איני חושבת שיש דרך לדעת מראש, אלא אם יש לך קשרים. ;-]
W W i t c h c r a f t New member 30/11/05 #84 תיקון - באירוח עם אליענה ואורון נמסר שבתוכנית הבאה הריקודים יהיו פסדובלה וולס אנגלי. אם לא הבנתי את הנאמר כראוי, מתנצלת על ההטעיה.
תיקון - באירוח עם אליענה ואורון נמסר שבתוכנית הבאה הריקודים יהיו פסדובלה וולס אנגלי. אם לא הבנתי את הנאמר כראוי, מתנצלת על ההטעיה.
A avivavvv1 New member 30/11/05 #58 תגידו יש לי שאלה חשובה...! פעם אנה נכנסת לכאן ומדברת איתכם? או שהיא לא עונה ולא נכנסת לפורום?
W W i t c h c r a f t New member 30/11/05 #80 היא לא כותבת כאן, ככל שידוע לי. אולי היא או האחרים קוראים סמויים אצלנו. ;-]
מ משוגעות המקוריות New member 30/11/05 #60 שאלה דחופה משו רציני! מישהו יודע האם בקי תיכנס לאתר?! ותשיב לשאלות/הודעות/מענות?! או שהיא תהיה בבלוג טי?! בבקשה תענו לי ושיהיה לכולנו לילה טוב
שאלה דחופה משו רציני! מישהו יודע האם בקי תיכנס לאתר?! ותשיב לשאלות/הודעות/מענות?! או שהיא תהיה בבלוג טי?! בבקשה תענו לי ושיהיה לכולנו לילה טוב
N NoNick3000 New member 30/11/05 #62 שאלה תגידו איזה זוג היה מועמד היום להדחה לתוכנית יחד עם בקי ודני?? דווקא את הקטע של ההדחות פיספתי.
L lirazmp New member 30/11/05 #63 למישהו יש הקלטה של תוכנית 2? אני מתחתנת עוד שבועעים ואני מאוד רוצה לראות את הריקוד של אחד השירים שם כי זה בדיוק השיר לסלואו של החתונה שלי. אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי.
למישהו יש הקלטה של תוכנית 2? אני מתחתנת עוד שבועעים ואני מאוד רוצה לראות את הריקוד של אחד השירים שם כי זה בדיוק השיר לסלואו של החתונה שלי. אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי.
כ כ ו ס ו ן ג מ ד New member 30/11/05 #65 לי יש הקלטה לירזאמפ הקלטתי את כל התוכניות של לרקוד עם כוכבים עד כה ואני ישמח לשכפל לך קלטת של תוכנית 2 וכמובן מזל טוב
לי יש הקלטה לירזאמפ הקלטתי את כל התוכניות של לרקוד עם כוכבים עד כה ואני ישמח לשכפל לך קלטת של תוכנית 2 וכמובן מזל טוב
A ani88 New member 30/11/05 #81 ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif מישהו יודע את הגיל המדוייק?
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif מישהו יודע את הגיל המדוייק?