הערב הצביעו ניצה ודניס!!!!!!|
B babycake7 New member 29/11/05 #17 הערב הצביעו ניצה ודניס!!!!!!../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif|
E eyal20us New member 29/11/05 #18 התוכנית הראשונה שלום לכולם, היכן אני יכול לראות את הריקוד הראשון של איתן ודורית + והחזרות של ההתחלה (משום מה זה לא מופיע תחת התוכנית הראשונה). תודה ויום טוב , אייל.
התוכנית הראשונה שלום לכולם, היכן אני יכול לראות את הריקוד הראשון של איתן ודורית + והחזרות של ההתחלה (משום מה זה לא מופיע תחת התוכנית הראשונה). תודה ויום טוב , אייל.
ט טל הביישנית New member 29/11/05 #20 הייי היי אני חדשה כאן.. רציתי לדעת איך אפשר להצביע באתר של רוקדים עם כוכבים
ט טל הביישנית New member 30/11/05 #42 תגובה לאוראולטרא אני מכירה את האתר של רוקדים עם כוכבים אבל לא מצאתי שם את האפשרות להצביעעע
A avivavvv1 New member 29/11/05 #26 אנה וסמי ודני ובקי תקשיבו תצביעו לאנה וסמי ולדני ובקי יש להם הרבה מה להראות אל תעפו אותם !!!!! חולה על רן דנקר!!! ועל אנה ודני!!!!!
אנה וסמי ודני ובקי תקשיבו תצביעו לאנה וסמי ולדני ובקי יש להם הרבה מה להראות אל תעפו אותם !!!!! חולה על רן דנקר!!! ועל אנה ודני!!!!!
ל ל י ט לוש New member 29/11/05 #33 איך קוראים לשיר סמבה שבקי רקדה לו? מישהו יודע את השם המלא של השיר במקרה? תודה מראש על התשובות
D dor215 New member 29/11/05 #34 תצביעו לבקי ודני! הם זוג ממש יפה , ואתם חייבים לבחור בהם! בקי היתה מצויינת , להצביע למספר 1 בsms!!
S Savage Darkness New member 29/11/05 #37 בקי באמת נכנסה לתחום שכל כך לא קשור אליה... אני מאוד מצטערת.. אולי היא טובה בתור דוגמנית/מנחה... אבל סלונים זה לא הקטע שלה...
בקי באמת נכנסה לתחום שכל כך לא קשור אליה... אני מאוד מצטערת.. אולי היא טובה בתור דוגמנית/מנחה... אבל סלונים זה לא הקטע שלה...
K kattache New member 29/11/05 #36 היי לכולם! שאלה- איך אפשר להיות קהל בתכנית?? לאן פונים? (מי שלא חבר בבזק בינלאומי..) תודה!!!!!!!!