שימו לב

*gemini*

New member
../images/Emo27.gif שימו לב ../images/Emo37.gif

באחד הפורומים פה בתפוז היה גולש שהזדהה בשם הקצין הסגול. הוא פרסם שירים והודעות בנושא מאוד עצוב- חבר שנפל בקרב. שיריו נגעו לליבם של המון גולשים פה בתפוז. ביום חמישי האחרון נכנס אחיו לפורום, ופרסם הודעה שלפני כחודשיים הקצין נהרג ברפיח. קראתי את ההודעה שלו (האח) ושם נכתב שהמשפחה מקימה עכשו אתר לזכרו. בכוונתי להציע לו את עזרתי בבניית האתר, ורציתי לדעת אם אפשר לדבר בשם הפורום. האם גם אתם תהיו מעוניינים לסייע במידת הצורך.

de_niro

New member
אשמח לעזור אבל מול כל התותחים שפה

אין שום בעיה גם לא בגרפיקה עם צריך Niro

*gemini*

New member
קודם כל תודה לכולם

חוץ מזה, cooler, אם אני לא טועה, אמרת שיש לך אפשרות לאחסן אתר??

itai_asp

New member
זה מזכיר לי....

זוכרים שכתבתי כאן הודעה ואמרתי שזה לכוונה טובה? אז זה היה בקשר לעזרה ב ASP כי ידידה שלי נפטרה לפני קצת יותר מחודש (
) כשנדבקה בחיידק הטורף, יכול להיות ששמעתם עליה כי הייתה עליה כתבה במעריב, קראו לה ענת טל, בת 16 וחצי במותה. אז ידידים שלה בנו עליה אתר הנצחה ואני התנדבתי לעזור להם בבניית פורום וספר אורחים נורמלי. אז למי שמתנדב לעזור יכול להשאיר לי פה הודעה או לשלוח לי אימייל לכתובת [email protected] ואני כבר אפנה אליו במידת הצורך. תודה

[CooLeR]

New member
ג´ימיני,

האפשרות לא בטוחה מכיוון שבעל השרת עומד לסגורק אותו... סורי .

*gemini*

New member
הבנתי. תודה בכל אופן, ואם יש מישהו

שכן יכול לארח אתר אצלו, אשמח לדעת.

נתן.ל

New member
אני לא מבטיח כלום ...

אבל יכול להיות שאני יוכל לארגן כמה מגה פנויים ... אני מסתמך על החברה שאני עובד בה, ולמטרה טובה לא נראה לי שתיהיה בעיה לתרום קצת שטח איכסון ...

נתן.ל

New member
אני יכול להציע ...

אבל יכול להיות שאני יוכל לארגן כמה מגה פנויים ... אני מסתמך על החברה שאני עובד בה, ולמטרה טובה לא נראה לי שתיהיה בעיה לתרום קצת שטח איכסון ... אבל בואו קודם נקים סקיצה ראשונית לאתר - ואז אני יבוא עם זה לבקש שטח ... אני לא מאמין שתיהיה בעיה, יש לנו הרבה.

D.G OD

New member
ספרו גם אותי

למרות שאני די מתחיל אשמח לעזור, אם תרצו. אתם יכולים להשיג אותי בדוא"ל (אני אהיה בחו"ל מיום רביעי הזה עד יום רביעי הבא, אבל בכל זאת צרו איתי קשר)

hunky dory

New member
בהחלט כן . תגידי מה צריך ואשלח

במייל - או כאן מעל האתר - במסגרת ידיעותיי. ענבל

למעלה