שאלות, תהיות ובקשות - לכאן!

YardenANDevaN

New member
שאלה חשובה

תגידו איפה יש לינקים שאני יכולה לראות את הריקודים של עומר? אם בכלל יש?

bekier

New member
אליענה

חברה חייבים להצביע עבור אליענה השבוע צריכים להתחיל לגייס אנשים

guata12

New member
קישור לאמיול של רוקדים עם כוכבים!!!

פליז תשלחו לי קישור לאמיול של רוקדים עם כוכבים תוכנית 1

effiess

New member
ללמוד לרקוד

האם הרקדנים המקצועיים שבתוכנית מלמדים לרקוד ? אם כן היכן הם מדריכים \ מורים\ות ? לגביי אורון אנה ודני

שאלה

מישהו יכול בבקשה לענות לי איך אפשר להצביע דרך האתר? כמה שחיםשתי לא מצאתי באתר עצמו אפשרות כזאת..

שאלה

מישהו יכול בבקשה לענות לי איך אפשר להצביע דרך האתר? כמה שחיםשתי לא מצאתי באתר עצמו אפשרות כזאת..

kama11986

New member
בקשר לדני יוחטמן ואנה ארונוב

תקשיבו חברה אתמול הייתי באולמי שנקרא אננה AHHA שזה מסעדה רוסית של זמרת אננה רזניקובה ונחשו מי היו הרקדנים שלה נכון אנה ודני . הם נראים מזה יפה ורוקדים מזה יפה חבל על הזמן ולא רק ריקודים לטיניים אלא הכול. בריקוד דני ואנה הם זוג. עכשיו אם אתם רוצים לראות אותם אז כול יום שישי הם מופיעים במסעדה הזו שנמצאת בראשון לציון ותראו אותם בעצמכם.

מישהו מוכן לענות ליייי

אני מנסה לדעת איך מצביעים דרך האתר, בדקתי ולא מצאתי אפשרות כזאת! מישהו מוכן לענות לי?? או שהפורום הזה סתם.. כי זאת כבר פעם שלישית שאני שואלתתת

lightoflove18

New member
קושניר...

אנו צופים גם בתוכנית ב-BBC וקושניר ממש לא משתווה למנחה בריטי: לא בחוש הומור ולא בהנחיתו. לא מבינה למה הוא צריך לחזור על אותם מילים פעמים ושלוש? לא מבינה למה הוא בכלל צריך כל כך הרבה לדבר. שיצפה קצת בתוכנית הבריטית וילמד! גם הילה (שקוראת לעצמה אילה או ילה אבל בטח לא הילה) צריכה ללמוד איך מופיעים בתוכנית כזו. כאן רמה לא ממש, שם הרמה הרבה יותר אלגנטית ומפרגנת למשתתפים. רמה אחרת אמרתי. אבל אנו נהנים בכל זאת מאוד.

למעלה