדעתי זה שיעור מיותר

כי למשל בבצפר שלי כל פעם הבנות המציאו משהו למורה כדי לא להשתתף וסתם בזבוז של שעה.. ועכשיו התחלתי ממש לאהוב ספורט וכל מה שקשור...ואני שמחה שכך:)

HeNoOsH

New member
חחחח תלוי איזה מורות יש...

אצלנו המורות לספורט הן די דפוקות [וברור שאנחנו תמיד מקבלות את המורות שאוהבות לכסאח ת'צורה], קיצר אפשר להגיד שכל הבנות שבכיתה של חברה שלי היו כל השנה במחזור תמידי, פשוט כל שיעור הן היו אומרות למורה שהן במחזור והן לא היו משתתפות.

eynav br

New member
אצלינו מורה אחת

לא קיבלה את זה שאמרו לה שבמחזור... היא יודעת מזה וזה לא סיבה לא להשתתף ככה היא תמיד אמרה וכבר לא האמינה לאלה שהיו באמת והיו להן כאבים.. והייתה מורה שאמרו לה משהו היא אמרה אז לכו לכיתה לנוח וזהו חחחח.. ועכשיו אני הולכת לאימון ספינינג
מזה אין לי כוח, השנה אצלי 9:40 וקמתי לא מזמן אבל ניראה מה יהיה...

HeNoOsH

New member
יש מורות שאפשר חופשי לעבוד עליהן

ויש כאלה שלא חחח אויי איזה מורה מפגרת זאת שאמרה לבנות האלה ללכת לנוח...חחח אבל היא חמודה וספינינג על הבוקר הכי טוב..נותן לך מרץ לכל היום, הכי טוב לפתוח ככה את הבוקר.

eynav br

New member
אמ... כן

בד"כ האימונים שלי בערב, רק שבת אני הולכת בבוקר כי זה מה יש חחח... אמ..אבל הבעיה היא שאני ישנה עד 9-10 והולכת לישון מאוחר ואני צריכה איזה שעה+ להתעורר...כיוונתי שעון ל9 אבל כשהלכתי עדיין הייתי חצי ישנה[זה היה ב10 ]...אבל התעוררתי עם האימון חח.. המורה הזאת לא מפגרת, פשוט אין לה כוח בטח להתעסק איתם או שהיא רוצה "להאמין" לבנות שזה באמת כמו שהן אומרות ושהם לא משקרות...נו לא יודעת מה זה משנה...לפחות היא משחררת אותם מהשיעור.. אני הכי לא מתגעגעת לשיעורים האלה..חח

סוף שבוע טוב לכולם

יום שישי אין לי בית ספר אז ניצלתי את הבוקר בשינה... מכל העייפות מכל השבוע.היה כיף. תוכניות לסופשבווע..אין כרגע.

Come Alive

New member
../images/Emo194.gif לומדת ימי שישי,

אבל ראיתי היום את ברק, ידיד של אחותי, שמהההזה התגעגעתי אליו, ואת קרן, המורה הפרטית שלי + חברה שלי שניהם היו בביה"ס שלי חח איזה מגניב היום אני יוצאת לסרט בוראט, וכנראה פוגשת בלי שום קשר שני אקסים שלי.. חח הכי מוזר בארץ ומחר לא יודעת, בטח כרגיל- מתבטלת

lover boy6

New member
אל תראי בוראט

זה הסרט הכי מפגר שראיתי בחיים שלי! זה בזבוז של 84 דקות מהחיים ובקשר לדיון אני כרגע קמתי אממ ואני לא עושה כלום חוץ מלישון הסופ"ש הזה.. באסה לי..

Infinity AL

New member
כן זה לא להיט...אבל אתה מגזים

מה לא צחקת בכלל? היו קטעים שפשוט נשפכתי

eynav br

New member
אמ...

לא משהו מיוחד... אני מתגעגעת לאיזה מסעדה אז בטח ניצא לשם...חח

למעלה